sonikk Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. μια απορια παιδια. πληρωσα ηλεκτρονικα απο το site της ευδαπ εναν λογαριασμο που ειχα. πληρωσα οχι μεσω τραπεζης αλλα μεσω καρτας prepaid της alpha bank. παραθετω και το Link.. https://www.eydap.gr/MyAccount/PayUnregisteredBill/ το ερωτημα μου ειναι το εξης. οταν πληρωσα,συμπληρωσα το ποσο του λογαριασμου και ολα κανονικα αλλα παρατηρησα οτι η σελιδα που ολοκληρωνει την συναλλαγη ειναι αυτη που παραθετω παρακατω epos dias paybill επειδη βλεπω epos της διας αυτο σημαινει οτι ειναι διατραπεζικη συναλλαγη και οτι εχει προμηθεια και πληρωσα παραπανω απο αυτα που ελεγε ο λογαριασμος?? επειδη δεν θυμαμαι τι υπολοιπο ειχα στην prepaid καρτα μου δεν μπορω να το διασταυρωσω τωρα διαφορετικα θα εκανα την συγκριση. ευχαριστω. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από sonikk
Joshua21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Σύμφωνα με το λινκ που μας δείχνεις ως ποσό πληρωμής βλέπω 52€, δεν βλέπω κάτι για προμήθεια.
sonikk Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sonikk είπε ναι εκει φαινεται το ποσο κανονικα του λογαριασμου αλλα σκεφτηκα μηπως στην καρτα χρεωσαν παραπανω λογω προμηθειας.απλα το λεω επειδη οπως γνωριζουμε οταν πας να κανεις αναληψη απο atm αλλης τραπεζας απο αυτην που κανονικα εισαι χρεωνουν προμηθεια λογω διας δηλαδη διατραπεζικης συναλλαγης.και σκεφτηκα μηπως ειναι οτι ιδιο και για τους ηλεκτρονικους λογαριασμους. οταν πας να σηκωσεις λεφτα απο ατμ της αλφα μπανκ ενω η καρτα αναληψης που εχεις ειναι της εθνικης και σηκωσεις 50 ευρω πχ ποσα αφαιρουνται απο τον λογαριασμο σου? 50 ή 52 πχ? δηλαδη παιρνεις στο χερι 50 ευρω αλλα απο τον λογαριασμο σου αφαιρουνται 52 πχ? μηπως το ιδιο γινεται και εδω με τις ηλεκτρονικες πληρωμες εφοσον μου εμφανισε το epos της διας? αυτο αναρωτιεμαι.μηπως δηλαδη πληρωσα εγω οτι ελεγε ο λογαριασμος μου αλλα στην καρτα αφαιρεθηκε μεγαλυτερο ποσο λογω προμηθειας που δεν φαινεται στο αποδεικτικο ηλεκτρονικης πληρωμης. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από sonikk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα