Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

τα αεροπλάνα είναι μισοάδεια και θα έχουν όλοι απόσταση μεταξύ τους, στο ταξί τι απόσταση έχεις από τον οδηγό;

Μάλλον δεν έχεις μπει ποτέ σου σε αεροπλάνο... Αν σκεφτείς ότι κάθε θέση έχει πλάτος 46 εκατοστά τότε οι επιβάτες σε ένα μισοάδειο αεροπλάνο θα έχουν απόσταση μεταξύ τους 46 εκατοστά, η οποία είναι σίγουρα πολύ μικρότερη από την απόσταση που θα έχει ο επιβάτης από τον οδηγό στο ταξί.

Άσε που στο ταξί κινδυνεύεις μόνο από έναν, ενώ στο αεροπλάνο από δεκάδες.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Καλησπερα... Το καλυτερο που ειναι να πεις στην μητερα σου να μην ερθει καθολου.. Δεν χρειαζεται.. Εξαλου μπορει καπου να κολησει...Να παεαμεινει εκει που ειναι... Ουτε στο νοσοκομει θα μπορει να μπει... Οπως απαγορευεται στα νοσοκομεια  και δεν δεχονται τωρα χειρουρχεια εκτος και ειναι  κατι πολυ σοβαρο.. Εχουν ακυρωθει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ελπίζω να μη διαγράψετε σύντομα το θέμα μου. Τέλη Απρίλη θα έρθει η μάνα μου, η αδερφή μου και το βρέφος για να εγχειριστεί σε νοσοκομείο εδώ. Πρέπει να πάω να τις πάρω από το αεροδρόμιο. Πώς θα γίνει όμως; 3 ενήλικες σε ένα αμάξι; Δε θέλω να πάρει η μάνα ταξί ή μετρό γιατί έχει ΧΑΠ. η αδερφή επίσης δεν παίζει να πάρει μετρό και να αφήσει το μωρό μαζί μας. Να γυρίσω εγώ με μετρό δύσκολο, γιατί δε θα μπορούν να οδηγήσουν, θα χαθούν μέσα στην Αθήνα. Να πάρουν ταξί επίσης δε νομίζω μιας και είναι 2 ενήλικες ήδη συν ο ταξιτζής 3.

Υπάρχει λύση; Εντωμεταξύ δεν έχει κάποιο νόημα όλο αυτό γιατί μετά έτσι κι αλλιώς θα είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι.

Εσύ με την μάνα σου στο αμάξι και η αδερφή σου με το μωρό σε ταξί.

Εναλλακτικά βρίσκεις δεύτερο αμάξι από φίλο-συγγενή και πάτε μαζί και μοιράζεστε τα άτομα.

Problem solved!

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.

Τέλη Απρίλη ανοιγουν τα χειρουργεία. Δε παίζει να μην έρθει. Θα πάμε με δύο αμάξια τελικά . Ή θα πάρει η μάνα μου ταξί. Νομίζω είναι γύρω στα 40 ευρώ από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο. (θα πάθει ένα σοκ)

Για νοσοκομείο επιτρέπονται τρεις επιβάτες; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Όπως ξαναέγραψα επιτρέπονται τρεις επιβαίνοντες (όχι επιβάτες) συνολικά, δηλαδή οδηγός + ασθενής + συνοδός.

"Για επιβατικά οχήματα μέχρι 5 θέσεις, δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) ή ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.), επιτρέπεται η μεταφορά ενός επιβάτη. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και η μεταφορά δεύτερου επιβάτη, εφόσον η μεταφορά εκτελείται για ιατρικούς λόγους (μεταφορά σε νοσοκομείο, ιατρικό κέντρο ή άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα)."

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/237538_metafora-epipleon-epibati-se-ih-gia-iatrikoys-logoys

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Τέλη Απρίλη ανοιγουν τα χειρουργεία. Δε παίζει να μην έρθει. Θα πάμε με δύο αμάξια τελικά . Ή θα πάρει η μάνα μου ταξί. Νομίζω είναι γύρω στα 40 ευρώ από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο. (θα πάθει ένα σοκ)

Το πορτμπαγκάζ σου είναι ευρύχωρο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν τα χειρουργεία τέλος Απριλίου;; Μήπως δοθεί καμία παράταση... Γιατί κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει...Προς 15-20 Μαϊου το βλέπω να χαλαρώνει το πράγμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...