fendercastle Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπερα εχω το samsung note 8 το οποιο τους τελευταιους περιπου 2 μηνες μου εκανε νουμερα με τη φορτιση , μου εβγαζε σφαλμα υγρασιας στη θυρα φορτισης με αποτέλεσμα να μη μπορει να φορτισει και να πρεπει να το κανω επανεκκίνηση για να δεχτει φορτιστη. Παρολου που το κινητο ειναι αδιαβροχο δεν το εχω βαλει ποτε σε νερο. Τις τελευταιες μερες αρχισε να κανει κι αλλα νουμερα με τη φορτιση δεν δεχοταν τον φορτιστη, φορτιζε με παρα πολυ αργο ρυθμο πανω απο 8 ωρες , δεν φορτιζε σβηστό κλπ. Η συσκευη ειναι εντος εγγυησης μιλησα με τη samsung και μου ειπανε να το στειλω στην εταιρεια που τα επισκευαζει. Το εστειλα το ανοιξανε και μου ειπαν πως ειναι οξειδωμενος ο κονεκτορας φορτισης και δεν καλυπτεται απο την εγγυηση και θα πρεπει να αλλαχθει με ενα κοστος περιπου 60 ευρω. Θα ηθελα την αποψη σας , δεν θα πρεπε η εν λογω βλάβη να καλυπτεται απο την εγγυηση αφου η συσκευη ειναι και αδιαβροχη? Πως εγινε η οξειδωση ? Επισης το κοστος πως σας φαινεται ?
SPYRER_007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Για πες και την εταιρεια μπας και πεσουμε σε καμια γνωστη. Παντως η θυρα φορτισης δεν ειναι αδιάβροχη και ειναι εκτεθειμένη στο περιβαλον
Dreammpompo Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλημέρα καμία συσκευή είναι εκτός εγγύησης από την στιγμή που έχουν υγρασία το αδιάβροχο είναι τυπικό στα λόγια γιατί στα χαρτιά δεν το καλύπτει η εγγύηση . Χρόνια τώρα μας δουλεύουν κανονικά
manoskost Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, fendercastle είπε Καλησπερα εχω το samsung note 8 το οποιο τους τελευταιους περιπου 2 μηνες μου εκανε νουμερα με τη φορτιση , μου εβγαζε σφαλμα υγρασιας στη θυρα φορτισης με αποτέλεσμα να μη μπορει να φορτισει και να πρεπει να το κανω επανεκκίνηση για να δεχτει φορτιστη. Παρολου που το κινητο ειναι αδιαβροχο δεν το εχω βαλει ποτε σε νερο. Τις τελευταιες μερες αρχισε να κανει κι αλλα νουμερα με τη φορτιση δεν δεχοταν τον φορτιστη, φορτιζε με παρα πολυ αργο ρυθμο πανω απο 8 ωρες , δεν φορτιζε σβηστό κλπ. Η συσκευη ειναι εντος εγγυησης μιλησα με τη samsung και μου ειπανε να το στειλω στην εταιρεια που τα επισκευαζει. Το εστειλα το ανοιξανε και μου ειπαν πως ειναι οξειδωμενος ο κονεκτορας φορτισης και δεν καλυπτεται απο την εγγυηση και θα πρεπει να αλλαχθει με ενα κοστος περιπου 60 ευρω. Θα ηθελα την αποψη σας , δεν θα πρεπε η εν λογω βλάβη να καλυπτεται απο την εγγυηση αφου η συσκευη ειναι και αδιαβροχη? Πως εγινε η οξειδωση ? Επισης το κοστος πως σας φαινεται ? στειλτο στη smartec στο χαιδαρι.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, manoskost είπε στειλτο στη smartec στο χαιδαρι Καλοί είναι, πράγματι. Είχα πάει ένα σαμσούγκι εκεί το 2014, έγινε άμεση δουλίτσα.
manoskost Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Καλοί είναι, πράγματι. Είχα πάει ένα σαμσούγκι εκεί το 2014, έγινε άμεση δουλίτσα. το καλυτερο service που υπαρχει στην ελλαδα, το στελνεις και το παιρνεις πισω με την acs δωρεαν.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, manoskost είπε το καλυτερο service που υπαρχει στην ελλαδα, το στελνεις και το παιρνεις πισω με την acs δωρεαν. Δεν αμφιβάλλω. Εγώ είχα δια ζώσης εμπειρία και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση (τότε πάντα, σήμερα δεν ξέρω πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση) ότι περίμενα μια ώρα και μου το επέστρεψαν επισκευασμένο. Μου είχαν πει ότι αν δεν μπορούν να το κάνουν επί τόπου, τότε θα μου έδιναν κινητό αντικατάστασης, μέχρι να το επισκευάσουν. Φαντάζομαι το ίδιο θα λέμε (μην κάνω και λάθος). Σε ένα στενό κάθετο στη Φαβιέρου, πίσω από τον Πασπαλιάρη δεν είναι; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
manoskost Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δεν αμφιβάλλω. Εγώ είχα δια ζώσης εμπειρία και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση (τότε πάντα, σήμερα δεν ξέρω πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση) ότι περίμενα μια ώρα και μου το επέστρεψαν επισκευασμένο. Μου είχαν πει ότι αν δεν μπορούν να το κάνουν επί τόπου, τότε θα μου έδιναν κινητό αντικατάστασης, μέχρι να το επισκευάσουν. Φαντάζομαι το ίδιο θα λέμε (μην κάνω και λάθος). Σε ένα στενό κάθετο στη Φαβιέρου, πίσω από τον Πασπαλιάρη δεν είναι; Διεύθυνση: Φειδιππίδου 7, Χαϊδάρι 124 61 Τηλέφωνο: 21 0582 0000
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, manoskost είπε Διεύθυνση: Φειδιππίδου 7, Χαϊδάρι 124 61 Τηλέφωνο: 21 0582 0000 Ναι, αυτό είναι. Καλά το θυμόμουν.
bromiaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα σε ένα Samsung galaxy j5 dual (2017), είχε πέσει μια σταγόνα λάδι στο ακουστικό και φυσικά σταμάτησε να λειτουργεί (εντός εγγύησης)… Το πήγα στο Samsung Service Center Ευελπίδων 29 Αθήνα ένα Σάββατο πρωί… Επισκευάστηκε δωρεάν… το παρέλαβα σε 3 ώρες… όλα καλά… Αν ήταν εκτός εγγύησης, η αντικατάσταση ακουστικού κοστίζει 60 ευρώ!!!! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από bromiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα