Προς το περιεχόμενο

Εγγυήσεις smartphone: Η πολιτική των κατασκευαστών εν μέσω πανδημίας για την ελληνική αγορά

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Μου είπαν να στείλω την συσκευή (laptop) με courier με δική μου χρέωση αποστολή και παραλαβή. (εντός εγγύησης) Έτσι δεν κάνουμε τίποτα όμως. Για να αγοράσω όμως καινούργιο μου το στέλνουν με συνεργαζόμενο courier χωρίς χρέωση. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση πρέπει να οργανωθούν αλλιώς.

Ναι έτσι μου είπαν και μένα αλλού για μία σκούπα.... Δυστυχώς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, billdanos είπε

Μόνο που δεν το έγραψα πουθενά αυτό και το συμπέρανες εσύ μόνος σου! :)

Η Apple τρέχει κατά καιρούς προγράμματα δωρεάν επισκευών ακόμη και μετά τη λήξη της επίσης εγγύησης. Όταν λοιπόν παρουσίασε πρόβλημα η συσκευή μου και ενώ είχαν περάσει σχεδόν 3 χρόνια (χωρίς προβλήματα) από την αγορά, μου άλλαξαν την οθόνη εντελώς δωρεάν. Και ο βασικός λόγος που την πήγα στο service ήταν γιατί από τη χρήση είχε "στουμπώσει" το ηχείο και δεν άκουγα καλά.

Και αυτό το έγραψα σαν απάντηση σε κάποιον που έγραψε "αν δεν χαλάνε γιατί να μη δίνει και 3 χρόνια έγγύηση"? :)

Αφού δε χαλάνε γιατί το πήγες σέρβις; τι εννοείς δεν άκουγες καλά  σε Apple συσκευή;;;  

Όλοι λένε τάχα δεν χαλάνε τα Apple μηχανήματα είναι κ αυτά κ φυσικά κ χαλάνε κ κολλάνε κτλ.. 

Επίσκεψη σε σπίτι πριν κάνα 2 χρόνια μας δίνουν το WiFi  σε ένα Apple δεν συνδεόταν στο άλλο Apple ναι κ στα υπόλοιπα 8 ναι... Έκανε επανεκκίνηση κ μπήκε κ το άλλο apple... 

Έβγαλε. Burn in το s8 plus του αδερφού μου.. 

Το έστειλε δωρεάν λίγες μέρες πριν λήξει η διετία.. 

Του αλλαξανε σε σμαρτεκ  ΔΩΡΕΑΝ οθόνη.. Δωρεάν μπαταρία... Δωρεάν  θύρα φόρτισης...  Δωρεάν αλλαγή με νέα ακουστικά λόγω προβλήματος τους  Κ επιστροφή σε 2 μέρες ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή α ναι το έγραψα 

Ναιιι ξέρω και η  Apple θα τα έκανε όλα αυτά δωρεάν σε ένα παράλληλο σύμπαν..  Ααα  Κ ένα χρόνο επιπλέον εγγύηση οθόνης που ααααν ξαναβγάλει θέμα  θα του αλλάξουν ξανά κ καινούργια μπαταρία αποσο ξέρω... Είπατε τπτ;;

Επεξ/σία από Tresorikos

6 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Αφού δε χαλάνε γιατί το πήγες σέρβις; τι εννοείς δεν άκουγες καλά  σε Apple συσκευή;;;  

Όλοι λένε τάχα δεν χαλάνε τα Apple μηχανήματα είναι κ αυτά κ φυσικά κ χαλάνε κ κολλάνε κτλ.. 

Επίσκεψη σε σπίτι πριν κάνα 2 χρόνια μας δίνουν το WiFi  σε ένα Apple δεν συνδεόταν στο άλλο Apple ναι κ στα υπόλοιπα 8 ναι... Έκανε επανεκκίνηση κ μπήκε κ το άλλο apple... 

Έβγαλε. Burn in το s8 plus του αδερφού μου.. 

Το έστειλε δωρεάν λίγες μέρες πριν λήξει η διετία.. 

Του αλλαξανε σε σμαρτεκ  ΔΩΡΕΑΝ οθόνη.. Δωρεάν μπαταρία... Δωρεάν  θύρα φόρτισης...  Δωρεάν αλλαγή με νέα ακουστικά λόγω προβλήματος τους  Κ επιστροφή σε 2 μέρες ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή α ναι το έγραψα 

Ναιιι ξέρω και η  Apple θα τα έκανε όλα αυτά δωρεάν σε ένα παράλληλο σύμπαν..  Ααα  Κ ένα χρόνο επιπλέον εγγύηση οθόνης που ααααν ξαναβγάλει θέμα  θα του αλλάξουν ξανά κ καινούργια μπαταρία αποσο ξέρω... Είπατε τπτ;;

Κάτσε για να καταλάβω επειδή η σμαρτεκ έκανε σωστά την δουλειά της, σημαίνει ότι όλες οι υπόλοιπες δεν την κάνουν?

ΥΓ: και για γενική γνώση... στα περισσότερα κινητά όταν αλλάζεις οθόνη, αλλάζεις αναγκαστικά και τη μπαταρία η οποία είναι κολλημένη πάνω στην οθόνη... αυτό που με ανησυχεί είναι γιατί αλλάξανε βύσμα φόρτισης και ακουστικό λογικά είδαν υγρασία και προτίμησαν να μην το ρισκάρουν να ξανά έρθει σε κανένα μήνα... καλός τεχνικός, μπράβο του!!!

7 ώρες πριν, AtiX είπε

Κάτσε για να καταλάβω επειδή η σμαρτεκ έκανε σωστά την δουλειά της, σημαίνει ότι όλες οι υπόλοιπες δεν την κάνουν?

ΥΓ: και για γενική γνώση... στα περισσότερα κινητά όταν αλλάζεις οθόνη, αλλάζεις αναγκαστικά και τη μπαταρία η οποία είναι κολλημένη πάνω στην οθόνη... αυτό που με ανησυχεί είναι γιατί αλλάξανε βύσμα φόρτισης και ακουστικό λογικά είδαν υγρασία και προτίμησαν να μην το ρισκάρουν να ξανά έρθει σε κανένα μήνα... καλός τεχνικός, μπράβο του!!!

Ακουστικά αλλάξανε hands free εννοώ.. Είχε θέμα απτό ένα ακουστικό κ δώσανε καινούργια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...