bill27 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπερα και ευχομαι υγεια σε ολους,εχω vf triple play με τα αθλητικα+adsl εως 24+300'σε κινητα+ απεριοριστα σταθερα και μεχρι τωρα πληρωνα 31.82€,πηρα τηλεφωνο στο cs για να ρωτησω για ανανεωση μιας και το συμβολαιο πλησιαζει στην ληξη(τελη Ιουλιου ληγει) και μου προτειναν το ιδιο πακετο που εχω τωρα +τον καινουργιο αποκωδηκοποιητη στα 29,70€ ,διαφορετικα αν δεν θελω τον αποκωδ. 1€ μειον δλδ στα 28,74€. Ειμαι σε διλλημα και δεν ξερω τι να κανω,και επισης παιζει τιποτα αλλο ποιο φθηνο απο αυτο η τζαμπα ο κοπος για 1-2 € επιπλεον μειωση?
prometheas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιό είναι το δίλημμα ; Εκπτωση σου κάνουν όπως και να έχει. Η απόφαση ειναι δική σου. Αν εισαι ευχαριστημένος μένεις , αν όχι φεύγεις. Εξαρτάται και από το περιεχόμενο που θέλεις να έχεις στο τηλεοπτικό κομμάτι.. Εναλλακτικά μπορείς να διαπραγματευτείς τηλεφωνικά ή στέλνοντας μια φόρμα από το site της εταιρείας λεγοντας οτι θελεις να παραμείνεις αλλά λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας θα ήθελες μια καλύτερη τιμή Εγώ πάντως για 1-2 Ευρώ δεν θα ρίσκαρα την ταλαιπωρία. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από prometheas
bill27 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, prometheas είπε Ποιό είναι το δίλημμα ; Εκπτωση σου κάνουν όπως και να έχει. Η απόφαση ειναι δική σου. Αν εισαι ευχαριστημένος μένεις , αν όχι φεύγεις. Εξαρτάται και από το περιεχόμενο που θέλεις να έχεις στο τηλεοπτικό κομμάτι.. Εναλλακτικά μπορείς να διαπραγματευτείς τηλεφωνικά ή στέλνοντας μια φόρμα από το site της εταιρείας λεγοντας οτι θελεις να παραμείνεις αλλά λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας θα ήθελες μια καλύτερη τιμή Εγώ πάντως για 1-2 Ευρώ δεν θα ρίσκαρα την ταλαιπωρία. Το διλλημα αφορα αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη τιμη αλλα σκεφτηκα και εγω ετσι,δλδ να μην ρισκαρω ταλαιπωρια για 1-2€ και ετσι ανανεωσα στα 28,70€
volleyball Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, bill27 είπε Το διλλημα αφορα αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη τιμη αλλα σκεφτηκα και εγω ετσι,δλδ να μην ρισκαρω ταλαιπωρια για 1-2€ και ετσι ανανεωσα στα 28,70€ Μπορείς να πεις από ποιο τηλέφωνο σε κάλεσαν ; Κάποιο από το τμήμα ανανεώσεων ίσως ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα