Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, στο εξοχικο που εχουμε στο χωριο ειμαστε 3 οικογενειες σε ενα διωροφο σπιτι ( χωριζεται σε 3 χωρους 2 κατω 1 πανω) και υπαρχει μια συνδεση ιντερνετ. Ασυρματο πιανει μονο ο χωρος που ειναι το μοντεμ. Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να εχω και στους αλλους 2 χωρους ιντερνετ ? Να τραβηξω καλωδια με access point ? Με καποιο repeater ασυρματα ? Ειδα και καποιες κεραιες αλλα δεν ξερω πως λειτουργουν. Γενικα υπαρχει καποιος αλλος τροπος ?? Τι προτεινετε ?

Επεξ/σία από Srautas
Δημοσ.

Έχω ταλαιπωρηθεί με τα repeaters και πλεόν δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου, αν δεν σε νοιάζει το οπτικό της υπόθεσης, δηλαδή καλώδιο να φαίνεται, είναι μακράν η καλύτερη λύση.

Δες και για Wifi Mesh λύσεις, αν και ξεφεύγουν από κόστος και δεν ξέρω αν αξίζει τόσο. Γενικά με ενδιαφέρει να δω τί θα απαντήσουν και άλλοι εδώ γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα, λύθηκε μεν με access point αλλά αλλάζοντας όροφο πρέπει χειροκίνητα να αλλάξεις wifi, γιατί αλλιώς υπάρχει περίπτωση να παραμένει συνδεδεμένο στο wifi του άλλου ορόφου με χάλια σήμα.. 

Δημοσ.

Γιατί όχι ethernet over power ; Σε πολυόροφο με διαφορετικό πίνακα με βόλεψε μια χαρά.

Με repeater μπορεί να προκύψουν προβλήματα ακόμα και σε κοντινές αποστάσεις λόγω σύστασης του εμποδίου (π.χ. μπετόν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παίδες έχω το ίδιο θέμα μόνο που η απόσταση είναι λίγο μεγαλύτερη (Ισόγειο με 2ο όροφο θέλω να συνδέσω).Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να συνδεθώ με powerline μέσω κονόχρηστου ρεύματος γτ όλη η πολυκατοικία ανήκει σε εμάς.έχω βρεί ίδια φάση και το έχω δοκιμάσει με κάποια παλιά powerline που όμως δεν έιναι ασύρματα.Θα μπορούσα να πάω πάλι σε κάποιο powerline αλλά δεν ξέρω τι ταχυτητες υποστηρίζουν και αν υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση(wifi).

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό vfm powerline?

Επεξ/σία από Tsilias77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...