Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω κατεβάσει το Nova launcher. Μπορώ τωρα να το χρησιμοποιήσω στο p20 pro και πως δουλεύει; Μετά μπορώ να έχω όλο το κινητό σε dark mode; Και μπορω μετά ανά πάσα στιγμή να βάλω οπως τα είχε η Huawei; Δεκτή οποία βοήθεια για το πως λειτουργεί αυτό το launcher!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.
Μια χαρα λειτουργει στο P30 μου, οποτε και στο δικο σου οκ θα ειναι. Γιατι οχι;
Βασικα σε όσα ρώτησες η απαντηση είναι ναι ! 🙂
Θα σε ρωτησει αν θυμαμαι αν θελεις να τον κανεις default launcher και θα σου πει που να πας.

Αλλιως πας settings -> ψαχνεις για default apps -> και τον δηλωνεις σαν Home app

p.s. εγω εχω τον Prime / αγορασμενο

Επεξ/σία από stark
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stark είπε

Καλησπερα.
Μια χαρα λειτουργει στο P30 μου, οποτε και στο δικο σου οκ θα ειναι. Γιατι οχι;
Βασικα σε όσα ρώτησες η απαντηση είναι ναι ! 🙂
Θα σε ρωτησει αν θυμαμαι αν θελεις να τον κανεις default launcher και θα σου πει που να πας.

Αλλιως πας settings -> ψαχνεις για default apps -> και τον δηλωνεις σαν Home app

p.s. εγω εχω τον Prime / αγορασμενο

Τι σου δίνει παραπάνω; Το dark mode σίγουρα είναι καλο.. Τι άλλο; κάνει το κινητό ποιο smooth? Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου δινει περισσοτερες επιλογες, απλά.
Σε λειτουργικό και εμφανισιακό επιπεδο.
Π.χ. gestures (σε ενα folder κάνεις swipe up και ανοίγει η πρώτη εφαρμογή που έχεις μέσα), είναι smooth, έχει ωραία notifications που τα κάνεις customize με η χωρις badges, μπορείς να προσαρμόσεις τα εικονίδια σε μέγεθος και σχήμα, τη δομή της οθόνης, scroll speed, animation speed, icon style, έχει άπειρες επιλογές, που θα τις βρεις και θα τις αξιοποιήσεις μόνο αν τον βάλεις και ψαχτείς / δοκιμάσεις για να δεις τι σου ταιριάζει απο αυτα που σου δινει.

Επεξ/σία από stark
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...