logistoulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Iliaz είπε Τι να σου ρε φίλε έτσι έχω ακούσει , δεν ξέρω αν ισχύει το θέμα είναι να δεις κάτι γραμμένο σε νόμο, όχι τι λέει ο κάθενας επειδή του 'ρθε κι εμένα μου έλεγε τις προάλλες φίλη ότι τα χαρτιά είναι για τους πιο μεγάλους κι εμείς πρέπει να στέλνουμε μηνύματα.. πού το είδες; το άκουσα.. εγώ κάνω χαρτί Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από logistoulis 4
HateMe Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια τον αποκάλεσες "κυρ πάτσε"? Πάντως το ότι σου είπε έτσι ο συγκεκριμένος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει και την ίδια άποψη και κάποιος άλλος που θα σε σταματήσει πιθανότατα σήμερα. Κοίτα, αυτοί (γιατι 3 ηταν) δεν ειπαν κατι οταν μιλουσε ο αλλος. Πιστεύω είναι στην κρίση του καθενός οπως είπε το παλικάρι.
1comment Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με αυτή τη λογική, είναι παράνομοι όσοι πάνε με τα αυτοκίνητα σε άλλα σημεία για περπάτημα (αν σε σταματήσουν στο αυτοκίνητο π.χ.) ενώ δεν θα έπρεπε να ισχύει αυτό γιατί πολλοί μένουν σε κ@λογειτονιές που φοβούνται να περπατήσουν γύρω. Ακόμα κι εδώ είναι λάθος γραμμένος λόγος. Θα έπρεπε να προβλεπόταν. Τίποτα σωστό δεν έκαναν, γι αυτό και όλοι μας τα καταπατήσαμε λίγο-πολύ. Στην πόλη μου πάντως έλεγχο δεν έχω πετύχει. Τις τελευταίες μέρες βγαίνω χωρίς μήνυμα. 🤣 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από 1comment 1
mozozozo1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αφού αναφέρεται εντός περιφερειακή ενότητας το πιοΝ ορθόΝ θα ήντουνα να βρίσκεσαι εντός εμβέλειας (από την κατοικία σου) σε απόσταση που αντιστοιχεί στην μέση ακτίνα της περιφεριακής σου ενότητας αλλά και πάλι θα ήταν άδικο για κάποιους.Ισως θα ήταν πιο σωστό να προσμετράται και το ποσο πυκνοκατοικημένη ειναι μια περιόχη αλλά και η συχνότητα που βγαίνουν εκτός κατοικίας οι κάτοικοι μιας περιοχής λαλαλαλαλαλαλα Τις τελευταίες μέρες κινουμαι και γω αλητηρια για μικροψωνια περίπτερο κτλ και βγαινω και γω Χωρις Μηνυμα
1comment Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, mozozozo1 είπε Τις τελευταίες μέρες κινουμαι και γω αλητηρια για μικροψωνια περίπτερο κτλ και βγαινω και γω Χωρις Μηνυμα Αν είσαι σε μεγάλο δήμο με μικρή αστυνομία, καλά κάνεις. Εγώ εξαρχής παρατήρησα ότι εντός πόλης δεν υπήρχε περιπολία. Μόνο στις εισόδους-εξόδους της εθνικής. Να τελικά που είναι και καλό να μην έχει δύναμη το αστυνομικό τμήμα. Κυκλοφορείς ελεύθερα! 1
AMD Expert Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Εμένα με έχουν σταματήσει δύο φορές, νησί. Μ'αρέσει πολύ το πολύ περπάτημα γενικά, βάζω ακουστικά, μιλάω μέσσεντζουερ και κόβω χιλιόμετρα. Περίπτωση 1 : πήγα παραλιακά, στην αρχή της καραντίνας, επικρατούσε νέκρα, με σταμάτησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με αυτοκίνητο, 1 ώρα αφού είχα στείλει SMS, στον γύρισμο, περίπου 900 μέτρα από το σπίτι. Μου είπαν πως πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι, μέχρι μισή ώρα (τρέχα γύρευε) και πως άλλη φορά να ξέρω. Περίπτωση 2 : Το είχα παρακάνει, προχτές νομίζω, έκανα κυριολεκτικά τον κύκλο της πόλης, ήμουν 2 ώρες έξω από το SMS και πολύ μακριά. 3 το βράδυ. Με σταμάτησαν αστυνομικοί της ασφάλειας, σε ανάλογο όχημα, μου έκαναν τον τυπικό πλέον έλεγχο, με ρώτησαν αν έχω κάτι στις τσέπες, μου είπαν να γυρίσω σπίτι και ότι είναι αργά. Κοινώς εγώ καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σαφής οδηγία, και εφ'όσον είσαι ευγενικός και τυπικός και δεν κάνεις ακραιότητα χοντρή, δύσκολα να σε γράψουν. 1
mozozozo1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, AMD Expert είπε Εμένα με έχουν σταματήσει δύο φορές, νησί. Μ'αρέσει πολύ το πολύ περπάτημα γενικά, βάζω ακουστικά, μιλάω μέσσεντζουερ και κόβω χιλιόμετρα. Περίπτωση 1 : πήγα παραλιακά, στην αρχή της καραντίνας, επικρατούσε νέκρα, με σταμάτησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με αυτοκίνητο, 1 ώρα αφού είχα στείλει SMS, στον γύρισμο, περίπου 900 μέτρα από το σπίτι. Μου είπαν πως πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι, μέχρι μισή ώρα (τρέχα γύρευε) και πως άλλη φορά να ξέρω. Περίπτωση 2 : Το είχα παρακάνει, προχτές νομίζω, έκανα κυριολεκτικά τον κύκλο της πόλης, ήμουν 2 ώρες έξω από το SMS και πολύ μακριά. 3 το βράδυ. Με σταμάτησαν αστυνομικοί της ασφάλειας, σε ανάλογο όχημα, μου έκαναν τον τυπικό πλέον έλεγχο, με ρώτησαν αν έχω κάτι στις τσέπες, μου είπαν να γυρίσω σπίτι και ότι είναι αργά. Κοινώς εγώ καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σαφής οδηγία, και εφ'όσον είσαι ευγενικός και τυπικός και δεν κάνεις ακραιότητα χοντρή, δύσκολα να σε γράψουν. Η περιπτωση 2 μαρτυρα απο μονη της οτι βρισκεσαι εκτος μεγαλου αστικου κενΔρου (παρολο που στο νομοταγες ποστ σου το προανεφερες) /και για την ωρα που σε σταματησαν αλλα κυριως για την ευγενεια και τυπικοτητα του ελεγχου απο τα οργανα της ασφαλειας
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα . Η επιλογη 2 για τροφιμα απο οτι ξερω ειναι και για συνεργεια αυτοκινητων . Για service κινητων ειναι ? Εσπασε η οθονη κινητου φιλου.
AMD Expert Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Για να μην ανοιγω αλλο θεμα . Η επιλογη 2 για τροφιμα απο οτι ξερω ειναι και για συνεργεια αυτοκινητων . Για service κινητων ειναι ? Εσπασε η οθονη κινητου φιλου. Ναι είναι
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, AMD Expert είπε Ναι είναι Ευχαριστω.
kanesaxo Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εάν μιλήσετε με κάποιο νομικό, θα σας αναφέρει για το γράμμα και το πνεύμα του νόμου... ΝΑΙ μεν όπως αναγράφεται στο πεδίο 6, σωματική άσκηση κοντά στη κατοικία. Αλλά...το γράμμα του νόμου λέει "κοντα". Δεν ορίζει Όμως μονοσήμαντα, ποια είναι αυτή η ακτίνα! Εγώ θεωρώ ότι στο μυαλό τους είχαν αυτούς που βγαίνουν για ένα περίπατο πχ. Δε μπορεί σε όλη αυτή τη φάση να γράψουν με λεπτομέρεια αποστάσεις, να σκεφτούν όλα τα αθλήματα κτλ. Οπότε πρακτικά, εγώ που βγαίνω με το ποδήλατο κάνω 40-50-100χλμ με γράφουν άνετα. Διότι κοντα, δε το λες! Κι ένας που θα βγει να κάνει το λονγκραν του τη Κυριακή επίσης! Στη πράξη, δεν μας έχουν σταματήσει ποτέ σε μπλόκο. Δε δίνουμε όμως και δικαιώματα. Δηλ βγαίνουμε 2-3 σε γκρουπακια με μεγάλη απόσταση αν είμαστε πάνω από ένα γκρουπ. Εάν με γράψουν, θα το δεχθώ όμως...αφου κλαφτω και γκρινιάξω! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από kanesaxo 1 1
DTsuras Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Εμενα ενας αστυνομικος που με σταματησε οταν εκανα τρεξιμο, μου ειπε οτι μπορω να παω μεχρι εκει που μπορω..🤔
Kostasspil Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 14 minutes ago, DTsuras said: Εμενα ενας αστυνομικος που με σταματησε οταν εκανα τρεξιμο, μου ειπε οτι μπορω να παω μεχρι εκει που μπορω..🤔 Ο Καζαντζάκης σε σταμάτησε; 😋 1
afantos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Με τόσα 6 που έχω στείλει θα έπρεπε να είμαι έτοιμος για Ολυμπιάδα!
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 23 ώρες πριν, DTsuras είπε Εμενα ενας αστυνομικος που με σταματησε οταν εκανα τρεξιμο, μου ειπε οτι μπορω να παω μεχρι εκει που μπορω..🤔 Οπότε ο μαραθωνοδρομος φεύγει από Αμπελόκηπους και τον βρίσκεις Λουτράκι Μέχρι εκεί μπορεί 😋😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις