Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν ενώ έχω αλλάξει στο λάπτοπ το DNS server address και για τα 2 πρωτοκολλα (IPv4 & IPv6) θέτοντας τους cloufare, συνεχίζω να μην μπορώ να μπώ στο subtitles.gr έχω κάνει κάτι λάθος; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από li@m
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Αν μπορείς τρέξε στη γραμμή εντολών

nslookup subtitles.gr

και ανέβασε το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει.

Φοβερό αν και δεν καταλαβαίνω τι συμβαινεί ακριβώς. Λόγο του Covid-19 δουλεύω από το σπίτι. Για να συνδεθώ στο PC της δουλειας συνδέομαι πρώτα σε ενα VPN και μετά στο rdp. Aν είμαι συνδεδεμένος στο VPN απο το local περιβαλλόν παίρνω τις ρυθμίσεις από την εταιρεία. (το καταλαβα γιατι απο την εντολη που είπες στο πεδιο Server αναγνωρισα την εταιρεια μου).

Αν αποσυνδεθώ απο το VPN μπαίνω στο suntitles.gr και αν τρέξω αυτο που ζητησες αυτο λαμβανω

Server:  UnKnown
Address:  2606:4700:4700::1111

*** UnKnown can't find subtitles.gr: No response from server

Δημοσ.
22 ώρες πριν, li@m είπε

Φοβερό αν και δεν καταλαβαίνω τι συμβαινεί ακριβώς. Λόγο του Covid-19 δουλεύω από το σπίτι. Για να συνδεθώ στο PC της δουλειας συνδέομαι πρώτα σε ενα VPN και μετά στο rdp. Aν είμαι συνδεδεμένος στο VPN απο το local περιβαλλόν παίρνω τις ρυθμίσεις από την εταιρεία. (το καταλαβα γιατι απο την εντολη που είπες στο πεδιο Server αναγνωρισα την εταιρεια μου).

Αν αποσυνδεθώ απο το VPN μπαίνω στο suntitles.gr και αν τρέξω αυτο που ζητησες αυτο λαμβανω

Server:  UnKnown
Address:  2606:4700:4700::1111

*** UnKnown can't find subtitles.gr: No response from server

Προφανώς η εταιρεία σου έχει απενεργοποιημένο το split tunnel με αποτέλεσμα οποιαδήποτε κίνηση από τον υπολογιστή σου να περνάει μέσα από το δίκτυο της εταιρείας

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε

Προφανώς η εταιρεία σου έχει απενεργοποιημένο το split tunnel με αποτέλεσμα οποιαδήποτε κίνηση από τον υπολογιστή σου να περνάει μέσα από το δίκτυο της εταιρείας

Δηλαδή μπορούν να δουν πχ πόσες φορές μπήκα ινσομνια όχι μέσω του rdp αλλά από local? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, li@m είπε

Δηλαδή μπορούν να δουν πχ πόσες φορές μπήκα ινσομνια όχι μέσω του rdp αλλά από local? 

Σκέψου πως αντί να χρησιμοποιείς το modem router σου για να "βγεις" στο internet για οτιδήποτε όμως, όχι μόνο το RDP που κάνεις στην δουλειά, χρησιμοποιείς το δίκτυο στο γραφείο της δουλειάς σου οπότε είναι σα να είσαι εκεί και να δουλεύεις, οπότε ναι μπορούν να δουν τα πάντα 🤨

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...