ison Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, okinakoto είπε μπορω να τα παρω χωρισ να εχω ps4? δηλαδη να φτιαξω εναν accout απο pc? Ναι 8 ώρες πριν, coyote2 είπε Αν τα πάρεις όμως τώρα δεν θα τα έχεις για πάντα ανεξαρτήτως του PS Plus? Αν τα πάρεις όμως τώρα δεν θα τα έχεις για πάντα ανεξαρτήτως του PS Plus? Είναι στη δυνατον, να βγαίνουμε χαμένοι όσοι έχουν ps plus? Αν τα εχεις παρει απο Ps plus δεν μπορεις να τα "ξαναγορασεις" εκτος αν γινεται αυτοματα η αλλαγη στο License. Κατι αντιστοιχο συμβαινει και αν θες να αγορασεις game Που εχεις στο Ps plus ...δεν σε αφηνει.
mples Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 εμενα παντως παιχνιδι που ειχα στο πλας μια χαρα με αφησε και το αγορασα στο στορ
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, mples είπε εμενα παντως παιχνιδι που ειχα στο πλας μια χαρα με αφησε και το αγορασα στο στορ Θα ήταν άλλη έκδοση, πχ game of the year με όλα τα dlc ή κάτι ανάλογο. Εμένα δεν με αφήνει και πολλά ξεχνάω ότι τα έχω και μου βγάζει από κάτω ότι τα έχω
StormGr Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Σαν να τιμωρούν αυτούς που έχουν plus, τραγικο απλά. Απορώ ποιος έξυπνος το σκέφτηκε.
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Γενικά το plus είναι μακράν η χειρότερη επένδυση που έχω κάτι. Έρχεται όμως η νέα γενιά από κονσόλες... 2
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 θα δούμε αυριο τι συμβαίνει απλά τωρα που έχω plus δεν έχω χρόνο να τα παίξω και το καλοκαίρι που δε θα εχω plus θα έχω χρόνο αλλά δε θα εχω το collection? https://www.siliconera.com/everyone-gets-free-ps4-games-with-sonys-play-at-home-initiative/ Σε ένα σχόλιο λεει ένας They can contact supports and ask for their keys to be removed. γίνεται αυτό?
Grim Ripper Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, coyote2 είπε θα δούμε αυριο τι συμβαίνει απλά τωρα που έχω plus δεν έχω χρόνο να τα παίξω και το καλοκαίρι που δε θα εχω plus θα έχω χρόνο αλλά δε θα εχω το collection? https://www.siliconera.com/everyone-gets-free-ps4-games-with-sonys-play-at-home-initiative/ Σε ένα σχόλιο λεει ένας They can contact supports and ask for their keys to be removed. γίνεται αυτό? Αυτό το έχω ξανακούσει και εγώ, μπορούν να στο κάνουν.
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ρώτησα κι αλλου. Μπορούμε να έχουμε δύο χρήστες στην ίδια κονσόλα. μπας και το αγοράσει ο δευτερος Δε με νοιάζουν τα trophies απλά να τα παίξω καποτε γιατι το collection είναι κάτι πολύ καλό για να παίζεις μόνος σου λίγο λίγο κάθε μέρα. Ετσι έπαιξα ένα Πάσχα και Χριστούγεννα το 4 και το abyss
VonLoutsos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 minutes ago, coyote2 said: Ρώτησα κι αλλου. Μπορούμε να έχουμε δύο χρήστες στην ίδια κονσόλα. μπας και το αγοράσει ο δευτερος Δε με νοιάζουν τα trophies απλά να τα παίξω καποτε γιατι το collection είναι κάτι πολύ καλό για να παίζεις μόνος σου λίγο λίγο κάθε μέρα. Ετσι έπαιξα ένα Πάσχα και Χριστούγεννα το 4 και το abyss Αν είναι ερώτηση ναι μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς. Το κατεβάζεις από αυτόν που θέλεις και το παίζουν όλοι οι λογαριασμοί στο PS4.
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) το έχω κατεβάσει. αρα θα δοκιμάσω να το σβήσω και να το κατεβάσω πάλι αυριο από τον άλλο λογαριασμό για δοκιμή Πάντως ο δευτερος λογαριασμός βάζει αυτή τη στιγμή αγορά. Αρα είμαστε οκ. θα το αγοράσω και στον άλλο λογαριασμό για να μας μείνει.... Οσοι δεν έχετε δευτερο λογαριασμό φτιάξτε έναν για τέτοιες περιπτώσειες Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από coyote2
kostiger Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Plus ενεργο δεν εχω, εχω τη συλλογη σε φυσικη μορφη εγκατεστημενη, αλλά και απο υπολογιστη η τιμη της εμφανιζεται στα 20 ευρω για την ωρα.
nikosmavros Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λογαριασμοί που έχω για τα παιδιά μέσα από το family; Εντελώς βλακεία πάντως εμείς που έχουμε plus να μη μπορούμε να τα πάρουμε.
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 δε ξέρω αν λεγετε familly Εμείς έχουμε δύο χρήστες έτσι κι αλλιως για να παίζουμε διπλό Πως αλλιως να παίξεις spit screen?
filippos001 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ερωτηση: Δεν έχω Playstation Plus , δεν μπορω να το κατεβασω? Το εψαξα στο store , αλλα δεν το βρισκω. Έχετε καποιο link?
Mr_Terror Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δεν χρειαζεται να εχεις plus για να κατεβουν.Απο το βραδυ λογικα θα γινει διαθεσιμο για κατεβασμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα