Strategos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνεις αλλαγή στην ΑΑΔΕ του ακατάσχετου λογαριασμού με άλλο iban; Από την φόρμα φαίνεται να γίνεται απλά πρέπει να τσεκάρεις ότι δεν έχεις αλλού δηλωμένο ακατάσχετο λογαριασμό αλλά πως το κάνεις αυτό αφού έχεις ήδη ορίσει άλλον; Επίσης όταν έχεις ακατάσχετο λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές με Webbanking και ανάληψη με κάρτα; πρέπει κάθε φορά να πηγαίνεις δικαιολογητικά; μιλάμε για μικρά ποσά όπως κάποιο επίδομα ή ταμείο ανεργίας. Αναφορά σε κείμενο Δηλώνω υπεύθυνα ότι ο ανωτέρω λογαριασμός μου αποτελεί λογαριασμό περιοδικής πίστωσης μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων και δεν έχω ορίσει ως ακατάσχετο άλλον ατομικό ή κοινό λογαριασμό στο ίδιο ή σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα. Δηλώνω υπεύθυνα τον ανωτέρω λογαριασμό μου ως μοναδικό ακατάσχετο λογαριασμό, δεν έχω ορίσει ως ακατάσχετο άλλον ατομικό ή κοινό λογαριασμό στο ίδιο ή σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα και δεν διαθέτω ατομικό ή κοινό λογαριασμό περιοδικής πίστωσης μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Strategos
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Tα πάντα κάνεις όπως σε όλους τους λογαριασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα