Προς το περιεχόμενο

Windows 10 - Κάτι μου τρωει χωρο απο το δισκο

SagoniasSlutRos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

εχω ενα περιεργο προβλημα με τον υπολογιστη και δεν μπορω να βρω τι φταιει. Κατι τρεχει στο background και μου τρωει χωρο απο το δισκο για οσο ειναι ανοιχρτος ο υπολογιστης. Οταν κανω επανεκκίνηση επανερχεται στα αρχικα επιπεδα και ξανα αρχιζει να δεσμευει χωρο στο δισκο. 

Υποπτευομαι το Outlook 10 οτι κατεβαζει ολα τα εμαιλ, αλλα το εχω σε IMAP. 

Ανοιξα τα services που τρεχουν και βλεπω ενα System > ntoskrnl.exe να κανει χρηση του disk. 

edit:

Για να αποκλεισω το outlook θα κανω ενα τεστ να δω αν υπαρχει το προβλημα χωρις να το ανοιξω και επανερχομαι

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, leolipop είπε

SSD η HDD εχεις ; Τι windows και ποση ram εχεις ;

SSD 128GB, windows 10 και 12GB RAM.

Τωρα βλεπω οτι δεν εχει παρουσιαστει το προβλημα με κλειστο outlook, οποτε θα το ανοιξω να δω τι θα γινει και επανερχομαι.

Ελεγα μην ειχες λιγη ραμ και στη δεσμευε το συστημα.Αν δεν το εχεις κανει , απενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις συστηματος την εικονικη μνημη γιατι ΟΣΗ ραμ και να εχεις ,τα windows μπορει να σου δεσμευσουν αλλη τοση.

2 λεπτά πριν, leolipop είπε

Ελεγα μην ειχες λιγη ραμ και στη δεσμευε το συστημα.Αν δεν το εχεις κανει , απενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις συστηματος την εικονικη μνημη γιατι ΟΣΗ ραμ και να εχεις ,τα windows μπορει να σου δεσμευσουν αλλη τοση.

Εχω ανοιξει το outlook 5 λεπτα και ηδη βλεπω 1GB λιγοτερο στο δισκο. Αρα, λογικα εκει ειναι το θεμα. Θα το ψαξω.

• Like 1

Για δοκιμασε να τρεχεις το Treesize Free που και που να παρατηρεις τι ανεβαζει χωρο στον δισκο σου. Σκεφτομαι μην ειναι κανενα pagefile αλλα θα δειξει. Πες μας τα ευρυματα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...