Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Eloy είπε

Max temp 87  βαθμοί ? Με υγρό άζωτο το έτρεξαν ?

Chiller. Δεν είδες ρε το LTT που τέσταρε με 2KW από phase change πάλι 90αρες βάραγε το CPU, LOL :P 

Εδώ τις προάλλες ο άλλος ανέβασε video με την 4090 να παίζει cyberpunk, και πήγα να δώ temps, και έπεσε το μάτι μου στη θερμοκρασία του CPU. Βλέπω 85C λέω πώς διάολο πιάνει 85 βαθμούς σε game, καλά τι ψύκτρα έχει ο τύπος; Και τι να δώ; Τριπλό ψυγείο, Λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ, τι έχει και πιάνει 85 βαθμούς με radiator μέχρι το ταβάνι; Μετά είδα στο description ότι έχει 7950x. Έτσι εξηγούνται όλα 

YΓ1. Το video υπάρχει στο θέμα των ada από γνωστό youtuber, αν θες να στο linkaro

Επεξ/σία από Herald
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Herald είπε

...YΓ1. Το video υπάρχει στο θέμα των ada από γνωστό youtuber, αν θες να στο linkaro

Ναι, για βάλε το να του ρίξω μια ματιά...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Eloy είπε

Ναι, για βάλε να του ρίξω μια ματιά...

Στο 4ο λεπτό. Μέχρι και στο μενού ρε 80άρες βαράει 🤪

Spoiler

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά αν έχει κάποιος τη καλοσύνη να μ στείλει σε μνμ μια φωτό απόδειξης από ryzen 7000 η μητρική am5 θα το εκτιμούσα.Θέλω να τη περάσω στη nzxt να μου μου στείλει am5 bracket,αλλά αν τα πάρω πρώτα και περιμένω το bracket καλά κρασιά

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έχουμε πετύχει κανέναν που να έχει πάρει, εδώ?

Μπορεί να είσαι και ο 1ος.

Week 2+ έτσι...κ ουτε δείγμα στο forum...😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Παιδιά αν έχει κάποιος τη καλοσύνη να μ στείλει σε μνμ μια φωτό απόδειξης από ryzen 7000 η μητρική am5 θα το εκτιμούσα.Θέλω να τη περάσω στη nzxt να μου μου στείλει am5 bracket,αλλά αν τα πάρω πρώτα και περιμένω το bracket καλά κρασιά

γτ εχει διαφορα με το am4? 

Δημοσ.

Εγώ περιμένω να κυκλοφορήσει στα ράφια η μητρική μου. Η asus μου είπε τέλη Οκτώβρη θα υπάρχει στα ευρωπαϊκά μαγαζιά/amazon. Οπότε κάπου εκεί το βλέπω να στήνω.

44 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν το am4 cooler χρησιμοποιούσε το μαμά amd backplate είναι compatible, διαφορετικά ερώτηση και ίσως κάποιο bracket/βίδες.

Το δικό μου (techn) είναι μπόμπα κάνει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε

Εγώ περιμένω να κυκλοφορήσει στα ράφια η μητρική μου. Η asus μου είπε τέλη Οκτώβρη θα υπάρχει στα ευρωπαϊκά μαγαζιά/amazon. Οπότε κάπου εκεί το βλέπω να στήνω.

Αν το am4 cooler χρησιμοποιούσε το μαμά amd backplate είναι compatible, διαφορετικά ερώτηση και ίσως κάποιο bracket/βίδες.

Το δικό μου (techn) είναι μπόμπα κάνει 

από ότι έχω καταλάβει σε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις το backplate ταιριάζει και ας ειναι am4.

για να ταιριάζει όμως κάνανε πιο παχύ το ihs καπάκι για αυτό βλέπουμε 95ρια. 

κακή επιλογή το +10 βαθμούς για semi compatibility.

Επεξ/σία από Strategos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Κ ναι κ όχι...Έχει τις ίδιες τρύπες,αλλά άλλα κάνουν άλλα όχι.Η nzxt στέλνει δωρεάν sm5 bracket,κάτι θα ξέρουν παραπάνω υποθέτω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Strategos είπε

για να ταιριάζει όμως κάνανε πιο παχύ το ihs καπάκι για αυτό βλέπουμε 95ρια. 

κακή επιλογή το +10 βαθμούς για semi compatibility.

Τι να σου πω δεν ξέρω, δε με απασχόλησε ποτέ το θέμα.

Για τους out of the box users που έχουν ψυχολογικό, οι μητρικάδες τους έβαλαν toggle στο bios όπως θα βάλουν το xmp τους θα βάλουν και το temp που τους αρέσει να βλέπουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...