Haldol Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, djsaxsax είπε Κινητο το 2020 που δεν υποστηρίζει δεύτερη κάρτα σιμ δεν το κοιτάω καν......και ας κάνει παπάδες....όταν με το καλό κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη καθαρό δικαρτο iPhone και όχι esim και χαζομαρες τότε και μόνο τότε θα μπω στη λογική να το συγκρίνω και να δω αν αξίζει να το αγοράσω .....εδώ δεν μιλάμε για υποκειμενικό "θέλω"....άλλος θέλει αδιαβροχοποιηση άλλος παλι δεν τον καίει.....εδώ μιλάμε για βασικοτατο μείον μιας συσκευής που κοστίζει μια μικρή περιουσία (όπως όλα τα flagship φυσικά) και για ένα περίεργο λόγο κανεις δεν φαίνεται να ασχολείται...... Ο "περίεργος" λόγος ίσως να είναι ότι λίγοι έχουν ανάγκη για δίκαρτο με δύο φυσικές SIM. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν 2 αριθμούς (δηλαδή δε τους χρειάζεται ούτε η eSIM των iPhone), πόσο μάλλον δύο πλαστικές SIM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsaxsax Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 33 minutes ago, AtiX said: Εκτός από αυτούς που έχουν εταιρικό νούμερο, γκόμενα και ένα νούμερο για δωρεάν κλήσεις και ένα για δωρεάν δεδομένα... ποιοί άλλοι έχουν ως βασική ανάγκη τα δύο νούμερα??? στο σπιτι μου στο νησι που δουλευω πιανει η vodafone και οχι η κοσμοτε.....μιλαω για μεσα στο σπιτι....στο μαγαζι που δουλευω το ακριβως αντιθετο.....αυτο γινεται σε παρα πολλα μερη στην ελλαδα...και δεν μιλαω για κατσαβραχα...μιλαω για μυκονο σαντορινη κτλ.....σε καλυψα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, djsaxsax είπε στο σπιτι μου στο νησι που δουλευω πιανει η vodafone και οχι η κοσμοτε.....μιλαω για μεσα στο σπιτι....στο μαγαζι που δουλευω το ακριβως αντιθετο.....αυτο γινεται σε παρα πολλα μερη στην ελλαδα...και δεν μιλαω για κατσαβραχα...μιλαω για μυκονο σαντορινη κτλ.....σε καλυψα? Οχι ιδιαιτερα γιατι η περιπτωση που παρουσιαζεις αφορα πολυ μικρο αριθμο χρηστων παγκοσμιως, δεν ανηκει καν σε target group των εταιρειων. Επισης η esim μια χαρα σε καλυπτει μαζι με μια πλαστικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsaxsax Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 11 minutes ago, Haldol said: Ο "περίεργος" λόγος ίσως να είναι ότι λίγοι έχουν ανάγκη για δίκαρτο με δύο φυσικές SIM. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν 2 αριθμούς (δηλαδή δε τους χρειάζεται ούτε η eSIM των iPhone), πόσο μάλλον δύο πλαστικές SIM. οποτε το 90 τα 100 των εταιριων παγκοσμια που βγαζουν εδω και πολλα χρονια τις συσκευες τους δικαρτες ειναι βαθεια νυχτωμενοι (και η apple στην τεραστια αγορα της κινας ).....?......προφανως και υπαρχει αγορα για αυτη τη δυνατοτητα την οποια το marketing της καθε εταιριας την αντιλαμβανεται,και ενω οι συσκευες που βγαζουν ειναι σε διαφορα θεματα ελαστικες (εχω ασυρματη δεν εχω ασυρματη,εχω αδιαβροχοποιηση δεν εχω κτλ) στο θεμα δικαρτο κανεις δεν κανει την κινηση να βγαλει με μια μονο καρτα......εκτος απο πολυ λιγες περιπτωσεις......η αναγκη υπαρχει ειναι ξεκαθαρο ασχετα αν εσυ δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, djsaxsax είπε στο σπιτι μου στο νησι που δουλευω πιανει η vodafone και οχι η κοσμοτε.....μιλαω για μεσα στο σπιτι....στο μαγαζι που δουλευω το ακριβως αντιθετο.....αυτο γινεται σε παρα πολλα μερη στην ελλαδα...και δεν μιλαω για κατσαβραχα...μιλαω για μυκονο σαντορινη κτλ.....σε καλυψα? Φίλε μου αυτά που γράφεις τα καταλαβαίνω... τα πάρα κάτω δεν καταλαβαίνω 44 λεπτά πριν, djsaxsax είπε εδώ δεν μιλάμε για υποκειμενικό "θέλω"....άλλος θέλει αδιαβροχοποιηση άλλος παλι δεν τον καίει.....εδώ μιλάμε για βασικοτατο μείον μιας συσκευής που κοστίζει μια μικρή περιουσία (όπως όλα τα flagship φυσικά) και για ένα περίεργο λόγο κανεις δεν φαίνεται να ασχολείται...... Καταλαβαίνεις οτι την προσωπική σου ανάγκη την προβάλεις ως αντικειμενική ανάγκη και μάλιστα την σημαντικότερη??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 51 λεπτά πριν, djsaxsax είπε Κινητο το 2020 που δεν υποστηρίζει δεύτερη κάρτα σιμ δεν το κοιτάω καν......και ας κάνει παπάδες....όταν με το καλό κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη καθαρό δικαρτο iPhone και όχι esim και χαζομαρες τότε και μόνο τότε θα μπω στη λογική να το συγκρίνω και να δω αν αξίζει να το αγοράσω .....εδώ δεν μιλάμε για υποκειμενικό "θέλω"....άλλος θέλει αδιαβροχοποιηση άλλος παλι δεν τον καίει.....εδώ μιλάμε για βασικοτατο μείον μιας συσκευής που κοστίζει μια μικρή περιουσία (όπως όλα τα flagship φυσικά) και για ένα περίεργο λόγο κανεις δεν φαίνεται να ασχολείται...... Ισως γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν ενδιαφερεται για δευτερη sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsaxsax Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 minute ago, AtiX said: Φίλε μου αυτά που γράφεις τα καταλαβαίνω... τα πάρα κάτω δεν καταλαβαίνω Καταλαβαίνεις οτι την προσωπική σου ανάγκη την προβάλεις ως αντικειμενική ανάγκη και μάλιστα την σημαντικότερη??? η "προσωπικη μου αναγκη " οπως λες,ειναι βασικο κομματι στο 90 τα 100 των συσκευων παγκοσμια.......αυτοματα παυει να ειναι προσωπικη και γινεται βασικη αναγκη του αγοραστικου κοινου,γιατι αλλιως οι εταιριες απλα δεν θα εδιναν αυτη τη δυνατοτητα,γιατι να το κανουν αλλωστε?δευτερη σιμ σημαινει περισσοτερα εξοδα στην κατασκευη...........το να εχεις δυο καρτες μεσα σε μια συσκευη και αν δεν θελεις δευτερη σιμ να χρησιμοποιεις την θυρα για επεκταση της χωρητικοτητας δεν νοειται να μην υπαρχει σαν δυνατοτητα σε συσκευη....."προσωπικη αναγκη" ειναι να ειμαι ψαρας και να θελω το κινητο μου αδιαβροχο..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, djsaxsax είπε οποτε το 90 τα 100 των εταιριων παγκοσμια που βγαζουν εδω και πολλα χρονια τις συσκευες τους δικαρτες ειναι βαθεια νυχτωμενοι (και η apple στην τεραστια αγορα της κινας ).....?......προφανως και υπαρχει αγορα για αυτη τη δυνατοτητα την οποια το marketing της καθε εταιριας την αντιλαμβανεται,και ενω οι συσκευες που βγαζουν ειναι σε διαφορα θεματα ελαστικες (εχω ασυρματη δεν εχω ασυρματη,εχω αδιαβροχοποιηση δεν εχω κτλ) στο θεμα δικαρτο κανεις δεν κανει την κινηση να βγαλει με μια μονο καρτα......εκτος απο πολυ λιγες περιπτωσεις......η αναγκη υπαρχει ειναι ξεκαθαρο ασχετα αν εσυ δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο Εγώ (ή εσύ) που κολλάω; Εγώ πρώτα απ' όλα έχω δίκαρτο, με eSIM. Αλλά οι δικές μου (ή οι δικές σου) ανάγκες είναι άσχετες με το σύνολο. Η ανάγκη υπάρχει, γι' αυτό και υπάρχουν δίκαρτες συσκευές. Κάθε εταιρεία κάνει την έρευνά της, για κάθε συσκυεή ξεχωριστά. Όπως η Apple αποφάσισε ότι την στην Κίνα έχει εμπορικό νόημα μία συσκευή με δύο φυσικές SIM, έτσι αποφάσισε ότι στην Ευρώπη δεν έχει νόημα. Φυσικά δε γίνεται να ικανοποιηθεί κάθε ένας -δυνητικός- πελάτης γι' αυτό και δεν υπάρχει μία εταιρεία ή ένα μοντέλο smartphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsaxsax Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 52 minutes ago, AtiX said: Εκτός από αυτούς που έχουν εταιρικό νούμερο, γκόμενα και ένα νούμερο για δωρεάν κλήσεις και ένα για δωρεάν δεδομένα... ποιοί άλλοι έχουν ως βασική ανάγκη τα δύο νούμερα??? το 90 τα 100 των εταιριων βγαζουν δικαρτα.......και η apple στην κινα.....λογικα θα υπαρχει αγορα....οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, djsaxsax είπε η "προσωπικη μου αναγκη " οπως λες,ειναι βασικο κομματι στο 90 τα 100 των συσκευων παγκοσμια.......αυτοματα παυει να ειναι προσωπικη και γινεται βασικη αναγκη του αγοραστικου κοινου,γιατι αλλιως οι εταιριες απλα δεν θα εδιναν αυτη τη δυνατοτητα,γιατι να το κανουν αλλωστε?δευτερη σιμ σημαινει περισσοτερα εξοδα στην κατασκευη...........το να εχεις δυο καρτες μεσα σε μια συσκευη και αν δεν θελεις δευτερη σιμ να χρησιμοποιεις την θυρα για επεκταση της χωρητικοτητας δεν νοειται να μην υπαρχει σαν δυνατοτητα σε συσκευη....."προσωπικη αναγκη" ειναι να ειμαι ψαρας και να θελω το κινητο μου αδιαβροχο..... Κάτι δεν πάει καλά με τον συνειρμό σου... Πχ ναι το 80% των πωλήσεων μπορεί να είναι dual sim αλλά οι περισσότερες από αυτές στο δεύτερο tray μπορείς να βάλεις η sim ή μνήμη microsd... τι είναι σημαντικότερο να μπει στο δεύτερο tray... μνήμη ή sim??? Έκανα λέω στον κύκλο σου πόσοι έχουν δύο νούμερα... στον δικό μου κανένας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εγω το κινητο το θελω απο τρικαρτο και πανω.... Μονο τρεις; Ζερβουδακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, djsaxsax είπε το 90 τα 100 των εταιριων βγαζουν δικαρτα.......και η apple στην κινα.....λογικα θα υπαρχει αγορα....οχι? Μπερδεύτηκες και ξανά απάντησες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsaxsax Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 minute ago, AtiX said: Κάτι δεν πάει καλά με τον συνειρμό σου... Πχ ναι το 80% των πωλήσεων μπορεί να είναι dual sim αλλά οι περισσότερες από αυτές στο δεύτερο tray μπορείς να βάλεις η sim ή μνήμη microsd... τι είναι σημαντικότερο να μπει στο δεύτερο tray... μνήμη ή sim??? Έκανα λέω στον κύκλο σου πόσοι έχουν δύο νούμερα... στον δικό μου κανένας!!! ο κυκλος σου και ο κυκλος μου ειναι η βιτρινα μιας αστειας σε μεγεθος αγορας........για να δεις αν κατι ειναι αναγκαιο η οχι πρεπει να το δεις μαζικα και παγκοσμια και οχι σε μικρες αγορες.....και σε εμενα ο κυκλος μου δεν εχεουν οι περισσοτεροι δυο καρτες.....αν πας ομως εξωτερικο και δεις πως ενα τεραστιο ποσοστο κουστουμαρισμενων πανε στο γραφειο και εχουν στις τσεπες τους δυο και τρεις συσκευες (εταιρικα-γκομενα-κτλ) καταλαβαινεις και την αναγκη παγκοσμια για δευτερη σιμ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δυστυχώς η apple δεν φαίνεται προς το παρόν να παρουσιάζει κάποια καινούργια καινοτομία απλά ακολουθεί τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Κανένας λόγος αναβάθμισης από X,XS,11 Pro. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 ενώ οι μηχανικοί της εταιρίας θα ταξιδέψουν στην Κίνα τον Μάιο για τις τελευταίες πινελιές αναφορικά με το σχεδιασμό. Σαν να λέμε πάει να μάθει από τους καλύτερους...!🤭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα