Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άρα ο 5900Χ έχει θέμα γιατί τον έχω και με 3800C16 RAM.

Δε ξέρω αν είδες το post μου, έχουν αναφερθεί microstutters μετά το update στα Win 11 2022 H2 και Nvidia. Η nvidia έβγαλε νέο driver προχθές που το διορθώνει (517.48)

https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-11/nvidia-releases-fix-for-stuttering-issues-and-dropped-frame-rates-caused-by-windows-11-2022-update

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, malakudi είπε

Δε ξέρω αν είδες το post μου, έχουν αναφερθεί microstutters μετά το update στα Win 11 2022 H2 και Nvidia. Η nvidia έβγαλε νέο driver προχθές που το διορθώνει (517.48)

https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-11/nvidia-releases-fix-for-stuttering-issues-and-dropped-frame-rates-caused-by-windows-11-2022-update

Αυτό ήταν λόγω του GFE που δεν βάζω όμως :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω αναφέρει ότι η Intel γνωρίζοντάς τον ανταγωνισμό έχει ακολουθήσει πολύ πιο επιθετική πολιτική στις τιμές δίνοντας του επεξεργαστες με αρκετά μικρότερα περιθώρια κέρδους απο την AMD και ότι προς το παρόν οι Zen4 δεν πουλάνε...
Πάντα φυσικά έχεις την απορία αν ισχύουν όλα αυτά....

Επεξ/σία από stratdevel1

55 λεπτά πριν, Armoral είπε

Με undervolting η κατανάλωση πέφτει στο μισό.

Oι reviewers κάθε φορά την αμερική ανακαλυπτούν. Τι λες ρε, πέφτει η καταναλώση με undervolting? Πω, επιστήμονας ο techyescity :P 

Δεν πάει σε σένα το post, καθαρά το video σχολιάζω

• Like 2

1 hour ago, Herald said:

Oι reviewers κάθε φορά την αμερική ανακαλυπτούν. Τι λες ρε, πέφτει η καταναλώση με undervolting? Πω, επιστήμονας ο techyescity :P 

Δεν πάει σε σένα το post, καθαρά το video σχολιάζω

Θέλει να σου πει ότι με πολύ μικρή πτώση στις επιδόσεις έχεις τεράστιο κέρδος στην κατανάλωση. Όπως ξέρουμε συνήθως από τις κάρτες γραφικών. Απλά εδώ έχει και ένα νόημα αφού η κατανάλωση έχει εκτοξευθεί σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...