Προς το περιεχόμενο

Recording από Dual Layer σε Single: Ερώτηση για Experts!!!

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω την εξής κατάσταση:

Έχω κάνει Rip ένα dual layer dvd χρησιμοποιώντας το DVD Decrypter 3.2.1.0 σε File mode. Στο Original DVD οπότε και στα αρχεία που έχουν γίνει rip, μπορείς να δεις ότι υπάρχουν 2 διαφορετικά titles τα οποία περιέχουν από 3 chapters το καθένα. Το πρόβλημα έρχεται όταν χρησιμοποιώ (μετά το Ripping) το DVD2One 1.40 ώστε η ταινία να χωρέσει σε 4.7GB. Επιλέγω chapters (φυσικά όλα), audio channel (5.1 English όπως συνήθως) και subtitle stream (Greek), αλλά το DVD2One δεν έχει επιλογή ώστε να διαλέξω και τα 2 titles μέσα στο DVD (το ένα 30 λεπτά και το άλλο 45 λεπτά περίπου) οπότε και να έχω όλα τα chapters σε ένα title DVD 4.7GB που φυσικά αν ήταν σε ένα title η ταινία θα χώραγε άνετα. Η ερώτηση τελικά είναι: Υπάρχει κάποιο άλλο software εκτός του DVD2One που να μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλω αφού το DVD2One δεν μπορεί; Αν όχι, υπάρχει γενικά κάποιος άλλος τρόπος ώστε να κάνω αυτό που περιέγραψα, εφόσον βέβαια έχει ήδη γίνει το Ripping με το DVD-Decrypter; Ευχαριστώ πολύ. Και ελπίζω να έγινα κατανοητός από τους Experts του Ripping και DVD Recording!...

Περιμένω εν'αγωνίως απαντήσεις σας!...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

VALE TO NERO RECODE NA DEIS TIN IGIA SOU

THA SOU KRATISEI KAI TA 2 TITLES ME ARISTI PIOTITA KAI MENU (AN THES)

Φίλε μακάρι να δούλευε το Nero Recode 2. Μου ζητάει κάποια drivers για Digital Audio κτλ. αν θυμάμαι καλά. Αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο τρόπο να μπορώ να το τρέξω πλήρως και χωρίς warning messages του τύπου που σου εξήγησα τότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δοκιμάσω! :?

Ευχαριστώ.

apo to dvddecrypter epelekse main movie files.

kai apo to dvd2one epelekse main movie.

den sou kanei me auto ton tropo oloi tin tainia?

Τελικά υπάρχει φως στο τούνελ και δόθηκε λύση με ένα option που υπάρχει στο DVD2One, το Join για τα διάφορα title sets. Πάντως θα με ενδιέφερε πολύ να χρησιμοποιήσω και το Nero Recode 2 αν βοηθηθώ κατάλληλα να το τρέξω όπως πρέπει χωρίς να μου βγάζει ηλίθια μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ όλους γενικά για τις άμεσες απαντήσεις σας. :)

Intervideo dvd copy re paides....

ti paideuese me auta ta xazoprogrammatakia.

http://www.dvd.box.sk read it and u will find out why.

Ok. Το είδα και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και πολύ απλό. Το θέμα είναι ότι είναι trial. Το έχεις κάνει full? Θα ήταν ενδιαφέρον να το δοκιμάσω! :wink:

Καλά εδώ ο καθένας προτείνει τα δικά του! 'Αντε να καταλάβεις τι πρέπει να επιλέξεις! :P :)

Τα έχει δοκιμάσει κανείς όλα ώστε να ξέρει πιο είναι όντως το καλύτερο;!;;

Η άποψη του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σε αυτή τη συζήτηση εδώ μέσα!

Μακάρι να έχουμε αποαντήσεις! :?:

Καλά εδώ ο καθένας προτείνει τα δικά του! 'Αντε να καταλάβεις τι πρέπει να επιλέξεις! :P :)

Τα έχει δοκιμάσει κανείς όλα ώστε να ξέρει πιο είναι όντως το καλύτερο;!;;

Η άποψη του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σε αυτή τη συζήτηση εδώ μέσα!

Μακάρι να έχουμε αποαντήσεις! :?:

Φυσικα και ο καθενας προτεινει τα δικα του......συμφωνα με τα προσωπικα κριτηρια' date=' γνωσεις, ορεξη , ματια

Εχω δοκιμασει τα περισσοτερα ...κανενα δεν ειναι τελειο....προσωπικα αναλογα με την περιπτωση και τον διαθεσιμο χρονο χρησιμοποιω και το αναλογο...

Επειδη λοιπον μου αρεσει η free κοινοτητα υποστηριζω το dvd shrink που στην τελευταια του εκδοση ειναι γρηγορο-φιλικο πολυ καλη ποιοτητα...

Βεβαια ο δημιουργος του σταματησε την αναπτυξη του (μονο bugfixes θα υποστηριζει) και προσχωρησε στην ahead και το nero recode (που στη νεα version οι βασικες λειτουργιες ειναι δικες του εκτος τον mpeg2 encoder)

Oποιος ψαχνει την απολυτη ποιοτητα (και εχει και μεσο να την προβαλει π.χ plasma, projector αλλιως για μενα δεν αξιζει) ,αρκετο χρονο για πειραματισμο ασχολειται με τον βασιλια του mpeg2 encoder [b']cinema craft[/b] και το rebuilder ριχνει μια ματια στο http://www.doom9.org

VALE TO NERO RECODE NA DEIS TIN IGIA SOU

THA SOU KRATISEI KAI TA 2 TITLES ME ARISTI PIOTITA KAI MENU (AN THES)

Φίλε μακάρι να δούλευε το Nero Recode 2. Μου ζητάει κάποια drivers για Digital Audio κτλ. αν θυμάμαι καλά. Αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο τρόπο να μπορώ να το τρέξω πλήρως και χωρίς warning messages του τύπου που σου εξήγησα τότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δοκιμάσω! :?

Ευχαριστώ.

fle mou kai egv eixa paromia problimata otan to protoebala mou zitage plugin gia AC3 5.1 audio decoding ta agnoousa kai douleue kanonika

xtes ekana formata kai ta ksanabala prota NERO kai meta to NeroVision Express II kai den mou zitaei tipota .

bebea yparxei kai i lisi tou download tvn plugins apo kapio ypopto site i apo Peer 2 Peer efarmoges

min mou zitiseis sites giati den tha sou po me ligo psaksimo omo s tha ta breis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...