Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick0lis είπε

Δεν έχεις καλό airflow; 

Με pbo+co και core cycler αυτό ήταν και όχι μόνο στον δικό μου, αλλά και σε άλλους τρεις που έχω εικόνα, σε αυτό το πλαίσιο έπαιζαν και με κάποια latest agesa ούτε καν εκεί.

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ονόμασαν το "Χ670 extreme", απλά "Ζ680" για να ξέρει ο κόσμος περι τίνος πρόκειται... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Razor333 είπε

Με pbo+co και core cycler αυτό ήταν και όχι μόνο στον δικό μου, αλλά και σε άλλους τρεις που έχω εικόνα, σε αυτό το πλαίσιο έπαιζαν και με κάποια latest agesa ούτε καν εκεί.

Τύχατε σε κακό τσιπάκι λίγα μου φαίνονται τα νούμερα.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Τύχατε σε κακό τσιπάκι λίγα μου φαίνονται τα νούμερα.

Τρία τσιπακια δεν είναι κακη τύχη, μάλλον τα παραπάνω που κάποιοι μοστραρουν σε reddit/oc.net είναι η εξαίρεση.

Εντελώς manual πάντως τον δικό μου τον είχα πάει μέχρι 4825/4725 στο όριο των 95 βαθμών και σχεδόν 300w, 32200 στο cb23, έχω ανεβάσει και σχετικό screenshot.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razor333 είπε

Τρία τσιπακια δεν είναι κακη τύχη, μάλλον τα παραπάνω που κάποιοι μοστραρουν σε reddit/oc.net είναι η εξαίρεση.

Εντελώς manual πάντως τον δικό μου τον είχα πάει μέχρι 4825/4725 στο όριο των 95 βαθμών και σχεδόν 300w, 32200 στο cb23, έχω ανεβάσει και σχετικό screenshot.

Δεν βγάζει 33k με 160 watt? Έτσι διάβαζα συνέχεια :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Razor333 είπε

Δεν βγάζει 15κ με 35 watt; Έτσι διάβαζα συνέχεια  😛

Επεξ/σία από nick0lis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick0lis είπε

Δεν βγάζει 15κ με 35 watt; Έτσι διάβαζα συνέχεια  😛

Δεν διάβαζες, το είδες, με νουμεράκια και screenshot. Εγώ μόνο λόγια είδα, ένας χρήστης που τον είχε πάντως τις διαψεύδει τις φήμες περί 33k @ 160w. ;) 

@Razor333 Σοβαρά τώρα, θέλει 300w για 33k score? 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.

Με καινούργια δεδομένα για τις μετρήσεις του I/O die να είναι περίπου στα 120mm2 , δεν υπάρχει περίπτωση να έχει iGPU με πάνω από  4 CU.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Με καινούργια δεδομένα για τις μετρήσεις του I/O die να είναι περίπου στα 120mm2 , δεν υπάρχει περίπτωση να έχει iGPU με πάνω από  4 CU.

ουτε 4 θα εχει , αλλα δυο το πιο πιθανο . Καποιος ελεγε για 12 cu 😆

https://videocardz.com/newz/leaked-slide-confirms-amd-mendocino-rdna2-graphics-specifications-with-two-compute-units

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

ουτε 4 θα εχει , αλλα δυο το πιο πιθανο . Καποιος ελεγε για 12 cu 😆

https://videocardz.com/newz/leaked-slide-confirms-amd-mendocino-rdna2-graphics-specifications-with-two-compute-units

Αυτό που έβαλες είναι για τον Mendocino και όχι για το Ι/Ο του ΖΕΝ 4

Ps. Τα 12 που έλεγα εγώ ήταν για I/O στα 397mm2 και όχι στα 120mm2 που λένε τώρα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αυτό που έβαλες είναι για τον Mendocino και όχι για το Ι/Ο του ΖΕΝ 4

Ps. Τα 12 που έλεγα εγώ ήταν για I/O στα 397mm2 και όχι στα 120mm2 που λένε τώρα.

It is also worth noting that a website called Angstronomics claims that Ryzen 7000  will also offer 2 Compute Unit configuration of RDNA2 graphics. The company confirmed that such configuration should provide basic display output capability with support for media playback and video decoding, but unfortunately it will not be gaming capable.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

It is also worth noting that a website called Angstronomics claims that Ryzen 7000  will also offer 2 Compute Unit configuration of RDNA2 graphics. The company confirmed that such configuration should provide basic display output capability with support for media playback and video decoding, but unfortunately it will not be gaming capable.

Ok thx δεν είδα ότι λένε 2 και για το Ι/Ο , τι να έχει 4 τι να έχει 2 τα ίδια σκατά είναι 😛

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Herald είπε

Δεν διάβαζες, το είδες, με νουμεράκια και screenshot. Εγώ μόνο λόγια είδα, ένας χρήστης που τον είχε πάντως τις διαψεύδει τις φήμες περί 33k @ 160w. ;) 

@Razor333 Σοβαρά τώρα, θέλει 300w για 33k score? 

33k 160w δεν έχω αναφέρει, ως συνήθως διαστρεβλώνεις.

Έχω γράψει 30Κ  (4750mhz) 142w κλειστό pbo ανοιχτό CO max 75C.  33K (4900mhz) ανοιχτό pbo + co max 92C. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...