giannisgd Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Θα ήθελα αν μπορώ Ν αναβάθμισω το λαπτοπ μου με άλλη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή και αν ναι πιο το κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, giannisgd είπε Θα ήθελα αν μπορώ Ν αναβάθμισω το λαπτοπ μου με άλλη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή και αν ναι πιο το κόστος; Για τη χρήση το προορίζεις το μηχάνημα ; Ξεκίνα με αναβάθμιση μνήμης Ram εάν έχει ελέυθέρο slot και προσθήκη ssd σκληρού δίσκου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 RAM & SSD Τίποτα αλλο δεν μπορεις να κάνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Στις 14/4/2020 στις 10:04 ΜΜ, giannisgd είπε Θα ήθελα αν μπορώ Ν αναβάθμισω το λαπτοπ μου με άλλη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή και αν ναι πιο το κόστος; Εγκατέστησε το πρόγραμμα CPUZ και κάνε απόσπασμα εικόνας τις καρτέλες SPD &Memory για να δούμε το τύπο μνημης που φαράς τώρα , εάν θές να προσωρήσεις σε αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δεν μπορεις να αναβαθμίσεις επεξεργαστή και κάρτα γραφικών γιατί είναι "κολλητά" στην μητρική και όχι αποσπόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μια χαρα μπορεις να αναβαθμισεις τον επεξεργαστη, το εχω κανει στο ιδιο λαπτοπ με setup i3 και 2ης γενιας και το πήγα σε i5. Επισης αν εχεις το q77 chipset παιρνει και 3ης γενιάς. Δωσε φωτογραφιες απο τις καρτελες του cpuz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, p_under είπε Μια χαρα μπορεις να αναβαθμισεις τον επεξεργαστη, το εχω κανει στο ιδιο λαπτοπ με setup i3 και 2ης γενιας και το πήγα σε i5. Επισης αν εχεις το q77 chipset παιρνει και 3ης γενιάς. Δωσε φωτογραφιες απο τις καρτελες του cpuz. BGA δεν είναι ο επεξεργαστής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Σε "u" επεξεργαστες, και αν ειναι μονο εκεινοι, δεν...☹️ https://laptopmedia.com/series/dell-inspiron-15-3521/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα