Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Προτιμώ να παίξω λοιπόν με τις πιθανότητες, όπως έκανα χθες και κάνω κάθε φορά, παρά να τους δίνω αναφορά για το κάθε τι. Τα γυρνάς τώρα, έτσι όπως το είχες γράψει πριν ήταν σαν να ήσουν σίγουρος ότι δεν θα σου κάνουν τίποτα (κάτι με το οποίο διαφωνώ), τώρα γράφεις πως αυτό που κάνεις είναι ρίσκο (κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα).
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Τα γυρνάς τώρα, έτσι όπως το είχες γράψει πριν ήταν σαν να ήσουν σίγουρος ότι δεν θα σου κάνουν τίποτα (κάτι με το οποίο διαφωνώ), τώρα γράφεις πως αυτό που κάνεις είναι ρίσκο (κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα). Δεν τα γυρνάω. Είμαι σχεδόν σίγουρος, σίγουρος δεν είσαι ποτέ. Διότι αν δεν έχω ταυτότητα για να γίνει εξακρίβωση πρέπει να με πάνε στο Τ.Α. Σίγουρα όχι με μηχανή γιατί χωρίς κράνος θα αρνηθώ να ανέβω, άρα με περιπολικό. Θα φάνε 2 ώρες στην ουρά για να κάνουν μια ταυτοποίηση. Μετά θα τους κράξει ο προϊστάμενος ότι δεν φέρανε νούμερα
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε Μετά θα τους κράξει ο προϊστάμενος ότι δεν φέρανε νούμερα Λάθος το έχεις καταλάβει, ο σκοπός της ύπαρξης των προστίμων δεν είναι τα όργανα να "φέρνουν νούμερα", αλλά να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν η διάδοση του ιού. Αν το ζητούμενο ήταν απλά να "φέρνουν νούμερα", τότε θα είχαν βεβαιώσει τουλάχιστον 10 φορές περισσότερες παραβάσεις από όσες έχουν βεβαιώσει. 1 1
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Δλδ τι προδιαγραφές θέλεις να έχει αυτό το μέρος που δεν μπορείς να βρεις? Αυτές με βάση τις οποίες φτιάχνει χώρους άθλησης το κράτος, δήμος, περιφέρεια, κοινότητα κλπ και δε λέει "χα ... βγείτε έξου στα χουράφια στη λαγκάδια κι του δρόμους και τρουχάτε" Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από DrLo
gasgounis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ο λόγος απλός: Όσα περισσότερα στοιχεία έχουν, τόσο περισσότερο ξέρουν πως θα τα χρησιμοποιήσουν. Αν τους πω στο sms ότι μένω στην τάδε διεύθυνση, και λείπω 30', μπορεί να μου πει γιατί δεν έλειπες 10' Αν πω ότι πάω για σωματική άσκηση, μπορεί να μου πει εσύ είχες κάτσει στο παγκάκι ή ότι δεν έχεις ίχνος ιδρώτα. Ακριβώς λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, όσες λιγότερες πληροφορίες έχουν, τοσο το καλύτερο για εμενα Προτιμώ να παίξω λοιπόν με τις πιθανότητες, όπως έκανα χθες και κάνω κάθε φορά, παρά να τους δίνω αναφορά για το κάθε τι. Οκ, αυτο μπορει να εχει σχεση με το sms. Ταυτοτητα γιατι δεν εχεις μαζι σου? Αφου δεν λεει διευθυνση κατοικιας. Να υποθεσουμε οτι εισαι απο αυτους που κυκλοφορουν και χωρις διπλωμα, αδεια κυκλοφοριας, αποδειξη για τα τελη κυκλοφοριας και ασφαλιστηριο συμβολαιο στο αυτοκινητο? Αν καποια στιγμη σε πιασουν και σε πανε για εξακριβωση και φας εσυ πανω απο 2 ωρες, σε παρακαλω ενημερωσε μας και εμας για να ξερουμε πως να αντιδρασουμε σε αναλογη περιπτωση. -------------------- Δεν ειναι αναγκη να απαντησεις. Εγω σταματαω να γραφω για να μην κλειδωθει και να συνεχισει να γραφει οποιος θελει και ontopic Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από gasgounis
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DrLo είπε Αυτές με βάσει τις οποίες φτιάχνει χώρους άθλησης το κράτος, δήμος, περιφέρεια, κοινότητα κλπ. Κατά τη γνώμη σου δηλαδή τέτοιοι χώροι υπάρχουν μόνο στην επαρχία, και όχι στην Αθήνα? Γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ έτσι είπε ο φίλος παραπάνω, ότι στην Αθήνα μόνο "δεν μπορούμε να βρούμε ένα μέρος να τρέξουμε". 2 λεπτά πριν, gasgounis είπε Οκ, αυτο μπορει να εχει σχεση με το sms. Ταυτοτητα γιατι δεν εχεις μαζι σου? Αφου δεν λεει διευθυνση κατοικιας. Να υποθεσουμε οτι εισαι απο αυτους που κυκλοφορουν και χωρις διπλωμα, αδεια κυκλοφοριας, αποδειξη για τα τελη κυκλοφοριας και ασφαλιστηριο συμβολαιο στο αυτοκινητο? Αν καποια στιγμη σε πιασουν και σε πανε για εξακριβωση και φας εσυ πανω απο 2 ωρες, σε παρακαλω ενημερωσε μας και εμας για να ξερουμε πως να αντιδρασουμε σε αναλογη περιπτωση. Το έχει απαντήσει ήδη αυτό, επειδή πιστεύει πως αν δεν έχει ταυτότητα θα γλιτώσει το πρόστιμο. Και το "φακέλωμα". Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Joshua21
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, gasgounis είπε Οκ, αυτο μπορει να εχει σχεση με το sms. Ταυτοτητα γιατι δεν εχεις μαζι σου? Αφου δεν λεει διευθυνση κατοικιας. Να υποθεσουμε οτι εισαι απο αυτους που κυκλοφορουν και χωρις διπλωμα, αδεια κυκλοφοριας, αποδειξη για τα τελη κυκλοφοριας και ασφαλιστηριο συμβολαιο στο αυτοκινητο? Αν καποια στιγμη σε πιασουν και σε πανε για εξακριβωση και φας εσυ πανω απο 2 ωρες, σε παρακαλω ενημερωσε μας και εμας για να ξερουμε πως να αντιδρασουμε σε αναλογη περιπτωση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, προ Κορωνοϊου δλδ, είμαι τυπικός. Τώρα όμως που έχει πάει σε άλλο επίπεδο η φάση, κάποιον τον γράψανε κάτω από το σπίτι του που είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια, όπως και έναν άστεγο, σόρρυ αλλά προτιμώ να λειτουργήσω με αυτόν τον τρόπο. Αποφευγω το συνοστισμο αλλά δεν τους δίνω και αναφορά που μένω , γιατί βγήκα, γιατί εκλασα και γιατί ειμαι αξύριστος. Το θεωρώ προτιμότερο από το να στείλω ένα sms και να είμαι έξω 3 ώρες, η να στελνω άλλο κάθε μισή ώρα.
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κατά τη γνώμη σου δηλαδή τέτοιοι χώροι υπάρχουν μόνο στην επαρχία, και όχι στην Αθήνα? Γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ έτσι είπε ο φίλος παραπάνω, ότι στην Αθήνα μόνο "δεν μπορούμε να βρούμε ένα μέρος να τρέξουμε". Δι ξέρου από που το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό. Γράφω πχ δρόμους κλπ ... νομίζω είμαι σαφής. Η "προφορά" έχει να κάνει ότι η αντίληψη ότι μπορείς να τρέχεις οπουδήποτε "χωρίς προδιαγραφές" (είτε σε λαγκάδια είτε στη Λ. Κηφισίας) σαν κατσίκι πέρα δώθε είναι λοιγκή 1821. Το όλο point μου είναι ότι αν θεωρείς ότι οι ανάγκες άθλησης οπουδήποτε κλείνοντας τους σημόσιους χώρους άθλησης και λέγοντας στον κόσμο "μπορείτε να τρέχετε πέρα δώθε στους δρόμους, τότε καλό είναι όταν με το καλό περάσει όλο αυτο να ξαναδούμε αν τους χρειαζώμαστε και να τους κλείσουμε Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από DrLo
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, DrLo είπε Δι ξέρου από που το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό. Γράφω πχ δρόμους κλπ ... νομίζω είμαι σαφής. Η "προφορά" έχει να κάνει ότι η αντίληψη ότι μπορείς να τρέχεις οπουδήποτε σαν κατσίκι πέρα δώθε είναι λοιγκή 1821. Το όλο point μου είναι ότι αν θεωρείς ότι οι ανάγκες άθλησης οπουδήποτε κλείνοντας τους σημόσιους χώρους άθλησης και λέγοντας στον κόσμο "μπορείτε να τρέχετε πέρα δώθε στους δρόμους, τότε καλό είναι όταν με το καλό περάσει όλο αυτο να ξαναδούμε αν τους χρειαζώμαστε και να τους κλείσουμε Και εγώ δεν ξέρω γιατί κάθεσαι και απαντάς σε ερωτήσεις που απευθύνονται σε άλλους χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν τα συμφραζόμενα. Σαφής μπορεί και να είσαι, αυτά που απαντάς όμως δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτά που συζητούσαμε.
talibanakos Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Στις 15/4/2020 στις 1:03 ΜΜ, maniacos93 είπε Πρέπει να υπάρχει και λίγο λογική αυτές τις ημέρες. Η λογικη εχει παει περιπατο απο καιρο,εδω day 1 της απαγορευσης οι ελληναρες εψαχναν τροπους να "ξεγελασουν το συστημα" για να ειναι νομοτυπα εξω με το καφεδακι τους. Στην Καλαματα αυτο που γινεται δεν το διανοηστε,μιλαμε οτι ειδικα αυτη τη βδομαδα ηταν ΟΛΟΙ εξω,σε πηγαδακια,ή δηθεν για "περπατημα",με το καφεδακι στο χερι. Τους βλεπω παντου,λογω δουλειας ( διανομη ) να εχουν ενα σκυλο στο χερι και να καθονται 6-7 ατομα και να συζητανε. Εχω αρχισει και νιωθω πολυ μαλακας,γιατι εγω ημουν μονο δουλεια-σπιτι,αντε και τα απαραιτητα απο μαρκετ. 3
DaRkWeAvEr Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Η επιλογή 6 στο 13033 ισχύει κανονικά και για τις ημέρες του Πάσχα;
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Απεναντι μου ακριβως εχει απο το πρωι ειναι παρεα, δεν ξερω ποσα ατομα, εχουν δυνατη μουσικη μας εχουν ζαλισει. Παιρνω τηλεφωνο αστυνομια; Αυτοι θα το τραβηξουν μεχρι το βραδυ. Θελω να δω τις horror ταινιες μου, δεν θελω να ακουω τις γαΙδουροφωναρες τους.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Η επιλογή 6 στο 13033 ισχύει κανονικά και για τις ημέρες του Πάσχα; Ναι, ισχύει κανονικά.
