Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ειναι δυνατον μονο το λαστχο για μια ρεζερβα αναγκης για Audi TT να κανει 80 ευρω ???? 1
thanasisxask Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολλά λεφτά τα 80€ αλλά το θέμα είναι πόσο "περίεργη" διάσταση έχει το λάστιχο. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από thanasisxask 2
mp123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 41 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ειναι δυνατον μονο το λαστχο για μια ρεζερβα αναγκης για Audi TT να κανει 80 ευρω ???? Συγνώμη κύρ-Γιάννη αλλά οι επιδέξιοι ( ξέρουμε ) θέλουν και μεταξωτά βρ@κια. Σοβαρα δλδ δεν καταλαβενω την απορία που έχεις ; Βρες κάτι ιμιτασιόν , aftermarket.Audi είναι όσο θέλει πουλάει.Εχεις τα δίνεις , δεν έχεις βρίσκεις άλλες λύσεις. Ποτε δεν ασχολήθηκα το αν έχει ρεζέρβα η όχι ότι αμάξι πηρα.Οδικη έχω Θα έρθει να το πάρει. 4
gairf Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αν έχεις οδική βοηθεια μην ασχολησε με ρεζέρβες, εάν όχι πάρε ένα Κιτ επισκευής με 20 ευρώ. 1
Mene Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, gairf είπε Αν έχεις οδική βοηθεια μην ασχολησε με ρεζέρβες, εάν όχι πάρε ένα Κιτ επισκευής με 20 ευρώ. Δεν είναι αρκετό όπως το περιγράφεις, αν φύγει κομμάτι από το λάστιχο το κιτ επισκευής δεν αρκεί, χρειάζεται ρεζέρβα ή γερανός. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, mp123 είπε Συγνώμη κύρ-Γιάννη αλλά οι επιδέξιοι ( ξέρουμε ) θέλουν και μεταξωτά βρ@κια. Σοβαρα δλδ δεν καταλαβενω την απορία που έχεις ; Βρες κάτι ιμιτασιόν , aftermarket.Audi είναι όσο θέλει πουλάει.Εχεις τα δίνεις , δεν έχεις βρίσκεις άλλες λύσεις. Ποτε δεν ασχολήθηκα το αν έχει ρεζέρβα η όχι ότι αμάξι πηρα.Οδικη έχω Θα έρθει να το πάρει. Ολες οι ρεζερβες αναγκης πανω κατω ιδια λεφτα εχουν για το λαστιχο. 70 ευρω σε car.gr για μεταχειρισμενα 9 λεπτά πριν, gairf είπε Αν έχεις οδική βοηθεια μην ασχολησε με ρεζέρβες, εάν όχι πάρε ένα Κιτ επισκευής με 20 ευρώ. Η οδικη αν ειναι νυχτα ή αργια θα σε παει οπου θελει και δεν ειναι σιγουρο οτι το λαστιχο που χαλασε αν επισκευαζεται 5 λεπτά πριν, Mene είπε Δεν είναι αρκετό όπως το περιγράφεις, αν φύγει κομμάτι από το λάστιχο το κιτ επισκευής δεν αρκεί, χρειάζεται ρεζέρβα ή γερανός. Ετσι ακριβως. 1
gairf Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Mene είπε Δεν είναι αρκετό όπως το περιγράφεις, αν φύγει κομμάτι από το λάστιχο το κιτ επισκευής δεν αρκεί, χρειάζεται ρεζέρβα ή γερανός. Οδηγώ 30 χρόνια και έχω γράψει πάνω από 400.000 χιλιόμετρα , και ως τώρα έχω πάθει δύο φορές μόνο λάστιχο, και φαντάζομαι πως η πλειοψηφία των οδηγών έχει τα ίδια ποσοστά. Εάν τώρα οδηγείς σε δρόμους που μπορούν να σου κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά , πάρε ρεζέρβα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, gairf είπε Οδηγώ 30 χρόνια και έχω γράψει πάνω από 400.000 χιλιόμετρα , και ως τώρα έχω πάθει δύο φορές μόνο λάστιχο, και φαντάζομαι πως η πλειοψηφία των οδηγών έχει τα ίδια ποσοστά. Εάν τώρα οδηγείς σε δρόμους που μπορούν να σου κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά , πάρε ρεζέρβα. Ξερεις πολλους δρομου σε Αττικη αλλα και αλου χωρις λακουβες που μπορουν να σκισουν το λαστιχο . Κι εγω 33 χρονια οδηγω εστω με λιγο λιγοτερα χλμ καπου 300.000 αλλα το λαστιχο δεν ειναι δυσκολο να σχιστει . 1
Mene Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, gairf είπε Οδηγώ 30 χρόνια και έχω γράψει πάνω από 400.000 χιλιόμετρα , και ως τώρα έχω πάθει δύο φορές μόνο λάστιχο, και φαντάζομαι πως η πλειοψηφία των οδηγών έχει τα ίδια ποσοστά. Εάν τώρα οδηγείς σε δρόμους που μπορούν να σου κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά , πάρε ρεζέρβα. Πριν από καιρό, Σάββατο βράδυ 2 η ώρα, στη γέφυρα στο ΣΕΦ. Κάποιος είχε χάσει λάδια και όποιος προσπαθούσε να βγει προς ΣΕΦ (μαζί κι εμείς) χτύπαγε στο κιγκλίδωμα με 50χλμ. Η αστυνομία ήταν κάτω και απλά κοιτούσε τον ένα μετά τον άλλο να τρακάρουν. Καμία προειδοποίηση.. Πάλι καλά δεν έτρεχε κανείς να περάσει πάνω από το κιγκλίδωμα. Όσα χιλιόμετρα και να έχεις λοιπόν, δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. 2
vamvakoolas Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, mp123 είπε Συγνώμη κύρ-Γιάννη αλλά οι επιδέξιοι ( ξέρουμε ) θέλουν και μεταξωτά βρ@κια. Σοβαρα δλδ δεν καταλαβενω την απορία που έχεις ; Βρες κάτι ιμιτασιόν , aftermarket.Audi είναι όσο θέλει πουλάει.Εχεις τα δίνεις , δεν έχεις βρίσκεις άλλες λύσεις. Ποτε δεν ασχολήθηκα το αν έχει ρεζέρβα η όχι ότι αμάξι πηρα.Οδικη έχω Θα έρθει να το πάρει. μαστορα η οδικη βοηθεια μπορει να σε παει σε συνεργειο μονο εντος νομου που εισαι: λεω εγω ενα σεναριο (που οι λαστιχαδες τα λενε συνηθως στο καφε της δευτερας) φορτωνεις ιχ και πας επαρχια για πασχα και σε πιανει λαστιχο το σ/κ. Θα ψαχνεις αν ο νομος που εισαι εχει λαστιχα ανοικτο και μετα πας στο δευτερο σκελος που εισαι ερμαιο στις διαθεσεις λαστιχα να σε χρεωσει οσο γουσταρει. Δε βαζω τη ταλαιπωρια προσωπικα εχω βοηθησει ως συνοδηγος μια φορα για αλλαγη και εχω σταματησει 2 φορες σε ατομα που τους επιασε στη μεση του πουθενα (ειχαν ηδη παρει τηλ και αφου αλλαξαμε λαστιχο τους περναν μετα απο ωρες απο οδικη!). Τελος αν και εχω κιτ επισκευης (του @@) πηρα ρερζερβα γιατι απλα κανω 1 ταξιδι μηνιαιως εκτος ...εδρας. υγ: καποτε ενας φορτηγατζης μου ειπε: μη περιμενεις να γινει η ζημια για να μαθεις να αλλαζεις λαστιχο, οποτε εχεις χρονο αλλαξε το μονος σου σπιτι σα προπονηση. Ποσο δικιο ειχε. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από vamvakoolas 2
mp123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μαστορα η οδικη βοηθεια μπορει να σε παει σε συνεργειο μονο εντος νομου που εισαι: λεω εγω ενα σεναριο (που οι λαστιχαδες τα λενε συνηθως στο καφε της δευτερας) φορτωνεις ιχ και πας επαρχια για πασχα και σε πιανει λαστιχο το σ/κ. Θα ψαχνεις αν ο νομος που εισαι εχει λαστιχα ανοικτο και μετα πας στο δευτερο σκελος που εισαι ερμαιο στις διαθεσεις λαστιχα να σε χρεωσει οσο γουσταρει. Δε βαζω τη ταλαιπωρια προσωπικα εχω βοηθησει ως συνοδηγος μια φορα για αλλαγη και εχω σταματησει 2 φορες σε ατομα που τους επιασε στη μεση του πουθενα (ειχαν ηδη παρει τηλ και αφου αλλαξαμε λαστιχο τους περναν μετα απο ωρες απο οδικη!). Τελος αν και εχω κιτ επισκευης (του @@) πηρα ρερζερβα γιατι απλα κανω 1 ταξιδι μηνιαιως εκτος ...εδρας. Μαστοράκο μου 22 χρόνια οδηγός 10 αμάξια ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει πάθει ζημιά το λάστιχο 1 προσέχω πολύ που πάω όχι χώματα ., λακούβες , πεζοδρόμια κλπ 2 κάθε δυο χρόνια αλλάζω τα λάστιχα με καλά επώνυμα.
vamvakoolas Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Μαστοράκο μου 22 χρόνια οδηγός 10 αμάξια ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει πάθει ζημιά το λάστιχο 1 προσέχω πολύ που πάω όχι χώματα ., λακούβες , πεζοδρόμια κλπ 2 κάθε δυο χρόνια αλλάζω τα λάστιχα με καλά επώνυμα. δεν αναφερομαι σε εσενα μιας και εγω ο ιδιος δεν εχω παθει λαστιχο. Ειναι καλο να ξερουμε ομως τι γινεται αν κατσει στραβη για το φιλο με ΤΤ: Η ρεζερβα σου ειναι λιγο περιεργη σε διαστασεις. Αν θες πιο φθηνη κοιτα σε μαντρα ανταλλακτικων/αγγελιες για μτχ. Εγω στη θεση σου θα αγοραζα κανενα κανονικο λαστιχο με σιδερενια ζαντα (αν δε σε νοιαζει τοσο ο χωρος αποσκευων) Υ.Γ: Πληροφορω με βαση την εμπειρια, δεν εχω σκοπο να αλλαξω γνωμες ή να "κανω μαθημα". Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από vamvakoolas 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Μαστοράκο μου 22 χρόνια οδηγός 10 αμάξια ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει πάθει ζημιά το λάστιχο 1 προσέχω πολύ που πάω όχι χώματα ., λακούβες , πεζοδρόμια κλπ 2 κάθε δυο χρόνια αλλάζω τα λάστιχα με καλά επώνυμα. Ποτε μην λες ...Ποτε !!!! 9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δεν αναφερομαι σε εσενα μιας και εγω ο ιδιος δεν εχω παθει λαστιχο. Ειναι καλο να ξερουμε ομως τι γινεται αν κατσει στραβη για το φιλο με ΤΤ: Η ρεζερβα σου ειναι λιγο περιεργη σε διαστασεις. Αν θες πιο φθηνη κοιτα σε μαντρα ανταλλακτικων/αγγελιες για μτχ. Εγω στη θεση σου θα αγοραζα κανενα κανονικο λαστιχο με σιδερενια ζαντα (αν δε σε νοιαζει τοσο ο χωρος αποσκευων) Υ.Γ: Πληροφορω με βαση την εμπειρια, δεν εχω σκοπο να αλλαξω γνωμες ή να "κανω μαθημα". Εχει ηδη τοσο μικρο χωρο που θα μηδενιστει σχεδον με σιδερενια κανονικων διαστασεων. Ηδη η αναγκης ειναι χυμα στο πορτ μπαγαζ λογω φιαλης υγραεριου στη θεση της .
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Τεμάχιο ένα δεν πάει ; (ελαστικό, ζάντα κ.λπ.) Αν ναι, δεν είναι και τόσο τραγική η τιμή. Αν όχι, είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ειναι δυνατον μονο το λαστχο για μια ρεζερβα αναγκης για Audi TT να κανει 80 ευρω ???? Για ένα μόνο λάστιχο με max. 80km/h εντάξει είναι λίγο τσιμπημενη. 90 ευρώ πλήρωσα πριν μερικά χρόνια για αλλαγη στη δική μου ρεζερβα,αλλά κανονικό λάστιχο Michelen 205/55/16 σε κανονικη μανισια ζαντα αλουμινίου,αυτό είχε από το εργοστάσιο σαν ρεζερβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα