Προς το περιεχόμενο

ps4 free games The Nathan Drake Collection and Journey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μόνος τρόπος να το καταλάβεις είναι να πας στο παιχνίδι και να πατήσεις το κουμπί options του χειριστηρίου να δεις τις πληροφορίες 

information

Εκεί όσα είναι plus γραφει για πόσες μέρες

για τα αλλα δε γράφει τίποτα πλέον 

Επεξ/σία από coyote2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Ο μόνος τρόπος να το καταλάβεις είναι να πας στο παιχνίδι και να πατήσεις το κουμπί options του χειριστηρίου να δεις τις πληροφορίες 

information

Εκεί όσα είναι plus γραφει για πόσες μέρες

για τα αλλα δε γράφει τίποτα πλέον 

Οκ το δοκίμασα και όντως δεν λέει πλέον το "Περίοδος σε Ισχύ (Τερματισμός)" που λέει στα Ps Plus παιχνίδια. Επίσης, στην Βιβλιοθήκη έχουν αφαιρεθεί από την ενότητα Ps Plus και πλέον υπάρχουν μόνο στην ενότητα "Έχουν αγοραστεί" που εμφανίζει όλα τα παιχνίδια που έχω αγοράσει (μαζί και με του Ps plus). Οπότε όσοι τα έχετε από Ps+ πατήστε Download για να τα ξαναπεράσει (και μετά σταματήστε το κατέβασμα αν δεν τα θέλετε τώρα) και επιβεβαιώστε ότι βγήκαν απ την λίστα του Ps+ στην Βιβλιοθήκη.

Επεξ/σία από dinosz750
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dinosz750 είπε

Οκ το δοκίμασα και όντως δεν λέει πλέον το "Περίοδος σε Ισχύ (Τερματισμός)" που λέει στα Ps Plus παιχνίδια. Επίσης, στην Βιβλιοθήκη έχουν αφαιρεθεί από την ενότητα Ps Plus και πλέον υπάρχουν μόνο στην ενότητα "Έχουν αγοραστεί" που εμφανίζει όλα τα παιχνίδια που έχω αγοράσει (μαζί και με του Ps plus). Οπότε όσοι τα έχετε από Ps+ πατήστε Download για να τα ξαναπεράσει (και μετά σταματήστε το κατέβασμα αν δεν τα θέλετε τώρα) και επιβεβαιώστε ότι βγήκαν απ την λίστα του Ps+ στην Βιβλιοθήκη.

Δηλαδή το είχες κατεβάσει με ενεργή συνδρομή Plus και χωρίς να το σβήσεις έκανες download το free Uncharted, πάτησες cancel download και το υπάρχον Uncharted που είχες κατεβάσει το αφαίρεσε απο την λίστα Plus Games και βρίσκεται στα αγορασμένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@AntiCambeR
Το είχα κάνει redeem όταν είχε βγει πριν μερικούς μήνες το Uncharted N.D Collection. Δεν το χα κατεβάσει αλλά το χα στην βιβλιοθήκη του PS Plus κανονικά.

Τώρα μπήκα στο store του ps4, πήγα στο Stay at home και πατησα Download, μου ζήτησε επιβεβαίωση των στοιχείων της κάρτας με €0,00 χρέωση και όταν τα βαλα μου ήρθε mail επιβεβαίωσης. Μετά το κατέβασα και πήγα στις πληροφορίες και δεν έλεγε το "Περίοδος σε Ισχύ (Τερματισμός)" που εμφανίζει στα παιχνίδια ps plus και έχει αφαιρεθεί απ την κατηγορία psplus στην βιβλιοθηκη αλλά υπάρχει κανονικά στην κατηγορία με όλα τα παιχνίδια.

Επίσης, έφτιαξα και ένα γερμανικό account με άλλο email για να πάρω και το Knack 2.

Επεξ/σία από dinosz750
Δημοσ.

11 ώρες πριν, christakos07 είπε

Το δεύτερο..

σ ευχαριστω φιλε μου,

το journey μου το βγαζει δυο φορες ,ενα μου το χρεωνει 0,01 ευρω κ ενα free που λεει οτι ειναι 3 Gbyte!ποιο απο τα δυο κατεβαζω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lancias είπε

σ ευχαριστω φιλε μου,

το journey μου το βγαζει δυο φορες ,ενα μου το χρεωνει 0,01 ευρω κ ενα free που λεει οτι ειναι 3 Gbyte!ποιο απο τα δυο κατεβαζω?

Αν μπεις στο ps store στην κατηγορία featured, υπάρχουν τα journey και uncharted.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lancias είπε

σ ευχαριστω φιλε μου,

Το free

Δημοσ.

To journey δεν καταλαβαινω γιατι εχει παρει τοσα θετικα σχολια. Στην κυριολεξια Εκλεισαν τα ματια μου απο την νυστα..

Οκ βεβαια μιση ωρα το αδικει προφανως, αλλα δεν του διαθετω παραπανω προσωπικα

• Like 2
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 9:01 ΜΜ, dinosz750 είπε

@AntiCambeR
Το είχα κάνει redeem όταν είχε βγει πριν μερικούς μήνες το Uncharted N.D Collection. Δεν το χα κατεβάσει αλλά το χα στην βιβλιοθήκη του PS Plus κανονικά.

Τώρα μπήκα στο store του ps4, πήγα στο Stay at home και πατησα Download, μου ζήτησε επιβεβαίωση των στοιχείων της κάρτας με €0,00 χρέωση και όταν τα βαλα μου ήρθε mail επιβεβαίωσης. Μετά το κατέβασα και πήγα στις πληροφορίες και δεν έλεγε το "Περίοδος σε Ισχύ (Τερματισμός)" που εμφανίζει στα παιχνίδια ps plus και έχει αφαιρεθεί απ την κατηγορία psplus στην βιβλιοθηκη αλλά υπάρχει κανονικά στην κατηγορία με όλα τα παιχνίδια.

Επίσης, έφτιαξα και ένα γερμανικό account με άλλο email για να πάρω και το Knack 2.

Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα, έχω κατεβάσει το Uncharted απο Plus, αν κάνω download το free Uncharted θα αλλάξει το υπάρχον σε free χωρίς ημερομηνία λήξης η θα πρέπει να σβήσω πρώτα το παλιό;

Το save θα συμβαδίζει;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...