Προς το περιεχόμενο

ps4 free games The Nathan Drake Collection and Journey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το'χω σε δισκακι θα το κατεβασω για το ps5 και την περιπτωση να μην παιρνει δισκακια του ps4 αλλα μονο digital bc.

Δημοσ.

Στις 02:00 (ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα της 16/04 θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν για όλους, απόψε το βράδυ δηλαδή. 

Βάλτε το εκείνη την ώρα να κατεβαίνει, μέχρι το πρωί ίσως είναι έτοιμο.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mples είπε

μια χαρα κατεβαίνει και ας το εχω στο πλας 

Το είχες πάρει στο plus και τώρα δεν έχεις ενεργή συνδρομή εννοείς ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Demon90 είπε

μπηκα και εφτιαξα και ενα γερμανικο

για το knack 2

Μπορείς να δώσεις λίγες κατευθυντήριες γραμμές; Τι χρειάζεται;

Αρκεί τυχαία δηλωμένη γερμανική διεύθυνση, με ελληνική κάρτα πληρώμης, όταν θα ζητήσει επιβεβαίωση στοιχείων;

Δημοσ.
Στις 14/4/2020 στις 9:13 ΜΜ, Fulgore είπε

Αυτο το πραγμα που καποιοι εχουν απαιτησεις στα FREE παιχνιδια που δινονται,κυριολεκτικα με ξεπερνα.

Εγω δεν εχω απαιτησεις στα free,αλλα στο plus ειναι οτι να ναι.Ενω στατιστικα σχεδον ολοι εχουν παιξει παραδειγμα το Uncharted 4 παει και μου το δινει με την συνδρομη.Ποιος ο λογος να δωσει αλλο παιχνιδι ενω μπορει να το αγορασει ακομα κοσμος.Το uncharted 4 οσο παιχνιδαρα και αν ειναι δεν αγοραζονται αντιτυπα διοτι το παιξανε σχεδον ολοι.Η τακτικη της SONY ειναι πιο παιχνιδι δεν πουλαει αντιτυπα.Αυτο θα δινουμε.Αυτη ειναι η αληθεια.

Δημοσ.

Για εμας που το έχουμε πάρει στο Ps Plus, απ΄όσο κατάλαβα αν πατήσουμε Download, το περνάει σαν νέα "δωρεαν" αγορά και υποθέτω όταν λήξει η συνδρομή θα μας μείνει το παιχνίδι όπως και σ' αυτούς που δεν το χαν πάρει με Ps Plus.
Δοκίμασα και με τα δυο παιχνίδια, ενώ μου είχε μόνο επιλογή "Download", μου ήρθε email Thank you for your purchase (€0,00) το οποίο δεν θα πρεπε βάσει PS Plus να μου έρθει αφού το είχα ήδη. Όποτε ξανακατεβάζω παιχνίδι του Ps Plus δεν ξαναερχεται τέτοιο email (παρά μόνο στο αρχικό redeem). Νομίζω μόνο κάποιος που του έχει λήξει η συνδρομή ps+, αλλά τα είχε κάνει redeem όταν τα είχε δώσει η sony, μπορεί να το επιβεβαιώσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...