Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Για εκτος νομου εργασιας νομιζω καλυπτει η βεβιαωση εργοδοτη . Αρκετοι μενουν Αττικη και δουλευον σε κοντινους νομους.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Η Αττική και ο Πειραιάς είναι μία περιφέρεια. Δες και εδώ: https://www.enpe.gr/el/perifereies Απλά υπάρχει δευτερογενής διαχωρισμός σε περιφερειακές ενότητες. Έχουν γίνει αλλαγές σε σχέση με τους πρώτους Καλλικρατικούς νόμους. Αυτό με τις περιφέρειες είναι λίγο κουκουρούκου, πχ οι νομοί Αχαϊας και Ηλείας ενώ βρίσκονται στην Πελοπόννησο δεν ανήκουν στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ανήκουν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας... Τον άλλον πάντως που τον σταμάτησαν στο Μαρκόπουλο και τους είπε ότι ήρθε από Αθήνα για να πάρει κρέας, του πήραν πινακίδες και του βεβαίωσαν κανονικά την παράβαση 300€. Παρόλο που δεν βγήκε εκτός περιφέρειας
agnostos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για εκτος νομου εργασιας νομιζω καλυπτει η βεβιαωση εργοδοτη . Αρκετοι μενουν Αττικη και δουλευον σε κοντινους νομους. Ο νομός δεν υφίσταται πλέον για την δημόσια διοίκηση γι αυτό αναφέρουν περιφέρειες και περιφερειακές ενότητες. Οπότε βάση της απόφασης έχεις δικαίωμα να εργάζεσαι σε γειτονικές περιφέρειες της έδρας ή του τόπου κατοικίας σου. 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό με τις περιφέρειες είναι λίγο κουκουρούκου, πχ οι νομοί Αχαϊας και Ηλείας ενώ βρίσκονται στην Πελοπόννησο δεν ανήκουν στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ανήκουν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας... Τον άλλον πάντως που τον σταμάτησαν στο Μαρκόπουλο και τους είπε ότι ήρθε από Αθήνα για να πάρει κρέας, του πήραν πινακίδες και του βεβαίωσαν κανονικά την παράβαση 300€. Παρόλο που δεν βγήκε εκτός περιφέρειας Δεν διαφωνώ. Πιό κουκουρούκου είναι οι περιφερειακές ενότητες της Αττικής. Δηλαδή να μένεις Ν. Φιλαδέλφεια και να σε γράψουν στον Περισσό ή στους Αγίους Αναργύρους με ένα 300αρι και αφαίρεση πινακίδων επειδή είναι διαφορετικές ΠΕ είναι ανέκδοτο. Καλά αυτός που πήγε στο Μαρκόπουλο να πάρει κρέατα εκτός του οτί είναι σε άλλη ΠΕ (αυτές ορίζει τυπικά η απόφαση για μετακινήσεις πλην εργασίας) έπαιξε με τη φωτιά! Ξέρεις πόσους γνωρίζω που έχουν «κρεοπωλεία εμπιστοσύνης» στον Ωρωπό, το Μαραθώνα, την Αρτέμιδα, τη Κερατέα, το Λαγονήσι και τους Αγίους Θεοδώρους;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Πολυ μπερδεμα παιδια ... Δεν εχω καταλαβει αν μπορω την Τριτη να παω να αλλαξω οθονη σε κινητο που εσπασε απο Λυκοβρυση σε Χαιδαρι (smartec) που ειναι το επισημο service της samsung. Θα παρω τηλ την Τροχαια αλλα δεν ξερω αν παρω απαντηση
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Το θεμα ειναι οτι ελεγχοι γινονται κατα 80+% μονο σε αμαξια και αυτα εαν κινουνται στο κεντρο. Οι πεζοι οπου γουσταρουν πανε, δεν τους σταματαει κανεις, ειδικα αν δεν κινονουνται και στο κεντρο. Φανταζομαι επαρχια και ειδικα νησια, ο καθενας θα κανει ο,τι γουσταρει. Και εμεις εδω Αθηνα δεν μπορουμε να βρουμε ενα μερος για να τρεξουμε.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, Luxx είπε Το θεμα ειναι οτι ελεγχοι γινονται κατα 80+% μονο σε αμαξια και αυτα εαν κινουνται στο κεντρο. Οι πεζοι οπου γουσταρουν πανε, δεν τους σταματαει κανεις, ειδικα αν δεν κινονουνται και στο κεντρο. Φανταζομαι επαρχια και ειδικα νησια, ο καθενας θα κανει ο,τι γουσταρει. Και εμεις εδω Αθηνα δεν μπορουμε να βρουμε ενα μερος για να τρεξουμε. Δλδ τι προδιαγραφές θέλεις να έχει αυτό το μέρος που δεν μπορείς να βρεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2020 στις 12:42 ΜΜ, leolipop είπε Ξεκαθαρη απαντηση.Η αληθεια ειναι οτι απο οσα βλεπουμε στην τηλεοραση , τα προστιμα αφορουν μη αποστολη SMS η μη κατοχη ταυτοτητας. Προσωπικά, ούτε SMS στέλνω, ούτε παίρνω ταυτότητα. Για να γίνει ταυτοποίηση πρέπει να με πάνε στο Τμήμα Ασφαλείας. Με σταμάτησαν χθες, τους εδειξα τσέπες με κλειδιά, χαρτομάντιλα, ΚΟΚ, χωρίς κανένα έγγραφο. Μου ζήτησε SMS του είπα ότι δεν έχω. Τι θα κάνει; Θα με πάει στο τμήμα με το περιπολικό να φάει όλη του τη μέρα; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από cacofonix-3
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Προσωπικά, ούτε SMS στέλνω, ούτε παίρνω ταυτότητα. Για να γίνει ταυτοποίηση πρέπει να με πάνε στο Τμήμα Ασφαλείας. Και πιστεύεις πως θα δώσεις πλαστά στοιχεία οπότε όλα καλά?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Και πιστεύεις πως θα δώσεις πλαστά στοιχεία οπότε όλα καλά? Έγραψα ότι με σταμάτησαν χθες τους είπα ότι δεν έχω ούτε ταυτότητα ούτε sms. Για να γίνει ταυτοποίηση πρεπει να με πάνε στην Ασφάλεια. Εγώ λέω δεν θα το κάνουν, όπως και δεν το κάνανε. Εσύ γιατί λες για πλαστά στοιχεία; Είπα κάτι τέτοιο; Δημοσιογράφος είσαι και βάζεις λόγια που δεν είπα;
g_alkis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πολυ μπερδεμα παιδια ... Δεν εχω καταλαβει αν μπορω την Τριτη να παω να αλλαξω οθονη σε κινητο που εσπασε απο Λυκοβρυση σε Χαιδαρι (smartec) που ειναι το επισημο service της samsung. Θα παρω τηλ την Τροχαια αλλα δεν ξερω αν παρω απαντηση Να τους διευκρινισεις οτι ειναι samsung το κινητο και θα σε αφησουν 1
Kostasspil Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cacofonix-3 said: Εγώ λέω δεν θα το κάνουν, όπως και δεν το κάνανε Κι αυτούς που γράψανε, πριν τους γραψουνε, δεν τους είχανε γράψει Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Kostasspil 1
gasgounis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Έγραψα ότι με σταμάτησαν χθες τους είπα ότι δεν έχω ούτε ταυτότητα ούτε sms. Για να γίνει ταυτοποίηση πρεπει να με πάνε στην Ασφάλεια. Εγώ λέω δεν θα το κάνουν, όπως και δεν το κάνανε. Εσύ γιατί λες για πλαστά στοιχεία; Είπα κάτι τέτοιο; Δημοσιογράφος είσαι και βάζεις λόγια που δεν είπα; χωρις να θελω να φανω κακος, κακεντρεχης, φασιστας ή οτιδηποτε αλλο, ισως θα επρεπε να σε πανε στην ασφαλεια.... Επειδη το κανεις εσκεμμενα και οχι απο αφηρημαδα. Καλως ή κακως, ζουμε σε μια κοινωνια και με καποιους κανονεςκαι φανταζομαι οτι συμφωνει οτι ζουμε ειδικες καταστασεις. Και δεν νομιζω οτι ζητανε κατι το φοβερο με το να στελνεις ενα μηνυμα πχ. Η ταυτοτητα υποθετω οτι χρειαζεται για να γινει ταυτοποιηση και να κοπει η κληση στο σωστο ατομο. Ουτως η αλλως με τα smartphones και με το facebook ειμαστε πολυ περισσοτερο φακελωμενοι αλλα δεν λεμε τιποτα. Υ,.Γ. ποιος ειναι ο λογος που δεν θες να στειλεις μηνυμα και δεν εχεις ταυτοτητα μαζι σου? Και στο ρωταω εντελως φιλικα. Sorry για το ολιγον offtopic αλλα το ειχα περιεργεια.. 2 2
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε Έγραψα ότι με σταμάτησαν χθες τους είπα ότι δεν έχω ούτε ταυτότητα ούτε sms. Για να γίνει ταυτοποίηση πρεπει να με πάνε στην Ασφάλεια. Εγώ λέω δεν θα το κάνουν, όπως και δεν το κάνανε. Εσύ γιατί λες για πλαστά στοιχεία; Είπα κάτι τέτοιο; Δημοσιογράφος είσαι και βάζεις λόγια που δεν είπα; Sorry αλλά αυτό στα bold δεν το είχες γράψει, τουλάχιστον όχι στο post σου που εγώ έκανα quote, είχες γράψει ότι δεν παίρνεις ταυτότητα και δεν στέλνεις sms. Η ερώτηση μου στην ουσία ήταν το πως ακριβώς πιστεύεις ότι η δυσκολία στην ταυτοποίηση θα καταφέρει να σε γλιτώσει από το πρόστιμο, δεν το διευκρίνισες αυτό. Τα πλαστά στοιχεία είναι ένας τρόπος να γλιτώσεις το πρόστιμο, για αυτό το ρώτησα, και από ότι βλέπω δεν θες να απαντήσεις. Πάντως το ότι δεν σε έσυραν για εξακρίβωση χτες δεν σημαίνει ότι γενικώς δεν το κάνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ο λόγος απλός: Όσα περισσότερα στοιχεία έχουν, τόσο περισσότερο ξέρουν πως θα τα χρησιμοποιήσουν. Αν τους πω στο sms ότι μένω στην τάδε διεύθυνση, και λείπω 30', μπορεί να μου πει γιατί δεν έλειπες 10' Αν πω ότι πάω για σωματική άσκηση, μπορεί να μου πει εσύ είχες κάτσει στο παγκάκι ή ότι δεν έχεις ίχνος ιδρώτα. Ακριβώς λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, όσες λιγότερες πληροφορίες έχουν, τοσο το καλύτερο για εμενα 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Sorry αλλά αυτό στα bold δεν το είχες γράψει, τουλάχιστον όχι στο post σου που εγώ έκανα quote, είχες γράψει ότι δεν παίρνεις ταυτότητα και δεν στέλνεις sms. Η ερώτηση μου στην ουσία ήταν το πως ακριβώς πιστεύεις ότι η δυσκολία στην ταυτοποίηση θα καταφέρει να σε γλιτώσει από το πρόστιμο, δεν το διευκρίνισες αυτό. Τα πλαστά στοιχεία είναι ένας τρόπος να γλιτώσεις το πρόστιμο, για αυτό το ρώτησα, και από ότι βλέπω δεν θες να απαντήσεις. Πάντως το ότι δεν σε έσυραν για εξακρίβωση χτες δεν σημαίνει ότι γενικώς δεν το κάνουν. Προτιμώ να παίξω λοιπόν με τις πιθανότητες, όπως έκανα χθες και κάνω κάθε φορά, παρά να τους δίνω αναφορά για το κάθε τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις