moufas999 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, παιδιά θέλω να αγοράσω και να κάνω δώρο έναν ΑΝΙΧΝΕΥΤΉ ΨΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ και θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος μέλος που έχει αγοράσει και έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την συσκευή, γιατί εγώ δεν γνωρίζω και έχω κάνει μία έρευνα αγοράς είδα ότι εδώ στην χώρα μας γράφουν και μιλάω για συγκεκριμένο μοντέλο ότι μία από τις δυνατότητες που έχει είναι να δείχνει το μέγεθος των ψαριών, ενώ το ίδιο ακριβώς μηχάνημα στο Aliexpress.com λέει ότι δεν μπορεί να δείξει το μέγεθος των ψαριών και μάλλον τα μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα νομίζουν ότι απευθύνονται σε Αφρικανούς και εν πάση περιπτώσει θέλω να μάθω τι αποτελέσματα και δυνατότητες έχει από κάποιος μέλος που μπορεί να το έχει χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από moufas999
moufas999 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε Έχεις κανένα λινκ; https://www.market4all.gr/lucky-ffc1108-1-colorfull-fish-finder-and/?skr_prm=WyI1YzM1ZmI1OS0yYzQxLTQ2YTItYTE3ZC0yMjY3YjY3ZmU4MmQiLDE1ODY5MDEzNDkyNjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
kalogeros Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αυτό που έδειξες δεν είναι για χρήση από την ακτή. Είναι για χρήση από βάρκα. 2
tigergreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αν γνωριζεις οτι υπαρχει ψαρι στην περιοχη τοτε φτιαχνεις μια μικρη μαλαγρα και την φουνταρεις οσο πιο ανοιχτα μπορεις. Την επομενη πας πολυ νωρις μην τυχον και καβατζωσει αλλος το σημειο και αν δεν δεις προκοπη στο διωρο εγκαταλειπεις το σημειο. Σαφως πρεπει να διαλεγεις μερη με αποτομο βαθος. Παλια στην προβλητα του παλιου λιμανιου της ραφηνας υπηρχε ψαρι λογω βαθους και ρευματων. Και στου λαυριου το ιδιο. Με δολωμα ακροβατη και φαραω μονο.
kage Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ακόμη και με αυτά π έχουν 1000ε+ δεν πάει να πει ότι ελυσες το πρόβλημα σου...θέλουν ρυθμίσεις... Το βασικό είναι πόσο γρηγορα επεξεργάζεται την δέσμη το μηχάνημα...πόση ώρα κάνει να κατέβει o ηχος και να ανεβει..μετά να καταλάβει αν είναι πέτρα φύκια κτλ... Ενολιγης με ένα 20ε μηχάνημα δεν γίνεται να τα κάνουν αυτά..πεταμένα λεφτα
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, moufas999 είπε Παιδιά καλησπέρα, παιδιά θέλω να αγοράσω και να κάνω δώρο έναν ΑΝΙΧΝΕΥΤΉ ΨΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ και θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος μέλος που έχει αγοράσει και έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την συσκευή, γιατί εγώ δεν γνωρίζω και έχω κάνει μία έρευνα αγοράς είδα ότι εδώ στην χώρα μας γράφουν και μιλάω για συγκεκριμένο μοντέλο ότι μία από τις δυνατότητες που έχει είναι να δείχνει το μέγεθος των ψαριών, ενώ το ίδιο ακριβώς μηχάνημα στο Aliexpress.com λέει ότι δεν μπορεί να δείξει το μέγεθος των ψαριών και μάλλον τα μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα νομίζουν ότι απευθύνονται σε Αφρικανούς και εν πάση περιπτώσει θέλω να μάθω τι αποτελέσματα και δυνατότητες έχει από κάποιος μέλος που μπορεί να το έχει χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ. 11 ώρες πριν, moufas999 είπε https://www.market4all.gr/lucky-ffc1108-1-colorfull-fish-finder-and/?skr_prm=WyI1YzM1ZmI1OS0yYzQxLTQ2YTItYTE3ZC0yMjY3YjY3ZmU4MmQiLDE1ODY5MDEzNDkyNjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αυτό που μας έδειξες πρώτα από όλα δεν ανιχνεύει τίποτα από την ακτή, το "μάτι" που διαθέτει μπορεί να δει μόνο κάθετα, ή σχεδόν κάθετα. Και φυσικά για αυτή τη λανθασμένη εντύπωση που έχεις δεν φταίνε τα μαγαζιά. Όσο για αυτό που ρωτάς όχι, δεν μπορεί να δείξει το μέγεθος των ψαριών, πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί καν να ξεχωρίσει τα ψάρια από φύκια/πέτρες κτλ.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Η παροιμία λέει ότι αν δεν βρέξεις κώλο ,ψάρι δεν τρως ,τυχαίο;
moufas999 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό που μας έδειξες πρώτα από όλα δεν ανιχνεύει τίποτα από την ακτή, το "μάτι" που διαθέτει μπορεί να δει μόνο κάθετα, ή σχεδόν κάθετα. Και φυσικά για αυτή τη λανθασμένη εντύπωση που έχεις δεν φταίνε τα μαγαζιά. Όσο για αυτό που ρωτάς όχι, δεν μπορεί να δείξει το μέγεθος των ψαριών, πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί καν να ξεχωρίσει τα ψάρια από φύκια/πέτρες κτλ. Φίλε μου τα μαγαζιά λένε ότι βλέπει σε απόσταση από την ακτή γιατί εάν δεν βλέπει είναι άχρηστο και τι να το κάνεις και δεν θα είσαι πάνω σε βάρκα που θέλεις να δεις από κάτω ακριβώς τι έχει και το παρουσιάζουν σαν ανιχνευτή χωριών από την ακτή μέχρι εκατό μέτρα μέσα για να ρίχνεις και καλά το δόλωμα με το καλάμι σου? 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Η παροιμία λέει ότι αν δεν βρέξεις κώλο ,ψάρι δεν τρως ,τυχαίο; Η παροιμία φίλε μου ισχύει για άλλες παλιές εποχές που πήγαιναν να ψαρέψουν με μία απλή πετονιά και ένα αγκίστρι και λίγο ψωμοτύρι και όχι στην εποχή μας με τα μέσα που υπάρχουν από ψεύτικα δολώματα μέχρι ανιχνευτές ψαριών και ειδικά καλάμια που και ο ποιο άσχετος μπορεί να ψαρέψει πολύ καλά αρκεί φυσικά να πέσει σε σημείο που έχει ψάρια. Εξάλλου επειδή δεν γνωρίζω για αυτό έβαλα αυτό το ερώτημα εάν το μαραφέτι αυτό η άλλο ίδιο μαραφέτι κάνει από την άκρη του γιαλού στην στεριά για ψάρια γιατί όταν είσαι στην βάρκα τα βυθόμετρα ανιχνευτές δουλεύουν μία χαρά και σου δείχνουν που έχει ψάρια και δεν ψαρεύεις στα τυφλά.
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, moufas999 είπε Φίλε μου τα μαγαζιά λένε ότι βλέπει σε απόσταση από την ακτή γιατί εάν δεν βλέπει είναι άχρηστο και τι να το κάνεις και δεν θα είσαι πάνω σε βάρκα που θέλεις να δεις από κάτω ακριβώς τι έχει και το παρουσιάζουν σαν ανιχνευτή χωριών από την ακτή μέχρι εκατό μέτρα μέσα για να ρίχνεις και καλά το δόλωμα με το καλάμι σου? Τι να σου πω, εγώ δεν είδα κάποιο μαγαζί να ισχυρίζεται όλα αυτά που περιγράφεις, αντιθέτως βλέπω εσένα να το βαφτίζεις αυθαίρετα "ΑΝΙΧΝΕΥΤΉ ΨΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ". Ειδικά το συγκεκριμένο κατάστημα που μας δείχνεις δεν χρησιμοποιεί καν τη λέξη "ακτή", επίσης λέει συγκεκριμένα "Βυθόμετρο 100m". Δεν φταίει το κατάστημα αν άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.
nvel Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 υπάρχουν μηχανήματα που μπορεί να λειτουργήσουν από την ακτή, αρκεί ο αισθητήρας να είναι σε απόσταση στην θάλασσα.
moufas999 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μπήκα σε ξένα σαιτ και βρήκα πως δουλεύει το μηχάνημα, το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει επάνω ένα σόναρ ενσύρματο που έχει καλώδιο 7,5 μέτρα και ψάχνει μόνο στα 7,50 μέτρα και 100 μέτρα βάθος με 45 μοίρες άνοιγμα που φθάνει με το καλώδιο και έχει και δύο άλλα σόναρ ασύρματα που τα δένεις με μία πετονιά και το πετάς όσο πιο μακριά μπορείς από την άκρη της ακτής που βρίσκεσαι και σου δείχνουν τι ακριβώς έχει από κάτω με γωνία 45 μοίρες και άλλα σόναρ φθάνουν μέχρι 100 μέτρα από την ακτή και άλλα μέχρι διακόσια και βάθος από 45 μέχρι 100 μέτρα, άρα τα μαγαζιά θεωρητικά σωστά λένε ότι από την ακτή 100 μέτρα όσο πιάνει η κεραία από το μαραφέτι το σόναρ ασύρματα, τώρα το θέμα είναι εάν δουλεύουν η όχι? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από moufas999
tigergreg Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Αμα ειναι να τα κανεις ολα αυτα καλυτερα να πας ψαραγορα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα