Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες, δεν εχω ιδεα για το συγκεκριμενο θεμα γιαυτο ειμαι εδω.

Επισης θελω 125cc διοτι προς το παρων, δεν σκοπευω να αναβαθμισω το διπλωμα.

Θα ηθελα να παρω μια chopper επειδη πανω απολα μου αρεσει το στυλ , αλλα  δεν εχω ιδεα που να πρωτοκοιταξω, κατα προτιμηση προφανως θα ηθελα να μην καιει πολυ βενζινα αλλα αυτο ειναι σχετικο πιστευω... αλλα αυτο με νοιαζει περισσοτερο διοτι αμα καιει τα αντερα του, τι να λεει; ή ολες καιουν τα αντερα τους; δεν ξερω... ευχαριστω εκ το προτερων 

Δημοσ.

Στα 125 δ ν έχει και πολλές επιλογές. Ρετρό στιλ όχι απαραίτητα τσοπερ έχει περισσότερες. Κορεατικεςζ ταιβανεζικες εταιρίες βγάζουν σε λογικό κόστος σε σχέση με ιαπωνικές. Ούτως ή άλλως 2-3 χρόνια λογικά θα την κρατήσεις και θα αναβαθμίσεις μεταζ οποτε μην δώσεις πολλά.

Δημοσ.

Πάρε ένα παπί/scooter να κάνεις την δουλειά σου όμορφα και ωραία και άσε τις παπάτζες που πουλάνε οι εταιρείες για "μηχανές" 125cc

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 12:32 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Πάρε ένα παπί/scooter να κάνεις την δουλειά σου όμορφα και ωραία και άσε τις παπάτζες που πουλάνε οι εταιρείες για "μηχανές" 125cc

+1 πάρε παπί να κάνεις την δουλεία σου, 125 και μηχανή αυτά είναι  μλκς .... αν θες σοβαρό  εργαλείο κοιτάς από 400 κυβ. δηλ κάτι σε 30-40 άλογά και άνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...