Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι ακριβως.....Ξερω να αλλαξω λαστιχο αλλα γιατι να λερωθω και να κανω πιο πολυ χρονο για κατι που πληρωνω ?

4 ώρες πριν, gairf είπε

Όταν πληρώνω οδική βοήθεια απαιτώ από αυτή να μου παρέχει ότι χρειαστω , δεν είναι αναγκασμένος κανένας να ξέρει να αλλάζει τροχό.

Πολύ σωστά! Ειδικά άμα είσαι σε κανένα χιονοδρομικό, με την οικογένεια, και να σε έχει ξεκινήσει να ρίχνει χιόνι, ή άμα είσαι σε κανένα απομακρυσμενο χωριό γιατί να καθίσεις να το κάνεις μόνος σου από την στιγμή που μπορεί σε κανένα δίωρο να είναι εκεί; 

Θέλοντας και μη είμαστε χειριστές ενός "εργαλείου" καλό είναι να ξέρουμε δύο τρία πράγματα για την δική μας εξυπηρέτηση. 

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Aυτό που εσένα,και εμένα,είναι φυσιολογικό δεν ισχύει για όλους.Υπάρχουν οδηγοί που δεν ξέρουν ουτε τον γρύλο, ούτε καν  που έχει την κίνηση το αμάξι τους

Θα συμφωνήσω αλλά να σου λέει ο άλλος γιατί να λερώσω τα χέρια μου;;;;;; Έχε ρε φίλε ένα πακετάκι υγρά μαντηλάκια στο αυτοκίνητο πάντα,όχι για αυτό αλλά χρειάζονται ή κάπου ένα ζευγάρι γάντια νιτριλίου (10 λεπτά κάνουν) ή ένα μπουκαλάκι νερό να ρίξεις μετά στα χέρια σου.Το λάστιχο θα πιάσεις δεν θα πιάσεις και απόβλητα εργοστασίου.Τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψή του την οποία σέβομαι άσχετα που δεν συμφωνώ.

7 ώρες πριν, Mene είπε

Κι εγώ λόγω δεξαμενής υγραερίου στη θέση της ρεζέρβας την έχω (full size ρεζέρβα) με θήκη στο πορτ μπαγκάζ και σκεφτόμουν να βρω μια ανάγκης.

όλοι οι υγραεριοκίνητοι το ίδιο ψάχνουμε αυτό το ξέρουν και οι μαντράδες μεταχειρισμένων και μόλις εμφανιστεί καμία τέτοια την έχουν στο θεό.😊

• Like 2
Δημοσ.

Δεν διαβαζω ολο το νημα...

Αλλα πρεπει να εισαι χαζος ή να μην εχεις την γνωση για να δωσεις 80€ για ρεζερβα αναγκης. Πηγαινεις σε μια μαντρα και παιρνεις ενα ζαντολαστιχο ετοιμο με 15-20€. Σκραπ τα κανουν και ειναι πολυ φθηνα. Προσωπικα χτυπησα 2 ζαντες αλουμινιου στο αμαξι μου, απο μαντρα. Την μια την εκανα ρεζερβα και την αλλη την εβαλα κανονικα. 

30€ μου πηρε , και του εδωσα και 5€ χαρτζιλικι για να της βγαλει απο αμαξι, και να της κουβαλησει μεχρι το δικο μου.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ifaist είπε

Αλλα πρεπει να εισαι χαζος ή να μην εχεις την γνωση για να δωσεις 80€ για ρεζερβα αναγκης. Πηγαινεις σε μια μαντρα και παιρνεις ενα ζαντολαστιχο ετοιμο με 15-20€. Σκραπ τα κανουν και ειναι πολυ φθηνα. Προσωπικα χτυπησα 2 ζαντες αλουμινιου στο αμαξι μου, απο μαντρα. Την μια την εκανα ρεζερβα και την αλλη την εβαλα κανονικα. 

30€ μου πηρε , και του εδωσα και 5€ χαρτζιλικι για να της βγαλει απο αμαξι, και να της κουβαλησει μεχρι το δικο μου.

Το πρόβλημα όμως είναι, ότι τα αυτοκίνητα που παίρνουν μικρές ρεζέρβες στο πορτ μπαγκαζ, έχουν και μικρή θέση στο πάτωμα για τέτοιου τύπου ρεζέρβες. Αν πάρει κανονικό τροχό από μάντρα φθηνά, αναγκαστικά θα του πιάνει όλο το πορτ μπαγκαζ, μιας και δε θα χωράει στη θέση που είναι προορισμένη για τη ρεζέρβα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε

Οι ρεζέρβες ανάγκης πρέπει να καλύπτουν κάποιες προδιαγραφές ασφάλειας γι'αυτό έχουν τσιμπημένη τιμή.

ενώ οι κανονικές ρόδες όχι...?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ifaist είπε

Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις θα καταλάβαινες.Μιλάμε για στενές ρεζέρβες που ψάχνουμε οι υγραεριοκίνητοι και πιάνουν λίγο χώρο γιατί στη θέση της ρεζέρβας έχουμε βάλει τη δεξαμενή υγραερίου να μην μας πιάνει χώρα στο πορτμπαγκάζα.Οι μαντράδες το ξέρουν και ανεβάζουν τις τιμές ενώ όπως είπες αν ψάξεις μικρές τις βρίσκεις και με 20 ευρώ.

Για το δικό μου opel vectra πωλούνται 60 με 70 ευρώ αν εμφανιστεί κάποια αλλά την έχουν προλάβει κάποιοι άλλοι.😊

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις θα καταλάβαινες.Μιλάμε για στενές ρεζέρβες που ψάχνουμε οι υγραεριοκίνητοι και πιάνουν λίγο χώρο γιατί στη θέση της ρεζέρβας έχουμε βάλει τη δεξαμενή υγραερίου να μην μας πιάνει χώρα στο πορτμπαγκάζα.Οι μαντράδες το ξέρουν και ανεβάζουν τις τιμές ενώ όπως είπες αν ψάξεις μικρές τις βρίσκεις και με 20 ευρώ.

Για το δικό μου opel vectra πωλούνται 60 με 70 ευρώ αν εμφανιστεί κάποια αλλά την έχουν προλάβει κάποιοι άλλοι.😊

Mαλιστα, my bad. Δε μπηκα στο κοπο οπως ανεφερα να το διαβασω ολο και δε το σκεφτηκα καθολου το παραπανω. Εχω βαλει και εγω αεριο σε ενα αυτοκινητο μας αλλα ειναι τζιπακι και εχει την ρεζερβα στην πισω πορτα etc. Χωρις να ξερω ρωτηστε ακομα και ετσι σε καμια μαντρα.. Παρτε ενα τηλ.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ifaist είπε

Mαλιστα, my bad. Δε μπηκα στο κοπο οπως ανεφερα να το διαβασω ολο και δε το σκεφτηκα καθολου το παραπανω. Εχω βαλει και εγω αεριο σε ενα αυτοκινητο μας αλλα ειναι τζιπακι και εχει την ρεζερβα στην πισω πορτα etc. Χωρις να ξερω ρωτηστε ακομα και ετσι σε καμια μαντρα.. Παρτε ενα τηλ.

Ρε συ φίλε εγώ έχω τη μεγάλη στο πορτμπαγκαζ έχω πάρει μερικές φορές τηλέφωνο που πέτυχα αγγελία για το δικό μου με την προυπόθεση να δώσω 60 ευρώ αλλά με έχουν προλάβει άλλοι.😊

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ρε συ φίλε εγώ έχω τη μεγάλη στο πορτμπαγκαζ έχω πάρει μερικές φορές τηλέφωνο που πέτυχα αγγελία για το δικό μου με την προυπόθεση να δώσω 60 ευρώ αλλά με έχουν προλάβει άλλοι.😊

Κοιτα Ελλαδα εισαι. Κινησου αναλογα. Αν πας απο εκει μιλα στον υπαλληλο ταξε του κανα 10αρικο ... δικο του χαρτζιλικι μπουρμπουαρ και ασε ενα τηλεφωνο.

Εχω οταν εψαχνα τις ζαντες μου, ετσι εκανα. Βεβαια τελικα της βρηκα απο αγγελια, αλλα εχω γνωστο που μου ειπε το παραπανω .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...