niktroid Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους Εχω ένα δωματιάκι έχω μια οθόνη ένα PlayStation και τέλος πάντων το έχω διαμόρφωση λίγο σαν τον χώρο μου. Μέχρι τα Χριστούγεννα δεν είχα ασχοληθεί με ήχο και είπα να κάνω το πρώτο βήμα. Διέθετα λίγα χρήματα και έτσι πήγα στα edifier R1280T. Τα συγκρίνα με το jbl flip 4 και απογοητευτικά. Εκτός από το καλό μπάσο είχαν χαμηλότερη ένταση από ένα φορητό ηχείο που είναι και τέσσερις φορές μικρότερο. Θέλω να αυξήσω την ένταση και σκέφτηκα αυτά τα παρακάτω πείτε μου τι προτείνεται ή πείτε μου άμα έχετε κάποια άλλη ιδέα στο budget τον 100€. 1.Πουλάω και τα edifier και το jbl και περνώ αλλά 100€ ώστε να έχω σύνολο 200€ και αυτό θα μου αυξήσει τις επιλογές 2.Πουλάωτα edifier και παίρνω αλλά 2 ή 3 jbl (μεταχειρισμένα ώστε να είμαι εντός budget) και τα έχω συνδεδεμένα να παίζουν μαζί στις 4 γωνιές του δωματίου 3.Κρατάω και τα edifier και το jbl και παίρνω με 100€ κάτι διαφορετικό Πείτε μου τι αξίζει περισσότερο ή προτείνετε και κάτι διαφορετικό Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα