Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα και καλή ανάσταση  10 μέρες  που παλεύω και άκρη δεν βγάζω  έχω την gtx 1050 ti και δεν μου παίζει τα παιχνίδια έχω αλλάξει και άλλη κάρτα  gt 710 έχω μιλήσει με ολα τα support invidia kai gigabyte (ακόμα δεν έχουν απάντησή)  καμία ιδέα παιδιά το pc είναι 10 ημερών και τα παιδιά έχουν τρελαθεί 

info.nfo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, horhe137 είπε

Καλήμερα και καλή ανάσταση  10 μέρες  που παλεύω και άκρη δεν βγάζω  έχω την gtx 1050 ti και δεν μου παίζει τα παιχνίδια έχω αλλάξει και άλλη κάρτα  gt 710 έχω μιλήσει με ολα τα support invidia kai gigabyte (ακόμα δεν έχουν απάντησή)  καμία ιδέα παιδιά το pc είναι 10 ημερών και τα παιδιά έχουν τρελαθεί 

info.nfo 1 MB · 0 downloads

Και καλυτερα γραψτε αναλυτικα τι εχετε ,το τροφοδοτικο, κ.τ.λ. ποτε τα πηρατε,και τι ακριβως προβλημα παρουσιαζεται.Καταλαβαινω οτι ειστε κουρασμενος ψυχολογικα απο αυτο το θεμα,αλλα αν δεν μας γραψετε αναλυτικα οπως ειπε ο Veteranos, δεν μπορουν τα μελη να βοηθησουν.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

τροφοδοτικο corsair vs 650     B450 AORUS M Επεξεργαστής    AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Graphics, 3600 Mhz, 4 πυρήνες, 4 λογικοί επεξεργαστές 8 g ram corsair

Στιγμιότυπο οθόνης (36).png

μολις ξεκιναει μου γραφει οτι δεν υποστηριζονται oi drivers εννοειται  με το supports της invidia  ειμασταν 1 ωρα και αλαζαμε τα παντα 

Στιγμιότυποοθόνης(2)_optimized.png

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/b450_aorus_mrev_10#support-dl εχω το f 50 στο bios αλλα για συμβατοτητα  δεν ξερω 

Windows 10 Pro 64-bit cpu AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Graphics  Motherboard B450 AORUS M (AM4) ram Size    8142 MBytes  Graphics GeForce GTX 1050 ti Storage TOSHIBA-TR200 (SSD) 

Δημοσ.

Drivers για την κάρτα έχεις κατεβάσει Εσύ ή πέρασαν τα windows μόνα τους. Για δώσε μια εικόνα από την διαχείριση συσκευών και συγκεκριμένα εκεί που λέει για την κάρτα γραφικών .

Δημοσ.

τωρα μολις εκανα reset την μητρικη απο την μπαταρια και θα ξαναπερασω την καρτα  εχω δοκιμασει και τισ 2 καρτες το update το εκανε μονο του αλλα οπωσ ειπα και πριν μιλαγα με το suppport tis invidia και καναμε πολλα update  μαζι  δεν ξερω αν εινε κατι με  ρυθμιση της motherboard 

το θεμα εινε οτι οταν βαζω το hdm στην μητρικη το παιχνιδι το βλεπει και δεν κολαει αλλα σε χαλια γραφικα εννοειτε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, horhe137 είπε

τωρα μολις εκανα reset την μητρικη απο την μπαταρια και θα ξαναπερασω την καρτα  εχω δοκιμασει και τισ 2 καρτες το update το εκανε μονο του αλλα οπωσ ειπα και πριν μιλαγα με το suppport tis invidia και καναμε πολλα update  μαζι  δεν ξερω αν εινε κατι με  ρυθμιση της motherboard 

το θεμα εινε οτι οταν βαζω το hdm στην μητρικη το παιχνιδι το βλεπει και δεν κολαει αλλα σε χαλια γραφικα εννοειτε 

Ποια κάρτα γραφικών έχεις ορίσει σαν default στο bios ?

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Αν το καλωδιο hdmi που παει στην οθονη, συνδεεται στην 1050Ti καρτα γραφικων, τοτε σημα παιρνεις απο την 1050Ti (αυτη θα εχει ως πρωτευουσα το συστημα).

τελευταιοι Win10 x64 drivers για την καρτα σου

https://www.geforce.com/drivers/results/159091

κατεβασε τους και κανε τους εγκατασταση

Δημοσ.

εχω βαλει και αυτους  εχω βαλει οτι εκδοσεις υπηρχαν με το support tis invidia live chat μου εδινε και αλλα link 4 format και 10 μερες ψαξιμο το πλαισιο λεει οτι θελει 10 μερες για το δει 

μηπως καποια ρυθμιση στα bios υπαρχει περιπτωση να θελει

/?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, horhe137 είπε

εχω βαλει και αυτους  εχω βαλει οτι εκδοσεις υπηρχαν με το support tis invidia live chat μου εδινε και αλλα link 4 format και 10 μερες ψαξιμο το πλαισιο λεει οτι θελει 10 μερες για το δει 

μηπως καποια ρυθμιση στα bios υπαρχει περιπτωση να θελει

/?

Δηλαδή στο bios δεν έχει  επιλογή για FIRST GPU που έχει επιλογές

-onboard

-pci-e

ενώ παλαιότερα είχε και PCI ?

Κάπου μέσα στην κατρέλα chipset πρέπει να είναι .

Εδώ  " initial display output "

Screenshot_20200415_161558.png

Βάζεις την PCI-E 1 SLOT  σαν default .

Μπουτάρεις.

απεγκαθιστάς όλους τους οδηγούς της VEGA και του chipset driver.

Περνάς ξανά ΜΟΝΟ τους chipset drivers του B450

Και μετά περνάς τους οδηγούς της 1050TI

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, horhe137 είπε

καταργω ολους τους drivers απο τις καρτες OK  και tou chip set  ποu εινει πιοι ?πως θα τους βρω?

Στην προσθαφαίρεση εφαρμογών.

ddu κ.λ.π για κάρτες κ.λ.π.

Επεξ/σία από adtakhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...