Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μη διαγράψετε σύντομα το θέμα μου. Τέλη Απρίλη θα έρθει η μάνα μου, η αδερφή μου και το βρέφος για να εγχειριστεί σε νοσοκομείο εδώ. Πρέπει να πάω να τις πάρω από το αεροδρόμιο. Πώς θα γίνει όμως; 3 ενήλικες σε ένα αμάξι; Δε θέλω να πάρει η μάνα ταξί ή μετρό γιατί έχει ΧΑΠ. η αδερφή επίσης δεν παίζει να πάρει μετρό και να αφήσει το μωρό μαζί μας. Να γυρίσω εγώ με μετρό δύσκολο, γιατί δε θα μπορούν να οδηγήσουν, θα χαθούν μέσα στην Αθήνα. Να πάρουν ταξί επίσης δε νομίζω μιας και είναι 2 ενήλικες ήδη συν ο ταξιτζής 3.

Υπάρχει λύση; Εντωμεταξύ δεν έχει κάποιο νόημα όλο αυτό γιατί μετά έτσι κι αλλιώς θα είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις πόσα δεν έχουν νόημα σε όλο αυτό; Το 90%. Το μόνο που ελπίζεις είναι να γίνει κάτι μαγικό στις 27-4 και να αρθούν οι περιορισμοί, αλλά δυστυχώς οι περιορισμοί των Ι.Χ που έχουν ρυθμιστεί από το υπουργείο μεταφορών θα παύσουν στις 31-5. Άλλο κουφό κι αυτό θα μου πεις και θα χεις δίκιο. Είμαστε όλοι σε ένα πείραμα βάναυσων (για τα δεδομένα της κατάστασης της Ελλάδας) περιορισμών. Να δούμε πού θα μας οδηγήσει.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 29gk είπε

Δυο διαφορετικα ταξι για δυο διαφορετικους επιβατες.

Δε θέλω η μάνα μου να μπει σε ταξί με έναν άγνωστο. Ανήκει σε ευπαθή ομάδα.Έχει χαπ. Αλλά ούτε και η αδερφή μου να μπει σε ΜΜΜ και μετά να έρθει σε επαφή με τη μάνα μου. Γενικά είναι εσώκλειστες αυτή την περίοδο δεν έρχονται σε επαφή με κανέναν. Δε θέλω να έρθουν τώρα που θα έρθουν εδώ. Ήδη θα έρθουν σε επαφή με μένα και αυτό φτάνει.

Σκέφτομαι να πάρω τηλ στην πολιτική προστασία μήπως και μου δώσουν άδεια.

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
  • Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις κάποια έγγραφα που αποδεικνύουν την κατάσταση υγείας του βρέφους και της μανας σου καλό είναι να τα έχετε μαζί σας αν πατε και οι τρεις στο ίδιο αμάξι.

Επίσης και το χαρτί ότι πάει για εγχείρηση το βρέφος.

Ερώτηση είναι γιατί έφερες τη μάνα σου και δεν την άφησες σπίτι; Θα είναι και αυτή εκεί που θα κάνουν την εγχείρηση;

Κατά τα άλλα ή αφήνεις την μάνα σου αεροδρόμιο και πας την αδελφή σου και μετά επιστρέφεις για τη μάνα σου ή παίρνεις ρίσκο με όλα τα έγγραφα.

Ίσως να ρωτήσεις νοσοκομείο ή αστυνομία..

Δεν δικαιολογείται η μάνα σου πάντως και δεν στέκει που εσύ θες να τη προστατέψεις και όμως την φέρνεις για κάποιο λόγο εδώ και την βάζεις και σε αεροπλάνο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δε θέλω η μάνα μου να μπει σε ταξί με έναν άγνωστο. Ανήκει σε ευπαθή ομάδα.Έχει χαπ. Αλλά ούτε και η αδερφή μου να μπει σε ΜΜΜ και μετά να έρθει σε επαφή με τη μάνα μου. Γενικά είναι εσώκλειστες αυτή την περίοδο δεν έρχονται σε επαφή με κανέναν. Δε θέλω να έρθουν τώρα που θα έρθουν εδώ. Ήδη θα έρθουν σε επαφή με μένα και αυτό φτάνει.

Σκέφτομαι να πάρω τηλ στην πολιτική προστασία μήπως και μου δώσουν άδεια.

Εδώ θα πουν σε αεροπλάνο μαζί με δεκάδες αγνώστους, και εσύ κολλάς στο ταξί? Σοβαρά τώρα?

Πάντως επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η μεταφορά δεύτερου επιβάτη, εφόσον η μεταφορά εκτελείται για ιατρικούς λόγους (μεταφορά σε νοσοκομείο, ιατρικό κέντρο ή άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα).

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρώ οτι μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν αν κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο για να εγχειριστούν παρά αν μπουν σε ένα ταξί για να έρθουν στο σπίτι σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα έρθει για βοήθεια στο βρέφος. Ήδη είναι στην πόλη που μένει η αδερφή μου από τότε που γέννησε (από φλεβάρη). Η μάνα μου είναι από μια τρίτη πόλη. Οπότε δε μπορεί να μείνει μόνη της πίσω. Μπέρδεμα;

4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εδώ θα πουν σε αεροπλάνο μαζί με δεκάδες αγνώστους, και εσύ κολλάς στο ταξί? Σοβαρά τώρα?

Πάντως επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η μεταφορά δεύτερου επιβάτη, εφόσον η μεταφορά εκτελείται για ιατρικούς λόγους (μεταφορά σε νοσοκομείο, ιατρικό κέντρο ή άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα).

τα αεροπλάνα είναι μισοάδεια και θα έχουν όλοι απόσταση μεταξύ τους, στο ταξί τι απόσταση έχεις από τον οδηγό;

Δημοσ.

Αν νοικιασουν αυτοκινητο και πας με το δικο σου απο το αεροδρομιο για να το ακολουθουν μεχρι να φτασετε στο σπιτι?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ελπίζω να μη διαγράψετε σύντομα το θέμα μου. Τέλη Απρίλη θα έρθει η μάνα μου, η αδερφή μου και το βρέφος για να εγχειριστεί σε νοσοκομείο εδώ.

Ποιός θα εγχειριστεί?

Αν εγχειριστεί η μάνα σου γιατί να έρθει η αδελφή σου με το μωρό?

Αν εγχειριστεί η αδελφή σου ή το μωρό, γιατί να έρθει η μάνα σου?

Και όπως είπαν και άλλοι, δεν φοβάστε το αεροπλάνο με τόσους άλλους και έχετε πρόβλημα με το ταξί?

Δημοσ.

το μωρό θα εγχειριστεί, η μάνα δε μπορεί να μείνει πίσω μόνη της, γιατί εκεί δεν είναι το σπίτι της

η μάνα βοηθάει με το μωρό και πρέπει να έρθει (και για ψυχολογικούς λόγους)

οπότε μάλλον θα πάμε με 2 αμάξια να τις πάρουμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Θα έρθει για βοήθεια στο βρέφος. Ήδη είναι στην πόλη που μένει η αδερφή μου από τότε που γέννησε (από φλεβάρη). Η μάνα μου είναι από μια τρίτη πόλη. Οπότε δε μπορεί να μείνει μόνη της πίσω. Μπέρδεμα;

τα αεροπλάνα είναι μισοάδεια και θα έχουν όλοι απόσταση μεταξύ τους, στο ταξί τι απόσταση έχεις από τον οδηγό;

Το αεροπλανο δεν ειναι οπως το αυτοκινητο που περνει φρεσκο αερακι απεξω...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ελπίζω να μη διαγράψετε σύντομα το θέμα μου. Τέλη Απρίλη θα έρθει η μάνα μου, η αδερφή μου και το βρέφος για να εγχειριστεί σε νοσοκομείο εδώ. Πρέπει να πάω να τις πάρω από το αεροδρόμιο. Πώς θα γίνει όμως; 3 ενήλικες σε ένα αμάξι; Δε θέλω να πάρει η μάνα ταξί ή μετρό γιατί έχει ΧΑΠ. η αδερφή επίσης δεν παίζει να πάρει μετρό και να αφήσει το μωρό μαζί μας. Να γυρίσω εγώ με μετρό δύσκολο, γιατί δε θα μπορούν να οδηγήσουν, θα χαθούν μέσα στην Αθήνα. Να πάρουν ταξί επίσης δε νομίζω μιας και είναι 2 ενήλικες ήδη συν ο ταξιτζής 3.

Υπάρχει λύση; Εντωμεταξύ δεν έχει κάποιο νόημα όλο αυτό γιατί μετά έτσι κι αλλιώς θα είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι.

Εγω θα το ρισκαρα παντως. Αν πανε καλα θα ειναι πιο χαλαροι. Δε σταματανε ευκολα πρεπει να εισαι λιγο γκαντεμης. Δε νομιζω να σου πουν κατι δε πας για βολτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ρωτάω αν υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις

Ειναι γενικες οδηγιες. Γραψε σε χαρτι το λογο. Αν φοβασαι τοσο παρε μετρο δεν εχεις αλλη επιλογη νομιζω δεν ειναι ποινικο αδικημα

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...