Pc_gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα μου έστειλαν εχθές το απόγευμα δέμα με αντικαταβολή από Κοζάνη σε Θεσσαλονίκη μου έστειλε το παλικάρι το κωδικό αποστολής το βάζω στο σύστημα τίποτα το βάζω πάλι σήμερα τίποτα, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μετά από ώρες το σήκωσαν λένε δεν βρίσκουμε δέμα με αυτόν τον κωδικό λέει πιθανόν να φύγει σήμερα με τις 22:00 έχετε πάθει παρόμοιο ή τι να κάνω; ευχαριστώ!
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Κοκομπλόκο all the way. Πόσο πιο γλαφυρός να γίνω; Ειδικά η speedex έχει παραδώσει πνεύμα (περιμένω προπληρωμένο πακέτο που είναι παρκαρισμένο κάπου στην Κηφισιά, πάνω από μια εβδομάδα).
Pc_gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Κοκομπλόκο all the way. Πόσο πιο γλαφυρός να γίνω; Ειδικά η speedex έχει παραδώσει πνεύμα (περιμένω προπληρωμένο πακέτο που είναι παρκαρισμένο κάπου στην Κηφισιά, πάνω από μια εβδομάδα). Το δικό μου που δεν εμφανίζεται καν στην αναζήτηση; 😂 1
d3v4st4tor Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Πέφτει πολύ online shoping αυτο τον καιρό, και οι περισσότερες κούριερ εταιρίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν χωρίς να κάνουν προσλήψεις έκτακτου προσωπικού έστω και με σύμβαση ορισμένου χρόνου (2-3 μήνες). Οπότε τα ευτράπελα αυξάνονται. Αναφέρω σε άλλο thread την ACS που μετά από μία βδομάδα αναμονής γιά δέμα από απόσταση 50κμ από το σπίτι μου με καλούσαν επί 2 μέρες (διαφορετικά άτομα κάθε φορά) αν θα περάσω να πάρω ο ίδιος το δέμα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pc_gr είπε Το δικό μου που δεν εμφανίζεται καν στην αναζήτηση; 😂 Το δικό σου κάπου κοιμάται τουλάχιστον, στην ασφάλεια και τη θαλπωρή ενός καταστήματος! Το δικό μου που έχει καταντήσει σαν τα παιδιά των φαναριών, τι να πει δηλαδή;! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
Joshua21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Pc_gr είπε Καλησπέρα μου έστειλαν εχθές το απόγευμα δέμα με αντικαταβολή από Κοζάνη σε Θεσσαλονίκη μου έστειλε το παλικάρι το κωδικό αποστολής το βάζω στο σύστημα τίποτα το βάζω πάλι σήμερα τίποτα, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μετά από ώρες το σήκωσαν λένε δεν βρίσκουμε δέμα με αυτόν τον κωδικό λέει πιθανόν να φύγει σήμερα με τις 22:00 έχετε πάθει παρόμοιο ή τι να κάνω; ευχαριστώ! Για να φανεί ο κωδικός σου στο σύστημα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάτσει κάποιος και να περάσει τον κωδικό στο σύστημα... Είτε ο κωδικός δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα (το πιθανότερο), είτε ο αποστολέας δεν σου λέει αλήθεια. Πάντως σε κανονικές συνθήκες αυτή η ενημέρωση γίνεται αυθημερόν, αλλά με τον φόρτο εργασίας που έχουν τώρα τελευταία μπορεί να τους πάρει ακόμα και πολλές ημέρες μέχρι να το καταγράψουν
onelonelystar Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, παίρνω τηλέφωνο και δεν καλεί καν. Το δέμα έχει παραδοθεί στην courier πάνω από 1 εβδομάδα και δεν εμφανίζεται καν στο track & trace.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Sorry αλλά δεν γίνεται να έχουμε διαφορετικά topics ανά χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις