gkasta Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Έχω 2 μπροστά, το κεντρικό μπροστά, 2 πίσω και το subwoofer. https://rhoelect.gr/product/optical-toslink-coaxial-to-rca-metatropeas-psifiakou-ichourca-cable-15m-fiber-cable-15m/ Πήρα αυτό που βγάζει αναλογικό. Βέβαια μίλησα με το κατάστημα και δέχονται επιστροφή και να μου στείλουν αυτό https://rhoelect.gr/product/optical-toslink-to-coaxial-metatropeas-ichou/ Βέβαια μαζί με τα καλώδια(οπτική 3 ευρώ, coaxial 7 ευρώ, μεταφορικά 5) θα πρέπει να δώσω αλλά 17-18 ευρώ περίπου εκτός από τα 15 που έδωσα για το άλλο μαζί με τα μεταφορικά. Το σκεφτομαι αν αξίζει τον κόπο; Θα έχει τόση μεγάλη διαφορά ? Αν έχει αισθητή διαφορά και αξίζει προφανώς τα δίνω. Μην τα δώσω τζάμπα φοβαμαι
actorgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Τι χρήση κάνεις. Αν βλέπεις ταινίες και βάζεις όλα τα ηχεία δώστα, αν ακούς μόνο μουσική δε τα χρειάζεσαι 1
gkasta Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Επειδή βλέπω αρκετά ταινίες μέσω Netflix λέω να τα δώσω. Φαντάζομαι θα κάνει κάποια διαφορά. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!Καλή Ανάσταση!
gkasta Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Ήρθε ο μετατροπέας, αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει ήχος από τα ηχεία. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις, αλλά τπτ. Έχω απογοητευτεί..Τι μπορεί να φταίει? Έρχεται οπτική ίνα από τηλεοραση σε μετατροπέα και από εκεί coaxial σε coaxial in του home theater. Ρυθμισμένο σωστά στο aux..Πραγματικά πονοκέφαλος
actorgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) στο μενου ηχος της tv ορισε εξοδο ηχου ψηφιακο ηχο ή dolby ή οτι αλλο υποδηλωνει το ζητουμενο.Το ιδανικο ειναι θα ηταν να εχει επιλογη ηχεια τηλεόρασης +ψηφιακος ηχος,που το προσφερει μια lg που εχω Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από actorgr
gkasta Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Τελικά έφταιγε το καλώδιο τροφοδοσίας του μετατροπέα. Το άλλαξα και δουλεύει μια χαρά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα