YoungHOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Επιτέλους? 😜 Οι πάντες είχαν δώσει games. Πολύ καλά offerings και τα 2. Το Journey πανέμορφο και πολύ ιδιαίτερο γενικά παιχνίδι με ενδιαφέρον multiplayer σύστημα. Χαίρομαι που δίνει την τριλογία Uncharted, το μόνο που έλειπε απ'την συλλογή μου και δεν είχα παίξει ποτέ είναι το 3ο. Και γιατί όχι, θα τα ξαναπαίξω τα άλλα 2 και σε remastered μορφή, μπόμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Πολυ καλη κινηση για μια εξαιρετικη τριλογια. Θα την παιξουν και οι τελευταιοι που δεν την ειχαν μεχρι σημερα. Μπραβο στη sony και ελπιζουμε να ακολουθησουν και αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetroStar Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δωρέαν, αρκεί να έχεις την κάμερα ανοιχτή 24/7 για να βλέπει ότι είσαι όντως σπίτι και δεν έχεις βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Πω Πω Πω..... μερικοί είσαστε πολυ τραγικοί. Ακόμα και δωρεάν να σας δώσουν κονσόλα ή να σας δώσουν δωρεάν όποιο game θέλετε, παλι θα βρείτε κάτι για να μουρμουράτε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acid_johnn Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μπράβο στη Sony για τις κινήσεις αυτές. Αλλα δεν θα ηταν άσχημο να εδινε και για το Ps3 για μας που δεν έχουμε νεες κονσολες.Αλλα κ παλι μπράβο. Μενουμε σπιτι για το καλό μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BraveBlade Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, maniacos93 είπε Ubi και EGS έχουν σώσει κόσμο αυτές τις ημέρες. Και κυρίως γιατί δίνουν αξιόλογα παιχνίδια. Έχει η Ubi αξιόλογα παιχνίδια? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barlegend Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ξερουμε ποτε ξεκιναει γιατι ´ηγα να κατεβασω και μου τα χρεωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisdra Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, barlegend είπε Ξερουμε ποτε ξεκιναει γιατι ´ηγα να κατεβασω και μου τα χρεωνει Όχι ιδέα δεν έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmark16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δεν ισχύει ακόμη τουλάχιστον για Ελλάδα. Μόλις τώρα μπήκα στο PSN Store και ζητάει 19.99 ευρώ για το Uncharted: The Nathan Drake Collection. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalaras1977 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, barlegend είπε Ξερουμε ποτε ξεκιναει γιατι ´ηγα να κατεβασω και μου τα χρεωνει Παραμένουμε ασφαλείς και παίζουμε, χωρίς χρέωση, το Uncharted: The Nathan Drake Collection και το Journey, από 16 Απριλίου έως 6 Μαΐου. #PlayAtHome Το αναφερει μια παραγραφο πριν το τελος του αρθρου😉 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από mixalaras1977 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο και Journey, τα οποία μπορεί να κατεβάσει κάποιος ακόμη και χωρίς συνδρομή PS Plus Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από Le Perv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, dreaming123 είπε η Nintendo δώρο ένα theme mario kart. Όπως το είπες. Η νιντεντο δεν δίνει τίποτα.. προτιμά να πέσει ατομική βόμβα πάλι σε μια από τις επαρχίες της Ιαπωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bab1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ωραία κίνηση μου μόνο καλό θα κάνει στην εταιρεία και σε μας φυσικά (αν και εγώ τα έχω παίξει Ίδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gofy32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρακαλω τις γνωσεις σας Μολις πηρα ενα μεταχειρισμενο ps4 . Δεν ειχα ποτε κονσολα, οποτε δεν ξερω και πολλα πως μπορω να κατεβασω τα παιχνιδια Uncharted στο ps4? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από gofy32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, BraveBlade είπε Έχει η Ubi αξιόλογα παιχνίδια? Ναι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα