Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, HateMe είπε Πριν 3 μέρες που με σταμάτησαν για έλεγχο, ρώτησα τον κυρ πάτσο, και του κάνω συγκεκριμένα: - Κυρ πάτσε μου, εγώ κάνω καθημερινά περπάτημα 15-20 χιλιόμετρα, υπάρχει κάποιο όριο η δεν υπάρχει πρόβλημα; - Κανένα πρόβλημα μου κάνει αρκεί να έχεις στείλει μήνυμα και να έχεις την ταυτότητα σου μαζί. Αλήθεια τον αποκάλεσες "κυρ πάτσε"? Πάντως το ότι σου είπε έτσι ο συγκεκριμένος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει και την ίδια άποψη και κάποιος άλλος που θα σε σταματήσει πιθανότατα σήμερα. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Fosforos είπε για ότι απορία έχεις πάρε την αστυνομία και ρώτα εγώ έτσι κάνω Σιγά, μπορεί να τους πει ότι έχει ανάγκη να βγει στον ήλιο για να παράξει βιταμίνη D, ώστε να μπορέσει ν'απορροφήσει τον φώσφορο από τις τροφές... Τώρα, δεν ξέρω να σου πω πώς θ'αντιδράσουν αν τους πει ότι ο φώσφορος παίρνει την αστυνομία και τη ρωτάει...
pananton Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 https://www.e-nomothesia.gr/law-news/gia-parabaseis-metakineses-ektos-tes-perifereiakis-enotitas.html με λίγα λόγια κίνηση εντός περιφερειακής ενότητας κατοικίας
agnostos13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, arisg90 είπε Η Κοινή Υπουργική Απόφαση διπλασιασμού των προστίμων από 150 σε 300 ευρώ και αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας, όπως έχει διατυπωθεί, φαίνεται να περιλαμβάνει, ίδια πρόστιμα, για την άσκοπη μετακίνηση ακόμη και μεταξύ περιφερειακών ενοτήτων της Αττικής! Δηλαδή, όποιοι πολίτες κινηθούν παράνομα, αναιτιολόγητα, εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας τους, θα τους επιβάλλεται το πρόστιμο των 300 ευρώ. Ως γνωστόν όμως η Αττική, χωρίζεται σε 8 περιφερειακές ενότητες και συγκεκριμένα η Νομαρχία Αθηνών χωρίζεται σε Κεντρικό, Βόρειο, Δυτικό, Νότιο Τομέα, η Νομαρχία Πειραιώς σε αυτές Πειραιώς, Νήσων, όπως επίσης οι περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Στελέχη της Αστυνομίας θα ζητούσαν διευκρινήσεις σχετικά με την νέα ΚΥΑ, καθώς όπως έχει γραφεί -αν δεν έχει γίνει λάθος- ερμηνεύεται ως εξής: Οι αιτιολογίες μετακίνησης ισχύουν, ωστόσο όποιος πολίτης, πεζός ή οδηγός, κινηθεί παράνομα και άσκοπα εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας του, θα του βεβαιώνεται πρόστιμο 300 ευρώ και ανάλογα αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας, και 150 ευρώ αν κινηθεί το ίδιο παράνομα εντός περιφερειακής ενότητας. Καλά η περιεφερειακή ενότητα είναι ανέκδοτο στην Αττική. Ανάθεμα και αν ξέρει κανείς που υπάγεται...
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό πως προκύπτει? Το λέει σε κάποια ΠΝΠ, το έχει διευκρινίσει κάποιος από την κυβέρνηση, ή είναι δική σου εικασία? Επίσης το σπίτι μου είναι στα όρια του δήμου, στα 100 μέτρα στα δυτικά ξεκινούν τα όρια άλλου δήμου, αν περπατήσω 200 μέτρα προς τα δυτικά δλδ δεν θα με καλύψει το sms ή η βεβαίωση? Βασικά ειναι ανάλογα ποιος θα σε σταματήσει. Είναι ενα συγκεκριμένο σημείο σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου απο το σπίτι μου το οποίο διασχίζω οταν τρέχω. Μια φορα σταμάτησα να ρωτήσω για τις αποστάσεις γιατι ήθελα να παω για ποδήλατο και μου είπε οτι δεν λεει συγκεκριμένα απόσταση αλλα τουλάχιστον να μείνω εντός δήμου. Λίγες ωρες μετα οπως επέστρεφα απο ποδήλατο με σταμάτησε στο ιδιο σημειο αλλος αστυνομικός και ήθελε να μου κόψει πρόστιμο γιατι και καλα ημουν μακρια απο το σπιτι, δηλαδη τρεχα γυρευε..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, maniacos93 είπε Ρε παιδιά, δεν σας φτάνει το τετράγωνο γύρω από το σπίτι σας; Άντε, πηγαίνετε και ένα τετράγωνο παρακάτω. Αλλά μέχρι εκεί. Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Πρέπει να υπάρχει και λίγο λογική αυτές τις ημέρες. Αφ'ενος μεν το τετραγωνο γυρω απο το σπιτι ορισμενων, μπορει να μην ειναι ιδιο με το δικο σου, κοινως να μη δυναται για σωματικη ασκηση (πχ να μην εχει πεζοδρομια της προκοπης κλπ). Μπορει να πρεπει να παει 4 τετραγωνα παρακατω για να βρει χωρο να περπατησει-τρεξει-κανει ποδηλατο σαν ανθρωπος, ας πουμε. Αφ'εταιρου δε, οταν κατι δεν ειναι και τοσο σαφες, δεν βλεπω τι σου φαινεται περιεργο οταν καποιος ζηταει μια διευκρινηση. Τελος, καλες οι συστασεις σου, αλλα υπαρχουν ειδικοι επιφορτισμενοι με αυτο το εργο, και κανενας εξ'αυτων δεν εχει πει μεχρι στιγμης "μην κυκλοφορειτε περα απο το οικοδομικο σας τετραγωνο οταν επιλεγετε το 6". Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από BackFromHell
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, Spect~ είπε Βασικά ειναι ανάλογα ποιος θα σε σταματήσει. Είναι ενα συγκεκριμένο σημείο σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου απο το σπίτι μου το οποίο διασχίζω οταν τρέχω. Μια φορα σταμάτησα να ρωτήσω για τις αποστάσεις γιατι ήθελα να παω για ποδήλατο και μου είπε οτι δεν λεει συγκεκριμένα απόσταση αλλα τουλάχιστον να μείνω εντός δήμου. Λίγες ωρες μετα οπως επέστρεφα απο ποδήλατο με σταμάτησε στο ιδιο σημειο αλλος αστυνομικός και ήθελε να μου κόψει πρόστιμο γιατι και καλα ημουν μακρια απο το σπιτι, δηλαδη τρεχα γυρευε.. Αυτό ακριβώς στα bold είναι και μένα το point μου, πως εφόσον δεν υπάρχουν προβλέψεις για ακριβείς αποστάσεις είναι θέμα οργάνου το πως αντιλαμβάνεται το "κοντά στην κατοικία μου". Πάντως το "εντός δήμου" είναι τουλάχιστον αστείο αν λάβεις υπόψιν ότι το παραλιακό μέτωπο του δήμου στον οποίο ανήκω έχει μήκος πάνω από 40 χλμ (για όποιον ξέρει από Καμίνια έως Κάτω Ροδινή), αν ίσχυε τότε όποιος μένει στην άκρη θα μπορούσε κυριολεκτικά να τρέξει διπλό μαραθώνιο.
pananton Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, agnostos13 είπε Καλά η περιεφερειακή ενότητα είναι ανέκδοτο στην Αττική. Ανάθεμα και αν ξέρει κανείς που υπάγεται... εντάξει δεν νομίζω πως είναι τόοοοοσο δύσκολο με ένα google search να δεις τους δήμους ανά περιφέρεια για κάποιον που δεν το έχει με αυτά...(αν και θα έπρεπε για μένα κάθε ενήλικας από την στιγμή που ψηφίζει) 1
logistoulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ έχω πάει μέχρι 3 χλμ μακρία από το σπίτι μου ποδαράτα , αλλά δε μας σταματάει και κανείς εδώ πέρα να δω τι θα μου πει πάντως αποφεύγω να αλλάξω δήμο ενώ είναι αρκετά κοντά μου άλλος δήμος γενικά όμως εμείς έχουμε τη φασούλα μας δεν μας ενοχλεί κανείς Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από logistoulis 1
agnostos13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, pananton είπε εντάξει δεν νομίζω πως είναι τόοοοοσο δύσκολο με ένα google search να δεις τους δήμους ανά περιφέρεια για κάποιον που δεν το έχει με αυτά...(αν και θα έπρεπε για μένα κάθε ενήλικας από την στιγμή που ψηφίζει) Δεν νομίζω να ασχολείται και κανένας... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από agnostos13
pananton Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν νομίζω να ασχολείται και κανένας... ακριβώς αυτό είναι το θέμα, θα έπρεπε...
Iliaz Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, HateMe είπε Πριν 3 μέρες που με σταμάτησαν για έλεγχο, ρώτησα τον κυρ πάτσο, και του κάνω συγκεκριμένα: - Κυρ πάτσε μου, εγώ κάνω καθημερινά περπάτημα 15-20 χιλιόμετρα, υπάρχει κάποιο όριο η δεν υπάρχει πρόβλημα; - Κανένα πρόβλημα μου κάνει αρκεί να έχεις στείλει μήνυμα και να έχεις την ταυτότητα σου μαζί. Επιβεβαιώνω , σήμερα 17 χλμ έκανα με το ποδήλατο μαζί με άλλους τρεις φίλους μου. Ούτε καν μας σταμάτησαν οι τσεοι, μόνο την σειρηνα αναβοσβησαν και συνέχισαν. Γενικά τα αυτοκίνητα σταματούν . Απλά να είσαι πίσω πριν της 9 και να στείλεις SMS, εάν είσαι ακόμα έξω μετά από 2 ωρες σβήσε το προηγούμενο SMS και ξαναστειλε. 1
logistoulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Iliaz είπε Απλά να είσαι πίσω πριν της 9 γιατί απαγορεύται να βγαίνεις βράδυ; από πότε; 1
Iliaz Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε γιατί απαγορεύται να βγαίνεις βράδυ; από πότε; Τι να σου ρε φίλε έτσι έχω ακούσει , δεν ξέρω αν ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις