The_Judas Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Υπό φυσιολογικές συνθήκες, προ Κορωνοϊου δλδ, είμαι τυπικός. Τώρα όμως που έχει πάει σε άλλο επίπεδο η φάση, κάποιον τον γράψανε κάτω από το σπίτι του που είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια, όπως και έναν άστεγο, σόρρυ αλλά προτιμώ να λειτουργήσω με αυτόν τον τρόπο. Αυτές οι περιπτώσεις είναι οι εξαιρέσεις και όχι το σύνηθες και είναι απλά clickbaits του ιντερνετ. Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλοί έλεγχοι. Η επικοινωνιακή πολιτική και η συνεχής διαφήμιση έκανε την δουλειά της . Σε τελική ανάλυση, δεν θα υπήρχε κανένα νόημα αν εφαρμόζεται χαλαρά ο νόμος ή να έχει παραθυράκια γιατί τότε δεν θα εφαρμοζόταν καθόλου. Αυτός που καταγγέλλει ανώνυμα ότι τον έγραψαν έξω από το σπίτι του, πρέπει να το αποδείξει κιόλας γιατί δεν ξέρουμε και αν ισχύει. Αν βαριέσαι να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση ένα μήνυμα, τότε μην διαμαρτύρεσαι αν δεχτείς πρόστιμο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από The_Judas
sotirisl Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Just now, Τοξοβόλος___U__K said: Κακώς. Μόνο 600 νεκρούς τη μέρα έχουμε πλέον στο UK. αυτά είδα και εγώ, δηλαδή τις βλακείες του Μπόρις περί ανοσίας αγέλης, τις ελλείψεις στα σουπερ μαρκετ, και γενικά την παντελή ανευθυνότητα την στιγμή που στην Ιταλία μετράγαμε χιλιάδες νεκρούς και τα μάζεψα και έφυγα... Ούτως ή άλλως ήμουν σε μεταβατική φάση στα επαγγελματικά μου, οπότε δεν με ένοιαξε...
gia_nnis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω . Απλα πηγαινε ελα χωρις κινηση 1 ωρα και ισως 2 ωρες εκει . Αν δεν με σταματησουν θα εχω και δευτερο χαρτι να το φτιαξω εκει μια ωρα αφου φτασω . Δεν μου αρεσουν τετοια αλλα δεν ξερω σε τι "οργανο" θα πεσω. Εχει κενα το συστημα Η επιλογη 2 θεωρητικα ειναι μονο για τροφιμα Ναι ξερω τι παιζει.. Εχω φτιαξει και γω εκει samsung(αλλαγη οθονης-εντος εγγυησης)! Το πηγα νωρις το πρωι και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο για την παραλαβη του μετα απο 1κ20! Κρατας την αποδειξη παραλαβης και ξαναστελνεις μηνυμα την ωρα που ξεκινας! Αν σε σταματησουν τα δειχνεις ολα! Εκει λογικα πρεπει να περιμενεις μεσα στο αυτοκινητο.. 1
agnostos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Προσωπικά, ούτε SMS στέλνω, ούτε παίρνω ταυτότητα. Για να γίνει ταυτοποίηση πρέπει να με πάνε στο Τμήμα Ασφαλείας. Με σταμάτησαν χθες, τους εδειξα τσέπες με κλειδιά, χαρτομάντιλα, ΚΟΚ, χωρίς κανένα έγγραφο. Μου ζήτησε SMS του είπα ότι δεν έχω. Τι θα κάνει; Θα με πάει στο τμήμα με το περιπολικό να φάει όλη του τη μέρα; Ρίσκαρες και σου ‘κατσε, δεν είναι κάθε μέρα του Αη-Γιαννιού. Μπορεί να πέσεις σε όργανο που σε ελέγχει για το τυπικό και δεν ασχολείται πολύ, μπορεί και να πέσεις σε κάποιον που θα σε ξεβρακώσει και θα ψάξει το κάθε τι και δεν θα διστάσει να σε πάει για εξακρίβωση αν χρειστεί. Δεν υπάρχει κανόνας... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από agnostos13
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Θα σε κρατήσουν στο σημείο, θα φωνάξουν άλλο περιπολικό να σε πάει στο τμήμα και αυτοί θα συνεχίσουν τους ελέγχους για τα νούμερα. Το ότι δεν ασχολήθηκαν την προηγούμενη φορά που σε σταμάτησαν, δεν σημαίνει τπτ απολύτως. Γτ και η τροχαία μπορεί να σε σταματήσει και να μην σου βεβαιώσει μια παράβαση π.χ. ζώνη αλλά μπορεί να πέσεις και στον στραβό που θα σε γράψει ακόμα και για το φαρμακείο Προτιμώ να το κάνω έτσι. Ούτε ανάποδα οδηγάω όπως το 80% των οδηγών, ούτε από το πεζοδρόμιο. Απλά δεν δίνω προσωπικά στοιχεία. Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Ρίσκαρες και σου ‘κατσε, δεν είναι κάθε μέρα του Αη-Γιαννιού. Μπορεί να πέσεις σε όργανο που σε ελέγχει για το τυπικό και δεν ασχολείται πολύ, μπορεί και να πέσεις σε κάποιον που θα σε ξεβρακώσει και θα ψάξει το κάθε τι και δεν θα διστάσει να σε πάει για εξακρίβωση. Δεν υπάρχει κανόνας... Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κανόνας το κάνω έτσι. Τον άλλον τον γράψανε κάτω από το σπίτι του. Εγώ θα του πω πήγαινε με στο Τ.Α. να φάει 3 ώρες. Καθένας στρώνει όπως κοιμάται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Ναι ξερω τι παιζει.. Εχω φτιαξει και γω εκει samsung(αλλαγη οθονης-εντος εγγυησης)! Το πηγα νωρις το πρωι και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο για την παραλαβη του μετα απο 1κ20! Κρατας την αποδειξη παραλαβης και ξαναστελνεις μηνυμα την ωρα που ξεκινας! Αν σε σταματησουν τα δειχνεις ολα! Εκει λογικα πρεπει να περιμενεις μεσα στο αυτοκινητο.. Ετσι ακριβωw και αν και ασχετο πρεπει να εχεις δευτερο κινητο μαζι για να παρεις το sms !
gia_nnis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβωw και αν και ασχετο πρεπει να εχεις δευτερο κινητο μαζι για να παρεις το sms ! Ναι! Θα σου ζητησουν εναν αριθμο κινητου για να σου ερθει το μηνυμα.. Επισης σε αλλαγη οθονης χανεις ολα τα αποθηκευμενα.. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από gia_nnis
agnostos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Προτιμώ να το κάνω έτσι. Ούτε ανάποδα οδηγάω όπως το 80% των οδηγών, ούτε από το πεζοδρόμιο. Απλά δεν δίνω προσωπικά στοιχεία. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κανόνας το κάνω έτσι. Τον άλλον τον γράψανε κάτω από το σπίτι του. Εγώ θα του πω πήγαινε με στο Τ.Α. να φάει 3 ώρες. Καθένας στρώνει όπως κοιμάται. Άρα μια τρύπα στο νερό κάνεις (και μάλλον το ξέρεις) γιατί αν θέλει να σε γράψει μια χαρά θα το κάνει είτε έχεις χαρτιά είτε όχι και δεν θα βαρεθεί καθόλου να σε τρέχει όπως λες αλλά αν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής στο μυαλό σου μάλλον δεν θα σε πείσει κάποιος για το αντίθετο... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από agnostos13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Άρα μια τρύπα στο νερό κάνεις (και μάλλον το ξέρεις) γιατί αν θέλει να σε γράψει μια χαρά θα το κάνει είτε έχεις χαρτιά είτε όχι και δεν θα βαρεθεί καθόλου να σε τρέχει όπως λες αλλά αν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής στο μυαλό σου μάλλον δεν θα σε πείσει κάποιος για το αντίθετο... Ο καθένας στη ζωή του κάνει ότι νομίζει. Εσύ θες να στείλεις μήνυμα, εγώ δεν θέλω. Πες ότι δοκιμάζω το σύστημα. Όπως μπορεί να το φάω για τον Χ,Ψ λόγο, εγώ προτιμώ να το φάω για τον Ω. Στην τελική εσύ θα πληρώσεις το πρόστιμό μου; Εγώ ή η οικογένεια μου αν δεν έχω εγώ να τα πληρώσω. Πολύ το αναλύσαμε νομίζω. Απαγορεύεται λέει το μπάνιο στη θάλασσα. Είμαι μέσα, με απόσταση 300 μέτρα από τους άλλους. Ε άντε, έλα στη θάλασσα να με βγάλεις. Φέρε και βάρκα του λιμενικού. Ρομποτ δε γίνομαι
pavloa Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δεν μπορώ ν καταλάβω όλοι εσείς που το παίζεται μάγκες και λέτε εγώ δεν κάνω χαρτί, δεν στέλνω μήνυμα, πάω όπου γουστάρω, τι κουβαλάτε μέσα στο κεφάλι σας? Να λέμε ευτυχώς που μπορούμε και βγαίνουμε λίγο έξω, έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν ήμασταν σαν την Ιταλία που είναι ένα μήνα μέσα στα σπίτια τους? Σε αυτή την περίπτωση τι θα κάνατε? Αλλά ο Ελληνας πάντα να σκεφτεί την πονηριά και το πως θα κάνει πάντα το δικό του.. Με το που είπαν καθίστε στα σπίτια σας όλοι ξαφνικά το είδαν αθλητές και είναι όλη μέρα έξω. ΈΛΕΟΣ 2 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις