Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Κανόνι είναι.

Τον τυπο τον παρακολουθω πολυ καιρο.Απλα εβγαλε τον 9900 k  απο το συστημα κ αναβαθμισε σε 7700.Βεβαια δεν ειχε καλες ραμ πριν αλλα και παλι,η η διαφορα ειναι τεραστια

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απάντηση σε ερώτηση μου 🤪

Q - Why not cheaper Itx boards for the value segment ????

ASUS - We are offering a B650 series mini ITX under our ROG STRIX line which will be a lower priced option compared to our X670E

Q- Thx for the reply, I was thinking about the low value segment at 125 USD

ASUS - Thanks, John. I'm trying to get a question through to get this price point addressed.

4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Απάντηση σε ερώτηση μου 🤪

Q - Why not cheaper Itx boards for the value segment ????

ASUS - We are offering a B650 series mini ITX under our ROG STRIX line which will be a lower priced option compared to our X670E

Q- Thx for the reply, I was thinking about the low value segment at 125 USD

ASUS - Thanks, John. I'm trying to get a question through to get this price point addressed.

Kαλά κάτσε να βγάλει ITX η ASUS να δείς τιμές. Εγκεφαλικό θα πάθουμε. Δεν βγάζουν ITX πλέον για το μαζεμένο μέγεθος, τις βγάζουν για να δούν ποιος θα χωρέσει περισσότερα features.

Λογικά η MSI θα βγάλει 2, την UNIFY I με απλησίαστη τιμή και την edge ITX , που μάλλον θα είναι πιο προσιτή

26 λεπτά πριν, Herald είπε

Kαλά κάτσε να βγάλει ITX η ASUS να δείς τιμές. Εγκεφαλικό θα πάθουμε. Δεν βγάζουν ITX πλέον για το μαζεμένο μέγεθος, τις βγάζουν για να δούν ποιος θα χωρέσει περισσότερα features.

Λογικά η MSI θα βγάλει 2, την UNIFY I με απλησίαστη τιμή και την edge ITX , που μάλλον θα είναι πιο προσιτή

Εγώ θέλω ITX μαζί με ECC support σε Intel για Quicksync Χαχαχαχαχαχαχαχ RIP!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Herald είπε

ROG-ITX.png

ROG-ITX-Features.png

MSI EDGE

MSI-B650-I-EDGE-WIFI.png

Επεξ/σία από Aten-Ra

1 ώρα πριν, Strategos είπε

για future proof μας νοιάζει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός power stages / A;

Είναι τόσα πολλά τα stages και 60-70Α που δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για VRM. 
Με ένα τυπικό heatsink και 12+ stages πρέπει να τραβήξεις κοντά 300A για να δεις πάνω από 70C. 

Πρώτα θα χρειαστείς μονάδα από air condition για να ψύξεις τον επεξεργαστή και μετά θα φτάσει το VRM 100C

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα, που είναι οι μητρικές των 125$; Ξεφτιλίστηκε η AMD με αυτές τις τιμές. Άκου mortar m-atx σε 220$. Δηλαδή θα βγει στα 270-280 ευρώ με ΦΠΑ.

Πάντως, δε ξέρω αν το πήρατε πρέφα, αλλά ακριβαίνουν και οι B550, η αντίστοιχη B550M mortar wifi είναι πλέον στα 200 ευρώ! Τον περασμένο Ιούνιο η ίδια μητρική είχε 147 ευρώ και τον Ιούλιο 150. Τον Ιούλιο του 21 είχε 135 ευρώ.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 3

12 λεπτά πριν, malakudi είπε

Χαχα, που είναι οι μητρικές των 125$; Ξεφτιλίστηκε η AMD με αυτές τις τιμές. Άκου mortar m-atx σε 220$. Δηλαδή θα βγει στα 270-280 ευρώ με ΦΠΑ.

Πάντως, δε ξέρω αν το πήρατε πρέφα, αλλά ακριβαίνουν και οι B550, η αντίστοιχη B550M mortar wifi είναι πλέον στα 200 ευρώ! Τον περασμένο Ιούνιο η ίδια μητρική είχε 147 ευρώ και τον Ιούλιο 150. Τον Ιούλιο του 21 είχε 135 ευρώ.

Είπαμε bro...το τυράκι το είδαμε αλλά την φάκα...

23 λεπτά πριν, malakudi είπε

ανεβαινουν για να πεσουν παλι στα ιδια στο bf ,ειναι γνωστο το κολπο καθε χρονο πλεον

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...