Palo540 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στα τσακάλια του insomnia. Όπως δηλώνει και ο τίτλος, το θέμα που θέλω λύση είναι η σύνδεση στο ίντερνετ με τη χρήση δεδομένων, παράλληλα με τη συσκευή του τέλειου σήματος της cosmote. Αφού έχω μιλήσει με διάφορους τεχνικούς του παρόχου μου, που άλλοι προσπάθησαν φιλότιμα να βοηθήσουν και άλλοι ήταν σκέτα φιντάνια, σκέφτηκα να ζητήσω τη βοήθεια σας. Το σπίτι μου είναι λες και είναι χτισμένο μέσα σε πηγάδι ένα πράγμα. Χωρίς το προαναφερθέν μασίνι σήμα γιοκ. Αλλά με το μασίνι αυτό, με 5/5 σήμα, σύνδεση στο ίντερνετ με χρήση δεδομένων δεν γίνεται. Πιστεύω ότι ίσως κάποιος να ξέρει πως να κάνω κάτι που μου έχουν πει ήδη από τον πάροχο ότι "δεν γίνεται", όπως και έχω βοηθηθεί και γω από φόρουμ για αλλά θέματα που επίσης μου έλεγαν ότι "δεν γινόντουσαν" από την cosmote επειδή "δεν υποστηρίζονται από τη συσκευή μου" (βλεπε volte και vowifi). Αρκετά μακρηγόρησα. Ο λόγος σε εσάς. Ευχαριστώ την οποία προσπάθεια προκαταβολικά!!!
Fabinas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Αν εξηγούσες το πρόβλημα, το "μασίνι", τη "συσκευή τέλειου σήματος της cosmote" κτλ, ίσως και να λάβεις καμιά απάντηση. Προς το παρόν, το post σου δε βγάζει ΚΑΝΕΝΑ νόημα.
Palo540 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Να το κανω πιο λανα λοιπον. Μασινι = συσκευη τελειου σηματος της cosmote = συσκευη που συνδεεται με το router μεσω ethernet και παρεχει καλυψη δικτυου οπου δεν υπαρχει καλυψη απο τις κεραιες κινητης τηλεφωνιας της cosmote. Το προβλημα ειναι οτι ΧΩΡΙΣ αυτο δεν εχω σημα, αλλα ΜΕ αυτο, παρολο που εχω σημα, δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με χρηση δεδομενων κινητης τηλεφωνιας, που ειναι και το ζητουμενο download.jfif
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα