exertion Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Kαλησπέρα, Ψάχνω μια εφαρμογή σχετικά εύκολη για mashup songs και λίγο editing για πειραματισμό. Εδώ να δηλώσω ότι είμαι παντελώς αρχάρια και δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, έψαξα λίγο αλλά όσες βρήκα με δυσκόλεψαν αρκετά στον χειρισμό και μου φάνηκαν σουπερ εππαγελματικές 😋 Ευχαριστώ εκ των προτέρων💜
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς, το θέμα του editing είναι από μόνο του απαιτητικό και θέλει κάποιες γνώσεις για να μπορέσεις να κάνεις κάτι πέρα από απλό cut και join. Δεν διευκρίνισες όμως αν θέλεις κάτι για video editing ή audio editing. Για το 1ο, αν θέλεις κάτι super απλό δες το movie maker της microsoft. Για το 2ο δες το audaxity. Θα πρότεινα πάντως να επιλέξεις ένα πρόγραμμα για το οποίο βρίσκεις αρκετά tutorials και να προσπαθήσεις ξανά. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί βουνό αλλά μετά την πρώτη ψυχρολουσία και αφού αντιληφθείς λίγο την φιλοσοφία αυτών των προγραμμάτων θα δεις ότι θα σου φαίνονται πιο εύκολα τα πράγματα. Όσο για tutorials, μην πας αμέσως σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Ξεκίνα με τα βασικά και το τι κάνουν τα κουμπιά και οι επιλογές και πως γίνεται ένα απλό και βασικό editing. Μετά και αφού τα εμπεδώσεις προχώρα στα επόμενα βήματα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα