Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και ευχομαι  υγεια σε ολους,εχω vf triple play με τα αθλητικα+adsl εως 24+300'σε κινητα+ απεριοριστα σταθερα και μεχρι τωρα πληρωνα 31.82€,πηρα τηλεφωνο στο cs για να ρωτησω για ανανεωση μιας και το συμβολαιο πλησιαζει στην ληξη(τελη Ιουλιου ληγει) και μου προτειναν το ιδιο πακετο που εχω τωρα +τον καινουργιο αποκωδηκοποιητη στα 29,70€ ,διαφορετικα αν δεν θελω τον αποκωδ. 1€ μειον δλδ στα 28,74€.
Ειμαι σε διλλημα και δεν ξερω τι να κανω,και επισης παιζει τιποτα αλλο ποιο φθηνο απο αυτο η τζαμπα ο κοπος για 1-2 € επιπλεον μειωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιό είναι το δίλημμα ; Εκπτωση σου κάνουν όπως και να έχει. Η απόφαση ειναι δική σου. Αν εισαι ευχαριστημένος μένεις , αν όχι φεύγεις.  Εξαρτάται και από το περιεχόμενο που θέλεις να έχεις στο τηλεοπτικό κομμάτι..

Εναλλακτικά μπορείς να διαπραγματευτείς τηλεφωνικά ή στέλνοντας μια φόρμα από το site της εταιρείας  λεγοντας οτι θελεις να παραμείνεις αλλά λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας θα ήθελες μια καλύτερη τιμή

Εγώ πάντως  για 1-2 Ευρώ δεν θα ρίσκαρα την ταλαιπωρία.

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Ποιό είναι το δίλημμα ; Εκπτωση σου κάνουν όπως και να έχει. Η απόφαση ειναι δική σου. Αν εισαι ευχαριστημένος μένεις , αν όχι φεύγεις.  Εξαρτάται και από το περιεχόμενο που θέλεις να έχεις στο τηλεοπτικό κομμάτι..

Εναλλακτικά μπορείς να διαπραγματευτείς τηλεφωνικά ή στέλνοντας μια φόρμα από το site της εταιρείας  λεγοντας οτι θελεις να παραμείνεις αλλά λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας θα ήθελες μια καλύτερη τιμή

Εγώ πάντως  για 1-2 Ευρώ δεν θα ρίσκαρα την ταλαιπωρία.

Το διλλημα αφορα αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη τιμη αλλα σκεφτηκα και εγω ετσι,δλδ να μην ρισκαρω ταλαιπωρια για 1-2€ και ετσι ανανεωσα στα 28,70€

Δημοσ.
12 ώρες πριν, bill27 είπε

Το διλλημα αφορα αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη τιμη αλλα σκεφτηκα και εγω ετσι,δλδ να μην ρισκαρω ταλαιπωρια για 1-2€ και ετσι ανανεωσα στα 28,70€

Μπορείς να πεις από ποιο τηλέφωνο σε κάλεσαν ; Κάποιο από το τμήμα ανανεώσεων ίσως ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...