Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. μια απορια παιδια. πληρωσα ηλεκτρονικα απο το site της ευδαπ εναν λογαριασμο που ειχα. πληρωσα οχι μεσω τραπεζης αλλα μεσω καρτας prepaid της alpha bank. παραθετω και το Link..

https://www.eydap.gr/MyAccount/PayUnregisteredBill/

το ερωτημα μου ειναι το εξης. οταν πληρωσα,συμπληρωσα το ποσο του λογαριασμου και ολα κανονικα αλλα παρατηρησα οτι η σελιδα που ολοκληρωνει την συναλλαγη ειναι αυτη που παραθετω παρακατω

epos dias paybill

επειδη βλεπω epos της διας αυτο σημαινει οτι ειναι διατραπεζικη συναλλαγη και  οτι εχει προμηθεια και πληρωσα παραπανω απο αυτα που ελεγε ο λογαριασμος??

επειδη δεν θυμαμαι τι υπολοιπο ειχα στην prepaid καρτα μου δεν μπορω να το διασταυρωσω τωρα διαφορετικα θα εκανα την συγκριση.

ευχαριστω.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sonikk είπε

ναι εκει φαινεται το ποσο κανονικα του λογαριασμου αλλα σκεφτηκα μηπως στην καρτα χρεωσαν παραπανω λογω προμηθειας.απλα το λεω επειδη οπως γνωριζουμε οταν πας να κανεις αναληψη απο atm  αλλης τραπεζας απο αυτην που κανονικα εισαι  χρεωνουν προμηθεια λογω διας δηλαδη διατραπεζικης συναλλαγης.και σκεφτηκα μηπως ειναι οτι ιδιο και για τους ηλεκτρονικους λογαριασμους.

οταν πας να σηκωσεις λεφτα απο ατμ της αλφα μπανκ ενω η καρτα αναληψης που εχεις ειναι της εθνικης και σηκωσεις 50 ευρω πχ ποσα αφαιρουνται απο τον λογαριασμο σου? 50 ή 52 πχ? δηλαδη παιρνεις στο χερι 50 ευρω αλλα απο τον λογαριασμο σου αφαιρουνται 52 πχ?

μηπως το ιδιο γινεται και εδω με τις ηλεκτρονικες πληρωμες εφοσον μου εμφανισε το epos της διας? αυτο αναρωτιεμαι.μηπως δηλαδη πληρωσα εγω οτι ελεγε ο λογαριασμος μου αλλα στην καρτα αφαιρεθηκε μεγαλυτερο ποσο λογω προμηθειας που δεν φαινεται στο αποδεικτικο ηλεκτρονικης πληρωμης.

Επεξ/σία από sonikk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...