bahamut_zero Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Αυτο που αγειοποιουμε την μοναδικη εταιρια κατασκευαστη κινητης που εχουν πιασει Να κλεβει δεδομενα χρηστων, ενω κι απο security ειναι σουρωτηρι, μονο και μονο επειδη ειναι 30% κατω απο apple με ξεπερνα
Tomem Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους σας. Κάτοχος του 1+6/ 8(128γιγα) απόλυτα ευχαριστημένος αλλά με έπεισε ο αδερφός μου να αναβαθμίσω εγώ την δική μου γκάμα και να πάρει αυτός το δικό μου. Ανάμεσα σε 7 προ και 7 τ προ τι θα λέγατε (με έκδοση τιμολογίου πάντα), βρίσκομαι θεσσαλονίκη οπότε τα μαγαζία που διαθέτουν 1+ είναι λίγα. Με ένα μαγαζί που έχω πάρει αρκετές φορές κινητό με τιμολόγιο είναι το plus3.gr μιας και δεν υπήρχε καθυστέρηση στον έλεγχο των εγγράφων του καταστήματος μου (σε αθηναικά skroutzμαγαζα που τηλεφώνησα με έλεγαν 15-20 μέρες μόνο έλεγχο εγγράφων ). Το πρόβλημα με το καταστήμα στην θεσ/νικη είναι οτι η τιμή που έχει το 7 τ προ είναι ίδια με το επίσημο site της 1+. Να κάνω υπομονή μέχρι να κατέβει η τιμή του ή θα αργήσει και να παραγγείλω κάποιο από τα 2? Ευχαριστώ πολυ!
Lumini Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, Tomem είπε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους σας. Κάτοχος του 1+6/ 8(128γιγα) απόλυτα ευχαριστημένος αλλά με έπεισε ο αδερφός μου να αναβαθμίσω εγώ την δική μου γκάμα και να πάρει αυτός το δικό μου. Ανάμεσα σε 7 προ και 7 τ προ τι θα λέγατε (με έκδοση τιμολογίου πάντα), βρίσκομαι θεσσαλονίκη οπότε τα μαγαζία που διαθέτουν 1+ είναι λίγα. Με ένα μαγαζί που έχω πάρει αρκετές φορές κινητό με τιμολόγιο είναι το plus3.gr μιας και δεν υπήρχε καθυστέρηση στον έλεγχο των εγγράφων του καταστήματος μου (σε αθηναικά skroutzμαγαζα που τηλεφώνησα με έλεγαν 15-20 μέρες μόνο έλεγχο εγγράφων ). Το πρόβλημα με το καταστήμα στην θεσ/νικη είναι οτι η τιμή που έχει το 7 τ προ είναι ίδια με το επίσημο site της 1+. Να κάνω υπομονή μέχρι να κατέβει η τιμή του ή θα αργήσει και να παραγγείλω κάποιο από τα 2? Ευχαριστώ πολυ! Να μη πάρεις , κοίτα το S10 Lite.
Tomem Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Lumini είπε Να μη πάρεις , κοίτα το S10 Lite. Είμαι κάτοχος από το 1+1 μέχρι και το 1+6, έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και δεν θεωρώ αναγκαία την αλλαγή ναυαρχίδας μιας και ποτέ δεν μ' άρεσε η samsung
Niiikoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Να ρωτήσω κάτι για τον 1+ 8 pro και την μπαταρία του, κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι; Επίσης, όταν ενεργοποιώ την εξοικονόμηση μπαταρίας δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις καθόλου. Αν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά ή μπαταρία του θα μου βγάλει κάπου 8 με 10 ώρες.. Εσάς πόσο αντέχει η μπαταρία του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα