Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, pabou13 είπε Σημερινή παραλαβή, 7950Χ Ωπ, ξεπαρθ.κε το νήμα! Βαρύ φορτίο κουβαλάς, θα στην πέσουμε όλοι με "θέλω". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, pabou13 είπε Σημερινή παραλαβή, 7950Χ ... Καλορίζικος φίλε !!! Τώρα βέβαια να πω το οτι είναι η πρώτη αγορά 7950, έναν μήνα μετά την έναρξη πωλήσεων, σε ένα νήμα γεμάτο enthusiasts, εμένα μου λέει οτι το να τον δίνει 5ο στην σειρά πωλήσεων το mindfactory κάπου δεν κολλάει... - εκτός αν μου διαφεύγει κάτι... (έχουν αγοραστεί κι άλλοι απο εμάς εδώ ?) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Eloy είπε Καλορίζικος φίλε !!! Τώρα βέβαια να πω το οτι είναι η πρώτη αγορά 7950, έναν μήνα μετά την έναρξη πωλήσεων, σε ένα νήμα γεμάτο enthusiasts, εμένα μου λέει οτι το να τον δίνει 5ο στην σειρά πωλήσεων το mindfactory κάπου δεν κολλάει... - εκτός αν μου διαφεύγει κάτι... (έχουν αγοραστεί κι άλλοι απο εμάς εδώ ?) Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων που παίρνουν 700 και 800 ευρώ για να ζήσουν είναι διαφορετική από αυτή των πελατών του συγκεκριμένου καταστήματος που μπορεί να παίρνουν 7000 και 8000€ για να ζήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, pabou13 είπε Σημερινή παραλαβή, 7950Χ Κανα νουμερακι θα βλεφαριασουμε ετσι για να σπασεις και το ροδι στο νημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ωπ, ξεπαρθ.κε το νήμα! Βαρύ φορτίο κουβαλάς, θα στην πέσουμε όλοι με "θέλω". 1 ώρα πριν, Eloy είπε Καλορίζικος φίλε !!! Τώρα βέβαια να πω το οτι είναι η πρώτη αγορά 7950, έναν μήνα μετά την έναρξη πωλήσεων, σε ένα νήμα γεμάτο enthusiasts, εμένα μου λέει οτι το να τον δίνει 5ο στην σειρά πωλήσεων το mindfactory κάπου δεν κολλάει... - εκτός αν μου διαφεύγει κάτι... (έχουν αγοραστεί κι άλλοι απο εμάς εδώ ?) 2ος είναι ο φίλος. κι άλλο μέλος έχει 7950Χ. μητρική δεν έχει ακόμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Eloy είπε Καλορίζικος φίλε !!! Τώρα βέβαια να πω το οτι είναι η πρώτη αγορά 7950, έναν μήνα μετά την έναρξη πωλήσεων, σε ένα νήμα γεμάτο enthusiasts, εμένα μου λέει οτι το να τον δίνει 5ο στην σειρά πωλήσεων το mindfactory κάπου δεν κολλάει... - εκτός αν μου διαφεύγει κάτι... (έχουν αγοραστεί κι άλλοι απο εμάς εδώ ?) Ενω οι raptor κανουν παρελαση στο forum ,ελα μωρε και εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Ναι αλλά 4090 που θέλει πολλαπλάσια χρήματα πήραν ουκ ολίγοι συγκριτικά από εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, chrisde είπε Ναι αλλά 4090 που θέλει πολλαπλάσια χρήματα πήραν ουκ ολίγοι συγκριτικά από εδώ... Μονο που εχει κατι ουσιωδες να σου δωσει σε αντιθεση μετα cpu θεωρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 52 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μονο που εχει κατι ουσιωδες να σου δωσει σε αντιθεση μετα cpu θεωρω. Σίγουρα, συμφωνώ. Άρα δεν είναι το πρόβλημα μόνο τα χρήματα. Ακόμα και οι πιο "τρελοί" δεν μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hal9000v2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σας. Μεταξύ Core i5 13600K και Ryzen 7 7700X τι θα προτείνατε; Η χρήση θα είναι κυρίως productivity (Office/VSCode/Photoshop) και ελάχιστο gaming, συνήθως παλαιότερα RTS παιχνίδια (Starcraft II, Age of Empires IV, Civilization VI, κτλ.). Ποιος από τους δύο είναι λιγότερο ενεργοβόρος; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Αν πας για καινούργιο πισι το σοκετ 1700 δεν έχει επεκτασιμότητα. Αν επιλέξεις σοκετ ΑΜ5 έχεις όλο το μέλλον μπροστά για αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, hal9000v2 είπε Καλημέρα σας. Μεταξύ Core i5 13600K και Ryzen 7 7700X τι θα προτείνατε; Η χρήση θα είναι κυρίως productivity (Office/VSCode/Photoshop) και ελάχιστο gaming, συνήθως παλαιότερα RTS παιχνίδια (Starcraft II, Age of Empires IV, Civilization VI, κτλ.). Ποιος από τους δύο είναι λιγότερο ενεργοβόρος; Ευχαριστώ. Πάνω κάτω στα ίδια είναι σε αυτά που θέλεις, απλά ο 7700Χ έχει καλύτερο efficiency και η πλατφόρμα έχει upgrade path. Office https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i5-13600k/11.html Photoshop Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hal9000v2 είπε Καλημέρα σας. Μεταξύ Core i5 13600K και Ryzen 7 7700X τι θα προτείνατε; Η χρήση θα είναι κυρίως productivity (Office/VSCode/Photoshop) και ελάχιστο gaming, συνήθως παλαιότερα RTS παιχνίδια (Starcraft II, Age of Empires IV, Civilization VI, κτλ.). Ποιος από τους δύο είναι λιγότερο ενεργοβόρος; Ευχαριστώ. Στις εφαρμογες που κοιτας ο 7700x ειναι καλυτερος σε ολες απο 13600k και λιγοτερο ενεργοβορος οποτε πας για 7700x αν δεν τιθεται χρηματικο ζητημα Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hal9000v2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 https://www.hardwaretimes.com/amds-ryzen-9-7950x-is-2x-efficient-as-the-5950x-offering-the-same-perf-at-64w-as-the-142w-5950x/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα