Venss Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Πώς κάποιος καταλαβαίνει ή ξέρει ότι έχει αλλεργία στην χενα σε τατουάζ επίσης πόσο κρατάει και εκεί που θα πας μπορεί να σου κάνει ένα οποιοδήποτε σχέδιο. Ευχαριστώ πολύ για όσους ασχοληθούν
filip123go Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Κανονικά σου κάνουν τεστ , αν πας σε σοβαρό μαγαζί. Αλλά το ότι δεν θα εμφανίσεις την πρώτη φορα δεν σημαίνει ότι δεν έχεις. Πχ εγώ για 2 χρόνια έκανα τατού κανονικά και μετά ξαφνικά εμφανίστηκε. Φουσκώνει σε εκείνο το σημείο , αλλά εμένα δεν με ενοχλούσε... Και φυσικά μετά από λίγο καιρό έφυγε. Και δεν είναι η χενα που προκαλεί την αλλεργία. Είναι ένα χημικό που βάζουν μέσα για να σκουρινει. PPD αν θυμάμαι καλά το λένε.
soundou Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Venss είπε Έχει κάποια διαφορά η βιολογική χενα? Τις καινουργιες λες με βοτανα κ χαμομηλια;
Venss Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω απλα είδα ότι λένε κάτι για βιολογική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα