zoranb Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Smart tvs από εδώ και smart tvs από εκεί. Ποιά μοντέλα όμως -από τα γνωστά- κάνουν το παραπάνω όσον αφορά τις smart παροχές; Το smart περιβάλλον για κάθε μάρκα είναι το ίδιο; Φαντάζομαι πως όχι. Τί παραπάνω έχει το smart περιβάλλον π.χ. της Sony από αυτό της Samsung, ή της LG ή της Philips κλπ. κλπ.; Ποιός μπορεί να τα "κανταριάσει" και να δεί τις διαφορές τους; Ίσως κανείς, αφού ο καθένας θεωρεί πως έχει κάνει την καλύτερη επιλογή κ νιώθει υπερήφανος για το απόκτημά του, παραβλέποντας πιθανές ατέλειες!
zx1234r Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Γενικά το smart στις τηλεοράσεις σημαίνει πως έχουν κάποιο embedded λειτουργικό και προεγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές. Συνήθως όμως αγοράζουμε ένα tv box για να κάνουμε τη δουλειά μας δεδομένου πως δεν μπορείς εύκολα να επέμβεις στο λειτουργικό της τηλεόρασης για να κάνεις αυτά που θέλεις.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Εγω θα προτιμουσα να μην εχουν τι να το κανω αν πχ μετα απο μερικα χρονια το Youtube δεν υποστηριζεται οπως στην Plasma που εδωσα και στην 32αρα που εχω στην κουζινα. Τωρα αφου αναγκαστικα εχουμε προτιμω το Android εκει με εστω και πλαγιο τροπο βαζεις ενα Youtube apk Αν και στο Android δεν εχεις προβλημα εδω το Zidoo X10 που εχω που φοραει το αρχαιο Android 6 μια χαρα δουλευουν οι εφαρμογες.
zoranb Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Τι λέτε παιδιά; Δεν υποστηρίζεται το YouTube?
pantelikas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μετά από κάποια χρόνια σταματάει η υποστήριξη των παλιότερων μοντέλων. Πήρε γνωστός μου samsung και στην 5ετία δεν λειτουργούν αρκετές εφαρμογές. Προσπάθησε να βάλει με πλάγιο τρόπο εφαρμογές αλλά μάταια. Ο πεθερός μου πήρε μια Sony και αγόρασε επιπλέον κάμερα της Sony για το Skype και πλέον δεν υποστηρίζεται το skype. Με πολλά ζόρια τους έμαθα να λειτουργούν ένα tvbox. Άποψή μου αν ενδιαφέρεσαι για το λειτουργικό ψάχνεις review και τις οδηγίες χρήσης του εκάστοτε μοντέλου. Κι όταν ανοίξουν τα καταστήματα τα βλέπεις στις εκθέσεις.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Εγω στην Samsung της κουζινας εχω βαλει Youtube με Ρωσικο πλαγιο τροπο. Και αυτο για να αποθηκευσω κατι τραγουδακια να τρωει το μωρο.
zoranb Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πόσο εύκολο είναι να κάνει κανείς αναβάθμιση στο λειτουργικό, ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Ή τέλος πάντων να το πειράξει ώστε να το φέρει στα μέτρα του! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από zoranb
kostasbm Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 οι αναβαθμισεις καμμια φορα κανουν και ζημιες....καταργουν πραγματα που ειχες πχ
zoranb Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, kostasbm είπε οι αναβαθμισεις καμμια φορα κανουν και ζημιες....καταργουν πραγματα που ειχες πχ Μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα, αν είναι κ κάτι που να σου έχει συμβεί ακόμα καλύτερα!
vdanasto Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε δική μου LG Smart (μοντέλο 2015), σταμάτησε να λειτουργεί το Spotify μετά από 3 χρόνια. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από vdanasto
kostasbm Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 χάθηκε μια εφαρμογή η 2 σε κάποια αναβάθμιση της σονυ......δε θυμάμαι ποιες αλλά τώρα πια δε με ενδιαφέρει γιατί έχω βάλει ένα tv box τώρα πια περιμένω ένα μήνα και μετά κάνω κάποια αναβάθμιση
zoranb Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τί είναι το TVbox? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα