algox Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Έχω ένα iPhone 6s plus το οποίο μου είχε σπάσει η οθόνη(φαινόταν πολλές κόκκινες γραμμές με μαύρο μαζί),αλλά το κινητό πχ αν με καλού σε κάποιος χτυπούσε κανονικά το σηκωνα με Bluetooth με άκουγε κ τον άκουγα κανονικότατα . Λέω η οθόνη θα είναι.Παραγγελνω μια από Ελλάδα την τοποθετώ με βοήθεια βίντεο,αλλά αυτή την φορά είναι μαύρη η οθόνη,δεν ανοιγει καν αλλά κ πάλι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά πχ αν με καλέσει κάποιος . Παίζει μήπως εγώ να έκανα καμία βλακεια και χαλασα καμία φλεξ ταινία; (δε ξέρω πως ακριβώς λέγονται)ή ίσως κάτι άλλο; Αλλά αν χαλούσε κάτι,θα χτυπούσε το τηλ; Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι αυτό; Μήπως με κάποιο ανταλλακτικό θα το δώσω; Ευχαριστώ πολυ
Zenor Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, algox είπε Έχω ένα iPhone 6s plus το οποίο μου είχε σπάσει η οθόνη(φαινόταν πολλές κόκκινες γραμμές με μαύρο μαζί),αλλά το κινητό πχ αν με καλού σε κάποιος χτυπούσε κανονικά το σηκωνα με Bluetooth με άκουγε κ τον άκουγα κανονικότατα . Λέω η οθόνη θα είναι.Παραγγελνω μια από Ελλάδα την τοποθετώ με βοήθεια βίντεο,αλλά αυτή την φορά είναι μαύρη η οθόνη,δεν ανοιγει καν αλλά κ πάλι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά πχ αν με καλέσει κάποιος . Παίζει μήπως εγώ να έκανα καμία βλακεια και χαλασα καμία φλεξ ταινία; (δε ξέρω πως ακριβώς λέγονται)ή ίσως κάτι άλλο; Αλλά αν χαλούσε κάτι,θα χτυπούσε το τηλ; Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι αυτό; Μήπως με κάποιο ανταλλακτικό θα το δώσω; Ευχαριστώ πολυ Αν φωτήσεις την οθόνη με εναν δυνατό φακό μήπως βλέπεις εικόνα? Εάν ναι τότε δεν έχεις backlight. Εαν έκανες την επισκευή χωρίς να αφαιρέσεις τη μπαταρία τότε έχεις δημιουργήσει πρόβλημα στην πλακέτα είναι κλασσική ιστορία στα 6s.
algox Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Zenor είπε Αν φωτήσεις την οθόνη με εναν δυνατό φακό μήπως βλέπεις εικόνα? Εάν ναι τότε δεν έχεις backlight. Εαν έκανες την επισκευή χωρίς να αφαιρέσεις τη μπαταρία τότε έχεις δημιουργήσει πρόβλημα στην πλακέτα είναι κλασσική ιστορία στα 6s. Θα το δοκιμάσω με τον φακό που λες και θα σου πω . Νομίζω πως όχι δεν αφαίρεσα την μπαταρία,οπότε πλακέτα; Και αν ναι φτιάχνεται; Συμφέρει να το φτιάξω;
Zenor Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, algox είπε Θα το δοκιμάσω με τον φακό που λες και θα σου πω . Νομίζω πως όχι δεν αφαίρεσα την μπαταρία,οπότε πλακέτα; Και αν ναι φτιάχνεται; Συμφέρει να το φτιάξω; Μπορώ να αναλάβω εγώ την επισκευή της πλακέτας εάν είναι αυτό το πρόβλημα.
algox Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Zenor είπε Μπορώ να αναλάβω εγώ την επισκευή της πλακέτας εάν είναι αυτό το πρόβλημα. Θέλεις να μου δώσεις ένα τηλ να μιλήσουμε;
Zenor Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, algox είπε Θέλεις να μου δώσεις ένα τηλ να μιλήσουμε; Έχω στείλει pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα