Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μαστοράκο μου 22 χρόνια οδηγός 10 αμάξια ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει πάθει ζημιά το λάστιχο 

1 προσέχω πολύ που πάω όχι χώματα ., λακούβες , πεζοδρόμια  κλπ

2 κάθε δυο χρόνια αλλάζω τα λάστιχα με καλά επώνυμα.

Αφού αλλάζεις αυτοκίνητα πιο συχνά από τα λάστιχα :P

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα λάστιχα δεν σκάνε ετσι.

εκτος φυσικα αν σε κυνηγάει η police  και σου έχουν κάνει μπλόκο με spikes στον δρόμο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι εχει σχιστει.

Ok τότε.Ψάξε σε ανακύκλωση αυτοκινήτων.Μπορεί να το βρεις μαζί με τη ζαντα απο άλλο μοντελο που να κάνει.Για κοίτα και απο SMARTακι,μπας και κάνει το μπροστινό που είναι στενό.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, gairf είπε

Αν έχεις οδική βοηθεια μην ασχολησε με ρεζέρβες, εάν όχι πάρε ένα Κιτ επισκευής με 20 ευρώ.

Το κιτ επισκευής δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις . Για μια τρυπούλα απο καρφί οκ . Αν σκιστεί το ελαστικό μένεις εκεί . 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ok τότε.Ψάξε σε ανακύκλωση αυτοκινήτων.Μπορεί να το βρεις μαζί με τη ζαντα απο άλλο μοντελο που να κάνει.Για κοίτα και απο SMARTακι,μπας και κάνει το μπροστινό που είναι στενό.

δε κανει αρχικα ειναι τριμπουλονο και επειτα εχει αλλες πατουρες κλπ.

απο audi θελει σιγουρα.

ή αγοραζεις κ γιαννη ελα λαστιχο και το βαζεις ή κοιτας ια μεταχειρη ρεζερβα ως εχει...

δες και ιντερνετ για λαστιχο-ακομα και εξωτερικο ίσως να σε συμφερει

Δημοσ.

Για το kit επισκευης που προανεφερα για το Peugeot 206 cc μας ειχαν πει οτι αν χρησιμοποιηθει το λαστιχο θελει αμεσα αλλαγη μετα εστω και αν δεν εχει σχιστει  . Δεν ξερω αν ισχυει γενικα .Παντα εχω ρεζερβα.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η τιμη,για τοσο περιεργη διασταση.οταν κατι δεν ειναι προσφερομενο σε μεγαλους αριθμους,λογω μη ζητησης ή λογω ειδικης κατασκευης,ετσι συνηθιζεται.......

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

μαστορα η οδικη βοηθεια μπορει να σε παει σε συνεργειο μονο εντος νομου που εισαι: λεω εγω ενα σεναριο (που οι λαστιχαδες τα λενε συνηθως στο καφε της δευτερας) φορτωνεις ιχ και πας επαρχια για πασχα  και σε πιανει λαστιχο το σ/κ. Θα ψαχνεις αν ο νομος που εισαι εχει λαστιχα ανοικτο και μετα πας στο δευτερο σκελος που εισαι ερμαιο στις διαθεσεις λαστιχα να σε χρεωσει οσο γουσταρει. Δε βαζω τη ταλαιπωρια

προσωπικα εχω βοηθησει ως συνοδηγος μια φορα για αλλαγη και εχω σταματησει 2 φορες σε ατομα που τους επιασε στη μεση του πουθενα (ειχαν ηδη παρει τηλ και αφου αλλαξαμε λαστιχο τους περναν μετα απο ωρες απο οδικη!). Τελος αν και εχω κιτ επισκευης (του @@)  πηρα ρερζερβα γιατι απλα κανω 1 ταξιδι μηνιαιως εκτος ...εδρας.

υγ: καποτε ενας φορτηγατζης μου ειπε: μη περιμενεις να γινει η ζημια για να μαθεις να αλλαζεις λαστιχο, οποτε εχεις χρονο αλλαξε το μονος σου σπιτι σα προπονηση. Ποσο δικιο ειχε.

Η οδική σε πάει ή στον νομό που έπαθες την ζημιά ή στον νομό κατοικίας σου (που έχεις δηλώσει δηλαδή στο ασφαλιστήριο), αν η ζημιά δεν μπορεί να επισκευασθεί εντός της ίδιας μέρας. Παρ' όλα αυτά έχεις δίκιο. Πάντα έχω Οδική Βοήθεια, πάντα συστήνω σε όλους να έχουν αλλά υπάρχει και η περίπτωση να είσαι μακριά από κατοικημένο μέρος, να είναι ερημιά, να έχει πολύ δουλειά η οδική κλπ. Μια ρεζέρβα ή ένα κιτ επιδιόρθωσης και καλώδια για την μπαταρία νομίζω ότι είναι απαραίτητα σε ένα αυτοκίνητο για να μην ταλαιπωρείσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Η οδική σε πάει ή στον νομό που έπαθες την ζημιά ή στον νομό κατοικίας σου (που έχεις δηλώσει δηλαδή στο ασφαλιστήριο), αν η ζημιά δεν μπορεί να επισκευασθεί εντός της ίδιας μέρας. Παρ' όλα αυτά έχεις δίκιο. Πάντα έχω Οδική Βοήθεια, πάντα συστήνω σε όλους να έχουν αλλά υπάρχει και η περίπτωση να είσαι μακριά από κατοικημένο μέρος, να είναι ερημιά, να έχει πολύ δουλειά η οδική κλπ. Μια ρεζέρβα ή ένα κιτ επιδιόρθωσης και καλώδια για την μπαταρία νομίζω ότι είναι απαραίτητα σε ένα αυτοκίνητο για να μην ταλαιπωρείσαι.

Η οδικη σε παει εντος νομου οπου ακινητοποιηθηκες.Επειδη το ειχα ψαξει αυτο ειναι πανευρωπαικη οδηγια: πρεπει η οδικη θεωρητικα να παει το οχημα στο πλησιεστερο συνεργειο για αποκατασταση της βλαβης. (μαλιστα στην Ελλαδα που εχουμε φιλοτιμο παμε σε ανοικτο συνεργειο να το φτιαξει (εφημερευον) στο εξωτερικο μπορει να σε πανε σε πλησιεστερο και να περιμενεις απο ....δευτερα).

Φαντασου να παθω βλαβη Εβρο και να θελω να μεταφερουν το ιχ ....Αθηνα που ειναι στο ασφαληστηριο!

Επισης κατι που ειναι σημαντικο και μου εχει τυχει: Εστω οτι τηλεφωνησουμε οδικη βοηθεια για βλαβη. Μας παει συνεργειο. Αν μεσα στην εβδομαδα ξαναζητησουμε βοηθεια για την ιδια βλαβη η οδικη βοηθεια εχει δικαιωμα να αρνηθει.

Επισης ειναι υποχρεωτικο καποιος (μπορει να μην ειναι ο οδηγος ή ο ιδιοκτητης οχηματος) να συνοδευσει κατα τη μεταφορα το οχημα στο συνεργειο (δηλαδη δε μπορει να του πεις πηγαινε το εκει και εγω ερχομαι με ταξι ή θα ερθω μετα).

Συγνωμη για το οφ τοπικ του φιλου με το ΤΤ

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ότι το kit επισκευής αχρηστεύει μετά το ελαστικό έστω και αν είχε μια μικρή τρύπα ισχύει; 

Υ. Γ 

Το tt είναι του γιου μου. Δεν είναι της ηλικίας μου τέτοιο αμάξι. Εγώ Honda CRV 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

πήγαινε πάρε μια ρεζερβα, τι τσιγκουνεύεσαι , ειναι απόλυτα χρηστικό και ουσιωδες "αξεσουάρ".

Το κοστος - θεωρητικά, εκτός και εαν εισαι πολυ άτυχος - ειναι εφάπαξ. Συμφωνώ τσιμπημένη η τιμη της Audi, αλλα τα μετακωτα βρακια....TT ηθελε, θα το πληρωσει.

αυτά τα "σε εμενα δεν έσκασε τόσα χρόνια, μην πηγαίνεις απο λακκούβες" τα ακουω τζαμπα και βερεσε. Τυχη ξεκάθαρα είναι, ενα καρφί, μια βίδα, μια άτσαλη μανούβρα δικιά σου, σε δευτερολεπτα έγινε το κακό.

Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα τα κιτ επισκευής, μπορεί να κάνουν δουλεια μπορεί και όχι. Μπορεί και να αφηνουν κουσούρι στο λαστιχο, μπορεί και οχι

Γιατί να το ρισκάρεις όμως?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

Η οδικη σε παει εντος νομου οπου ακινητοποιηθηκες.Επειδη το ειχα ψαξει αυτο ειναι πανευρωπαικη οδηγια: πρεπει η οδικη θεωρητικα να παει το οχημα στο πλησιεστερο συνεργειο για αποκατασταση της βλαβης. (μαλιστα στην Ελλαδα που εχουμε φιλοτιμο παμε σε ανοικτο συνεργειο να το φτιαξει (εφημερευον) στο εξωτερικο μπορει να σε πανε σε πλησιεστερο και να περιμενεις απο ....δευτερα).

Φαντασου να παθω βλαβη Εβρο και να θελω να μεταφερουν το ιχ ....Αθηνα που ειναι στο ασφαληστηριο!

Επισης κατι που ειναι σημαντικο και μου εχει τυχει: Εστω οτι τηλεφωνησουμε οδικη βοηθεια για βλαβη. Μας παει συνεργειο. Αν μεσα στην εβδομαδα ξαναζητησουμε βοηθεια για την ιδια βλαβη η οδικη βοηθεια εχει δικαιωμα να αρνηθει.

Επισης ειναι υποχρεωτικο καποιος (μπορει να μην ειναι ο οδηγος ή ο ιδιοκτητης οχηματος) να συνοδευσει κατα τη μεταφορα το οχημα στο συνεργειο (δηλαδη δε μπορει να του πεις πηγαινε το εκει και εγω ερχομαι με ταξι ή θα ερθω μετα).

Συγνωμη για το οφ τοπικ του φιλου με το ΤΤ

Εξαρτάται τη βλαβη, δε θα σε παει για λάστιχο στην άλλη ακρη της ελλαδας αλλα σε αμαξι φίλου που χτυπησε το μοτερ ενω ήταν εξω απο τη λαμία καοδόν για αθήνα το πηγαν στο συνεργειο της περιοχής του (ξάνθη-βάσει του συμβολαίου)... εφυγε ασυνοδευτο και εκανε 3-4 μερες να φτασει βεβαια καθως εχει μεταφορτώσεις σε διάφορα σημεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...