Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω ποια να αγοράσω από αυτές τις δύο δεν θέλω να μου προτείνετε άλλες κτλ γιατί τις βρήκα σε τιμή πολύ φθηνές. Σας ευχαριστώ. 

ASRock AB350 Pro4 ή MSI B350 Gaming Pro;; 

Έχω Ryzen 1600 και 8GB RAM DDR4 3000MHZ

Επεξ/σία από Pc_gr
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pc_gr είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω ποια να αγοράσω από αυτές τις δύο δεν θέλω να μου προτείνετε άλλες κτλ γιατί τις βρήκα σε τιμή πολύ φθηνές. Σας ευχαριστώ. 

ASRock AB350 Pro4 ή MSI B350 Gaming Pro;; 

Έχω Ryzen 1600 και 8GB RAM DDR4 3000MHZ

Καμία από της δύο καλύτερα δες την b450m ds3 h της gigabyte που είναι κοντά στα 70

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, life is music είπε

Καμία από της δύο καλύτερα δες την b450m ds3 h της gigabyte που είναι κοντά στα 70

Απλά εάν μπορείς πες μου μια από τις δύο γιατί θα της πάρω πολύ φθηνά 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Pc_gr είπε

Απλά εάν μπορείς πες μου μια από τις δύο γιατί θα της πάρω πολύ φθηνά 

Δεν της έχω δουλέψει περίμενε κάποιο άλλο μέλος να σου πει !!

Δημοσ.

Και οι 2 ξεπερασμένες είναι για τα σημερινά δεδομένα. H msi  θα τα πάει λίγο καλύτερα με τις μνήμες μάλλον. H ab350 pro 4 έχει πολύ καλύτερο vrm heatsink, αλλά αρχές 2018 είχε defective παρτίδες οπότε προσοχή. Και οι 2 είναι για μέχρι 8πύρηνο max και δε θα δοκίμαζα καν με τον 2700x.Και οι 2 αν δεν έχουν sticker που να λέει otherwise, θα χρειαστούν bios update για τους zen 2. Η msi θα πάει σε gse lite gui με τα bios για zen 2. Πάντως αν έπρεπε οπωσδήποτε να πάρω μια από τις 2 και πάλι την msi θα διάλεγα.

Δημοσ.

για πόσο καιρό ακόμα; έχουν κανα χρόνο;Επίσης τι ram ακριβώς έχεις; και πόσα dimms είναι 1 ή 2;
γενικά πάντως κι εγώ δε θα προτιμούσα μεταχειρισμένη μητρική εκτός κι αν είσαι τόσο σφιχτά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, countass είπε

για πόσο καιρό ακόμα; έχουν κανα χρόνο;Επίσης τι ram ακριβώς έχεις; και πόσα dimms είναι 1 ή 2;
γενικά πάντως κι εγώ δε θα προτιμούσα μεταχειρισμένη μητρική εκτός κι αν είσαι τόσο σφιχτά.

Είμαι σφιχτά λίγο, έχω μια τον 8GB DDR4 G. Skill

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θεωρητικά η asrock,αυτήν έχω κι εγώ,μπορεί να σηκώσει πιο μεγάλο επεξεργαστή.Άνετα 8core,χωρίς oc.Πιο άνετα από την msi όπως ειπώθηκε και παραπάνω.Δικό σου το ρίσκο,κακή μητρική δεν είναι καμία,απλά είναι budget επιλογή.Αφού πρόκειται για μεταχειρισμένη πες να δοκιμάσεις αν όντως παίζει με τη ram.κι εγώ μία g skill aegis 3000 της είχα στην αρχή πάντως,δεν είχε πρόβλημα.

Επεξ/σία από countass
Δημοσ.

Υποψη οτι οι μητρικες εχουν το πολυ 2 χρονια εγγυηση (εκτος απο καποια ακριβα μοντελα). Οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι σε εγγυηση αυτες (οι μεταχειρισμενες) που σου προτειναν.

Αν σου δωσει και τις δυο μητρικες στα 60 ευρω (30 ευρω τη μια) ok παρτες. Τουλαχιστον αμα χαλασει η μια, θα εχεις καβατζα την αλλη.

Διαφορετικα συμφωνω με τους φιλους. Παρε μια καινουργια μητρικη με το B450, να εχεις και κανονικη εγγυηση 2 ετων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...