moure Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Εμένα μου δάνεισαν κάποια στιγμή τον φορτιστή του Lidl και απογοητεύτηκα,μετά από λίγη ώρα λειτουργίας έδειχνε ότι η μπαταρία είχε φορτίσει πράγμα που ίσχυε. Καποια στιγμή θα παρω έναν επώνυμο με το ανάλογο κόστος.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, moure είπε Εμένα μου δάνεισαν κάποια στιγμή τον φορτιστή του Lidl και απογοητεύτηκα,μετά από λίγη ώρα λειτουργίας έδειχνε ότι η μπαταρία είχε φορτίσει πράγμα που ίσχυε. Αυτό που έγραψες δεν πολυβγάζει νόημα, σε απογοήτευσε επειδή λειτούργησε σωστά?
moure Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, moure είπε Εμένα μου δάνεισαν κάποια στιγμή τον φορτιστή του Lidl και απογοητεύτηκα,μετά από λίγη ώρα λειτουργίας έδειχνε ότι η μπαταρία είχε φορτίσει πράγμα που δεν ίσχυε. Καποια στιγμή θα παρω έναν επώνυμο με το ανάλογο κόστος. 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που έγραψες δεν πολυβγάζει νόημα, σε απογοήτευσε επειδή λειτούργησε σωστά? Έχεις δίκιο λάθος το διόρθωσα.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, moure είπε Έχεις δίκιο λάθος το διόρθωσα. Τι ακριβώς σε απογοήτευσε?
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, moure είπε Έχεις δίκιο λάθος το διόρθωσα. Ok. Αν θέλεις πες μας και γιατί δεν ίσχυε, πχ την ίδια στιγμή την μέτρησες με πολύμετρο το οποίο έδειξε ότι ήταν άδεια (<12v)?
moure Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το αυτοκίνητο έχει ένδειξη με 6 παυλες που δείχνει πόσο φορτισμένη είναι η μπαταριά, όταν ο φορτιστης του Lidl σταματούσε τη φόρτιση στο αυτοκίνητο ή ένδειξη ήταν στις 3 παυλες. Αντίθετα αν έκανα μια μεγάλη βόλτα και φόρτιζε η μπαταρία από το δυναμό η ένδειξη έδειχνε 5 παυλες. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από moure
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, moure είπε Το αυτοκίνητο έχει ένδειξη με 6 παυλες που δείχνει πόσο φορτισμένη είναι η μπαταριά, όταν ο φορτιστης του Lidl σταματούσε τη φόρτιση στο αυτοκίνητο ή ένδειξη ήταν στις 3 παυλες. Αντίθετα αν έκανα μια μεγάλη βόλτα και φόρτιζε η μπαταρία από το δυναμό η ένδειξη έδειχνε 5 παυλες. Εγώ πάντως στη θέση σου δεν θα εμπιστευόμουν την ένδειξη του αυτοκινήτου, ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η μέτρηση τάσης με πολύμετρο. Τάση Φόρτιση 12,6 100% 12,4 75% 12,2 50% 12,0 25% 11,8 τελείως άδεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα