Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να παω από Γλυφάδα προς Αγία Παρασκευή για παροχή βοήθειας και να γυρίσω πίσω . Επειδή αισθανόμουν κάπως αβέβαιος και δεν ήθελα να μου κόψουν καμία κλήση, ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνο την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Τροχαία (Ελληνικό και Γλυκά Νερά νομίζω είναι τα αρμόδια) και εδώ και μια ώρα περίπου δεν μπορώ να πιάσω γραμμή....

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε

Δεν τα γυρνάω. Είμαι σχεδόν σίγουρος, σίγουρος δεν είσαι ποτέ. Διότι αν δεν έχω ταυτότητα για να γίνει εξακρίβωση πρέπει να με πάνε στο Τ.Α.

Σίγουρα όχι με μηχανή γιατί χωρίς κράνος θα αρνηθώ να ανέβω, άρα με περιπολικό. Θα φάνε 2 ώρες στην ουρά για να κάνουν μια ταυτοποίηση.

Μετά θα τους κράξει ο προϊστάμενος ότι δεν φέρανε νούμερα

Θα σε κρατήσουν στο σημείο, θα φωνάξουν άλλο περιπολικό να σε πάει στο τμήμα και αυτοί θα συνεχίσουν τους ελέγχους για τα νούμερα. 

Το ότι δεν ασχολήθηκαν την προηγούμενη φορά που σε σταμάτησαν, δεν σημαίνει τπτ απολύτως. 

Γτ και η τροχαία μπορεί να σε σταματήσει και να μην σου βεβαιώσει μια παράβαση π.χ. ζώνη αλλά μπορεί να πέσεις και στον στραβό που θα σε γράψει ακόμα και για το φαρμακείο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sotirisl είπε

Παιδιά εγώ θέλω να παω από Γλυφάδα προς Αγία Παρασκευή για παροχή βοήθειας και να γυρίσω πίσω .

αυτο που ζητας δεν μπορει να γινει δες την φωτο Τοποθεσια  London   ^_^

485211844_1.png.f37ee16bd1daa88b004b0b0d528dbd7b.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sotirisl είπε

Παιδιά εγώ θέλω να παω από Γλυφάδα προς Αγία Παρασκευή για παροχή βοήθειας και να γυρίσω πίσω . Επειδή αισθανόμουν κάπως αβέβαιος και δεν ήθελα να μου κόψουν καμία κλήση, ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνο την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Τροχαία (Ελληνικό και Γλυκά Νερά νομίζω είναι τα αρμόδια) και εδώ και μια ώρα περίπου δεν μπορώ να πιάσω γραμμή....

Ανάφερε αναλυτικα τι πας να κανεις και ποσο χρονο θας φας εκει..! Επισης στοιχεια επικοινωνιας εκει που πας!  Επισης στο αμαξι θα εισαι μόνος σου και η διαδρομη ξεκαρη για εκει που πας!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Και εγώ δεν ξέρω γιατί κάθεσαι και απαντάς σε ερωτήσεις που απευθύνονται σε άλλους χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν τα συμφραζόμενα.

Σαφής μπορεί και να είσαι, αυτά που απαντάς όμως δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτά που συζητούσαμε.

Σιγά μη σου ζητήσω την άδεια.

Που ξέρεις στη τελική τι με αφορά ή όχι. Με αφορά το οτιδήποτε γράφεται εδώ μέσα και θα απαντάω σε όποιον γουστάρω. Σιγά μη σε βάλουμε και χωροφύλακα στο τι θα κάνουμε.

Έγραψες κάτι που είναι μια προφανής μπαρούφα (ότι δε χρειάζεται κάποιος "προδιαγραφές") και τη σχολίασα. Αυτό γουστάρω να κάνω, να αναδεικνύω τις μπαρούφες όπου και όποτε λέγονται/γράφονται.

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 2
Δημοσ.
Just now, hp8 said:

αυτο που ζητας δεν μπορει να γινει δες την φωτο Τοποθεσια  London   ^_^

485211844_1.png.f37ee16bd1daa88b004b0b0d528dbd7b.png

χαχαχαχαχαχα, από μέσα Μαρτίου έχω γυρισει μόνιμα Ελλάδα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, gia_nnis said:

Ανάφερε αναλυτικα τι πας να κανεις και ποσο χρονο θας φας εκει..! Επισης στοιχεια επικοινωνιας εκει που πας!  Επισης στο αμαξι θα εισαι μόνος σου και η διαδρομη ξεκαρη για εκει που πας!

thank you... είναι εύκολο να κάνω αυτό που περιγράφεις, αλλά ένα άγχος πάλι το έχω...

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sotirisl είπε

χαχαχαχαχαχα, από μέσα Μαρτίου έχω γυρισει μόνιμα Ελλάδα

δεν σε πιστεύω Τα στοιχεία της καραντίνας των 14 ημερών :mrgreen:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Τα παρκα του Δημου με οργανα γυμναστικης επιτρεποντε;

Οχι.

2 λεπτά πριν, sotirisl είπε

thank you... είναι εύκολο να κάνω αυτό που περιγράφεις, αλλά ένα άγχος πάλι το έχω...

Καθολου! Πας για παροχη βοηθειας..! 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Κυριε Γιαννη εγω τι θα εκανα.. Θα εφτιαχνα ενα χειρόγραφο με αιτιολογια επισκευη κινητου(μαρκα-μοντελο),θα εγραφα και το τηλ επικοιν. της  samsung στο χαιδαρι. Επισης θα ειχα ενημερωσει και την samsung.. αν σε περιπτωση επαιρνε τηλ. το οργανο..   Μαζι με το χειρογραφο θα εστελνα και μηνυμα!  Μόνος στο αυτοκινητο και ξεκαθαρη διαδρομη απο το σπιτι μου προς  samsung-χαιδαρι.

Ευχαριστω .

Απλα πηγαινε ελα χωρις κινηση 1 ωρα και ισως 2 ωρες εκει .

Αν δεν με σταματησουν θα εχω και δευτερο χαρτι να το φτιαξω εκει μια ωρα αφου φτασω .

Δεν μου αρεσουν τετοια αλλα δεν ξερω σε τι "οργανο" θα πεσω. Εχει κενα το συστημα 

Η επιλογη 2 θεωρητικα ειναι μονο για τροφιμα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Οχι.

Καθολου! Πας για παροχη βοηθειας..! 

Εφαγε προστιμο φιλος και ηθελα να δω αν ηταν σωστο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

Σιγά μη σου ζητήσω την άδεια.

Που ξέρεις στη τελική τι με αφορά ή όχι. Με αφορά το οτιδήποτε γράφεται εδώ μέσα και θα απαντάω σε όποιον γουστάρω. Σιγά μη σε βάλουμε και χωροφύλακα στο τι θα κάνουμε.

Έγραψες κάτι που είναι μια προφανής μπαρούφα (ότι δε χρειάζεται κάποιος "προδιαγραφές") και τη σχολίασα. Αυτό γουστάρω να κάνω, να αναδεικνύω τις μπαρούφες όπου και όποτε λέγονται/γράφονται.

Ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι, ποιος είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω?

Καλό Πάσχα να έχεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι, ποιος είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω?

Καλό Πάσχα να έχεις :)

Καλού πάσχα.

Επεξ/σία από DrLo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...