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 hour ago, cacofonix-3 said: Ο λόγος απλός: Όσα περισσότερα στοιχεία έχουν, τόσο περισσότερο ξέρουν πως θα τα χρησιμοποιήσουν. Αν τους πω στο sms ότι μένω στην τάδε διεύθυνση, και λείπω 30', μπορεί να μου πει γιατί δεν έλειπες 10' Αν πω ότι πάω για σωματική άσκηση, μπορεί να μου πει εσύ είχες κάτσει στο παγκάκι ή ότι δεν έχεις ίχνος ιδρώτα. Ακριβώς λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, όσες λιγότερες πληροφορίες έχουν, τοσο το καλύτερο για εμενα Προτιμώ να παίξω λοιπόν με τις πιθανότητες, όπως έκανα χθες και κάνω κάθε φορά, παρά να τους δίνω αναφορά για το κάθε τι. πολυ φαντασια εχεις με καθε καλοπροεραιτο τροπο.η σωματικη ασκηση μπορει να ειναι και περπατημα.κανεις δεν θα σου πει γιατι βγηκες μιση ωρα και οχι δεκα λεπτα.το να λες για τσιπακια πρεπει να αφησεις τοu utube.κλεισε και το ιντερνετ διοτι βλεπουν την ip σου και που συνδεεσαι και ποτε.ουτε θα σου πουν γιατι εκατσες στο παγκακι ουτε αν εισαι ιδρωμενος.μην κανεις το τοσο αλλο τοσο. και ο αστυνομικος θα κατσει να ασχοληθει αν βγηκες εσυ και χτες η δεν ξερω τι. ο αστυνομικος δεν ξερει τι να κανει στην ζωη του θα βλεπει εσενα μονο ποτε βγαινεις? το καταλαβαινω οτι το μετρο ειναι χαζο αφου μπορω να παω καπου και να στειλω αλλο sms με αλλη διευθυνση αλλα ειναι αυτο που λενε μαζι.με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.οταν ο αλλος παει 40 km για να παρει κρεας αλλαζει στο taxis διευθυνση για να παει στο χωριο η λεει οτι χαλασαν οι βρυσες τοτε μαζι με αυτους την πληρωνουν ολοι αλλωστε αν θες να εισαι εξω θα εισαι αφου δεν υπαρχει περιορισμος στα μυνηματα και μπορεις να στελνεις συνεχεια. οτι υπαρχουν και 5 10 αστυνομικοι που ειναι λιγο οτι να νε και κοβουν κλησεις για πλακα αυτο ναι μεν ειναι λαθος αλλα σε καθε δουλεια υπαρχουν και οι stupid η μεγαλη βαρυτητα εχει πεσει σε ατομα που ειναι οτι νανε.μου τρεχουν no matter what να πανε εκκλησια ή δεν ξερω τι δυστυχως αναμεσα μας υπαρχουν πολλα ατομα κουκουρουκου. και πανω απο ολα το περπατημα θεωρειται ασκηση. και επισης ειναι και το αλλο.απειρα ατομα ειναι 100 μερες σπιτι αλλα τωρα που τους υποχρεωνουν να ειναι σπιτι αποφασισαν οτι θελουν να βγουν.κλασικη αντιδραση δηλαδη. και επισης ενα μεγαλο θεμα ειναι οι ηλικιωμενοι οι οποιοι ειναι οτι να νε αλλα μετα θα λενε το νοσοκομειο δεν μας φροντισε και που ειναι η πολιτεια. και εννοειται εχουμε και τον καθενα που λογω της απαγορευσης πιστευει οτι μας ψεκαζουν και οτι ολο αυτο ειναι ενα πειραμα για το τσιπακι και να μας ελεγχουν. ή οτι προσπαθουν να τους απομακρυνουν απο το χριστιανισμο και δεν ξερω τι αλλο.μεχρι και οτι το 5g φταιει για το corona virus 2
gia_nnis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πολυ μπερδεμα παιδια ... Δεν εχω καταλαβει αν μπορω την Τριτη να παω να αλλαξω οθονη σε κινητο που εσπασε απο Λυκοβρυση σε Χαιδαρι (smartec) που ειναι το επισημο service της samsung. Θα παρω τηλ την Τροχαια αλλα δεν ξερω αν παρω απαντηση Κυριε Γιαννη εγω τι θα εκανα.. Θα εφτιαχνα ενα χειρόγραφο με αιτιολογια επισκευη κινητου(μαρκα-μοντελο),θα εγραφα και το τηλ επικοιν. της samsung στο χαιδαρι. Επισης θα ειχα ενημερωσει και την samsung.. αν σε περιπτωση επαιρνε τηλ. το οργανο.. Μαζι με το χειρογραφο θα εστελνα και μηνυμα! Μόνος στο αυτοκινητο και ξεκαθαρη διαδρομη απο το σπιτι μου προς samsung-χαιδαρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις