adtakhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μετά από συζητήσεις και ακούγοντας για deepin και deepin, έβαλα σε ένα παλαιό 160gb δίσκο που είχα ελεύθερο την συγκεκριμένη διανομή στην έκδοση 15.11 για δοκιμή. Αφού καθόμαστε που καθόμαστε λόγω κοροναίου ... ας δούμε και τίποτα νέο. Όντως είναι κάτι διαφορετικό , επηρεασμένο θα έλεγα αρκετά από UI κινητών android. Φαίνεται πολύ φρέσκο και σε άλλη λογική. Είναι βαρύ αρκετά, αλλά το μεγάλο μου θέμα είναι πως είναι ασταθές. Έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά πρώτη φορά βλέπω firefox, chrome, opera να κρασάρουν και να φριζάρουν ανά 5 λεπτά. Ήχο να χάνεται εν μέσω αναπαραγωγής ενός βίντεο στο youtube. Έχει κανείς σας ανάλογα προβλήματα ;
dovecotDev Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μια σαφώς υποδεέστερη διανομή της Wuhan Deeping Technology από την Κίνα. Ένα τραγικό σύμπλεγμα από κακογραμμένο κώδικα, αρκετή αντιγραφή από τον ανταγωνισμό, και βέβαια ένα λογισμικό παρακολούθησης που επιστρέφει δεδομένα στο σύστημα παρακολούθησης της κυβέρνησης της Κίνας (που δήθεν το έβγαλαν...). Το χρησιμοποιεί η huawei ως απάντηση στα μέτρα απαγόρευσης από την Αμερικανική κυβέρνηση. 1
adtakhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, dovecotDev είπε Μια σαφώς υποδεέστερη διανομή της Wuhan Deeping Technology από την Κίνα. Ένα τραγικό σύμπλεγμα από κακογραμμένο κώδικα, αρκετή αντιγραφή από τον ανταγωνισμό, και βέβαια ένα λογισμικό παρακολούθησης που επιστρέφει δεδομένα στο σύστημα παρακολούθησης της κυβέρνησης της Κίνας (που δήθεν το έβγαλαν...). Το χρησιμοποιεί η huawei ως απάντηση στα μέτρα απαγόρευσης από την Αμερικανική κυβέρνηση. Και τι να στέλνει, τα κρασαρίσματα; Κλείνουν οι browsers πριν καν τους ανοίξεις. Απρόσμενο σφάλμα από την μια , απρόσμενο σφάλμα από την άλλη ... χαχαχαχα Και είναι γλυκούλη το άτιμο. Ότι ενημέρωση και να πέρασα δεν έπιασε.. Μάλλον πάμε για άλλα κλασικότερα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από adtakhs
KwstasXt Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δοκίμασε το UbuntuDDE. UbuntuDDE Είναι Ubuntu με DE Deepin και ελπίζω χωρίς τις παρακολουθήσεις. Θετικό επίσης το ότι σαν διανομή ubuntu θα είναι πιο σταθερό απο αυτό που χρησιμοποιείς. 1
dovecotDev Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Το θέμα του privacy είναι πολύ σοβαρό σε εταιρικό επίπεδο. Καταλαβαίνω πως είναι αδιάφορο για τους πιτσιρικάδες του insomnia, αλλά για τους επαγγελματίες βγάζει μια διανομή (και γενικά οποιοδήποτε λογισμικό) εντελώς άκυρο. 1
fearless Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, adtakhs είπε Και είναι γλυκούλη το άτιμο. Δοκιμασε και αυτο, βγηκε πριν λιγο η beta. Εγω την V20 την δοκιμασα πριν μηνες και επαθα πλακα με τον Music Player. Tα σπαει, αφου σκεφτομαι να την βαλω ξανα και ας ειναι beta. https://www.deepin.org/en/2020/04/15/deepin-20-beta/ Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από fearless 1
rhtoras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αν σου αρέσει το πως είναι το deepin τότε μπορείς να βάλεις το desktop environment σε διανομές όπως arch ή manjaro. Επίσης πρόσφατα βγήκε και το Ubuntu dde με deepin. Προσωπικά εμένα αυτή η version του linux δε μου αρέσει. Πάντως θα έλεγα πως είναι επηρεασμένο και από το gnome πέρα από android. Aν θες να δοκιμάσεις κάτι νέο δες και το solus που κινείται σε παραπλήσια νοοτροπία. 2
fearless Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, rhtoras είπε Aν θες να δοκιμάσεις κάτι νέο δες και το solus που κινείται σε παραπλήσια νοοτροπία. To Solus πολυ καλο και πολυ ελαφρυ μου φανηκε. Το ετρεχα με Gnome και ηταν σαν να τρεχεις XFCE, δεν το συναντησα σε αλλη διανομη αυτο. Το εβγαλα ομως γιατι δεν μπορουσα να εγκαταστησω το ''xbindkeys'' και ενα αλλο πακετο, το ''xvkbd''. Μονο για αυτον το λογο, κριμα. αα εχει και λιγο ασχημα fonts σχετικα με αλλα gnome. 1
rhtoras Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, fearless είπε To Solus πολυ καλο και πολυ ελαφρυ μου φανηκε. Το ετρεχα με Gnome και ηταν σαν να τρεχεις XFCE, δεν το συναντησα σε αλλη διανομη αυτο. Το εβγαλα ομως γιατι δεν μπορουσα να εγκαταστησω το ''xbindkeys'' και ενα αλλο πακετο, το ''xvkbd''. Μονο για αυτον το λογο, κριμα. αα εχει και λιγο ασχημα fonts σχετικα με αλλα gnome. Ναι δεν ξέρω τι κάνουν αυτά τα 2 που έβαλες αν και υποπτεύομαι κάτι με συνδιασμούς πλήκτρων κ.λ.π Είσαι σίγουρος οτι δεν τα δέχεται το Solus ? Τα fonts τα αλλάζεις βέβαια. Αν και προσωπικά δε χρησιμοποιώ solus. 1
fearless Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, rhtoras είπε Είσαι σίγουρος οτι δεν τα δέχεται το Solus ? Δεν υπαρχουν στα πακετα του solus, πρεπει να τα χτισεις μονος και ειναι πολυ παιδεμα για μενα. Ειχα προσπαθησει αλλα δεν το χω. Οπως ειπες, τα πακετα αυτα με βοηθαν για να ελεγχω τον ηχο με τα πληκτρα του ποντικιου. Το easystoke δεν με βοηθαει. 1
Le Perv Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Oντως εχει θεματα η διανομη με τη σταθεροτητα. Το δουλευα μονιμα για 2-3 χρονια. Αλλα μετα απο ζημια που εγινε απο αναβαθμιση, με κουρασε το ψαξιμο κι αλλαξα. Εχει θεματα σοβαρα με τους σερβερ του ( με τις αναβαθμισεις ). Αν φοβασαι οτι σε παρακολουθει, καλυτερα μη το βαλεις. (Δεν εχει αποδειχθει ποτε οτι στελνει δεδομενα πουθενα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα