steve_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Είχα αγοράσει προ ήμερων μια dell s3220dfg https://www.skroutz.gr/s/20706654/Dell-S3220DGF.html#reviews Μου εκανε τρομερο flickering στα games με g-sync on και σκεφτομαι να κανω άσκηση του δικαιωματος υπαναχώρησης. Επειδη την είχα αγοράσει από την ιδια την Dell πρέπει να πάρω μόνο dell. Οποτε αναγκαστικά θα διαλέξω ένα τα https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html https://www.skroutz.gr/s/21318482/Dell-Alienware-AW3420DW.html Αξίζει να παω σε τέτοια οικονομική διαφορα η' να μείνω με το υπάρχον με κλειστο το g-sync?? Η αρχικη αν και va πάνελ μου φαίνεται πιο μπροστά τεχνολογικα εχει 1,4 DP και HDR που οκ είναι σε εμβρυακή φάση στα pc monitor,ισως φταίνε και τα windows σε αυτό βέβαια, αλλά σίγουρα στα μέσα στα επόμενα χρονια θα υπάρχει εξέλιξη πιστευω Την οθόνη την τρέχει μια gti 1080ti Ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από steve_89
SPYRER_007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Mιλάς για σχεδον τριπλασιασμό των χρηματων που έδωσες αρχικα μονο και μονο για το g synk.Αμα προσθέσεις το γεγονος οτι αναφέρει σαφώς οτι δεν υποστηρίζει αμδ καρτες αλλα και το γεγονος οτι εισαι αναγκασμενος πλεον να μείνεις σε ντελ νομιζω οτι κάνεις πολυ κακό ντηλ.
steve_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Κερδίζεις όμως ένα ips panel και μια ultawide οθονη. Το budget ότι θα δώσω τα δπλα συν κάτι ακόμα με προβληματίζει και εμένα.
music_lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Χαμήλωσε τα hz της οθόνης στα 144, το κάνει ακόμη? 1
steve_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, music_lover είπε Χαμήλωσε τα hz της οθόνης στα 144, το κάνει ακόμη? κοιταξε το nvidia πανελ δινει μονο 60 ή 164 το εχω κατεβασει χειροκινητα σε ολα τα πιθανα hz μονο στα 60 δεν το κανει δυστυχώς μου κανει εντυπωση που το cru δειχνει 60hz native. Στην αρχη ειχα και black screen lost input αλλα το εφτιαξα. Εχω παρει και DP 1.4 hbr3 καλωδιο τα εχω δοκιμασει ολα 14 μερες τωρα Και επειδη ξερω οτι dell δεν θα το δεχτεί πισω σαν βλαβη σκεφτηκα την υπαναχωρηση. Aξιζει ολο αυτο(χρηματα) ή καλυτερα να περιμενω την nvidia να την κανει compatible? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από steve_89
music_lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, steve_89 είπε κοιταξε το nvidia πανελ δινει μονο 60 ή 164 το εχω κατεβασει χειροκινητα σε ολα τα πιθανα hz μονο στα 60 δεν το κανει δυστυχώς μου κανει εντυπωση που το cru δειχνει 60hz native. Στην αρχη ειχα και black screen lost input αλλα το εφτιαξα. Εχω παρει και DP 1.4 hbr3 καλωδιο τα εχω δοκιμασει ολα 14 μερες τωρα Και επειδη ξερω οτι dell δεν θα το δεχτεί πισω σαν βλαβη σκεφτηκα την υπαναχωρηση. Aξιζει ολο αυτο(χρηματα) ή καλυτερα να περιμενω την nvidia να την κανει compatible? Ίσως έχεις πέσει σε ελλατωματικο κομμάτι. Όσα reviews διάβασα δεν εντόπισαν τέτοιο πρόβλημα. Ούτε τα διπλάσια αξίζει να δώσεις, ούτε να περιμένεις την Nvidia. Edit: Ρίξε μια ματιά εδώ Το συζητούν, το έχουν αρκετοί το θέμα, υπάρχει και ένα παιδί που προτείνει μια λύση,δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από music_lover 1
steve_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, music_lover είπε Ίσως έχεις πέσει σε ελλατωματικο κομμάτι. Όσα reviews διάβασα δεν εντόπισαν τέτοιο πρόβλημα. Ούτε τα διπλάσια αξίζει να δώσεις, ούτε να περιμένεις την Nvidia. Εχω μιλησει με την dell δεν δεχονται τπτ μεχρι στιγμης!!! Το flickering το εχω διαβασει απο πολλους οτι εχουν θεματα με το g sync για τα 60hz δεν ξερω να σου πω δεν βρηκα τπτ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από steve_89
music_lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, steve_89 είπε Εχω μιλησει με την dell δεν δεχονται τπτ μεχρι στιγμης!!! Το flickering το εχω διαβασει απο πολλους οτι εχουν θεματα με το g sync για τα 60hz δεν ξερω να σου πω δεν βρηκα τπτ Μεταξύ του την αλλάζω με μια dell με 3πλάσια τιμή και περιμένω για fix της nividia, θα προτιμούσα το 2ο πάντως επειδή είναι μια δημοφιλής οθόνη. Προτείνω να την κρατήσεις αφού δεν σου την αλλάζουν και κλείσε απλά το gsync μέχρι να βρεθεί λύση. 1
pushthetempo Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Εγώ πάντως που έχω τη συγκεκριμένη οθόνη απενεργοποίησα το gsync και πάλι δεν βλέπω tearing η flickering πουθενά. προέρχομαι απο gsync οθόνη που έτρεχε βούτυρο και πάλι δεν μπορώ να αντιληφθώ διαφορά με γυμνό μάτι. Γενικά την έχω ευχαριστηθεί την οθόνη, τώρα αν κάποια στιγμή με driver update διορθωθεί το θέμα απο την nvidia κάλως αλλιώς και έτσι είναι μια χαρά για εμένα. Γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει να δώσεις τριπλάσια χρήματα για αλλαγή.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2020 στις 2:14 ΜΜ, steve_89 είπε Καλησπερα σε ολους. Είχα αγοράσει προ ήμερων μια dell s3220dfg https://www.skroutz.gr/s/20706654/Dell-S3220DGF.html#reviews Μου εκανε τρομερο flickering στα games με g-sync on και σκεφτομαι να κανω άσκηση του δικαιωματος υπαναχώρησης. Επειδη την είχα αγοράσει από την ιδια την Dell πρέπει να πάρω μόνο dell. Οποτε αναγκαστικά θα διαλέξω ένα τα https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html https://www.skroutz.gr/s/21318482/Dell-Alienware-AW3420DW.html Αξίζει να παω σε τέτοια οικονομική διαφορα η' να μείνω με το υπάρχον με κλειστο το g-sync?? Η αρχικη αν και va πάνελ μου φαίνεται πιο μπροστά τεχνολογικα εχει 1,4 DP και HDR που οκ είναι σε εμβρυακή φάση στα pc monitor,ισως φταίνε και τα windows σε αυτό βέβαια, αλλά σίγουρα στα μέσα στα επόμενα χρονια θα υπάρχει εξέλιξη πιστευω Την οθόνη την τρέχει μια gti 1080ti Ευχαριστώ πολυ υπαναχωρηση μπορεις να κανεις αν εχεις δηλωσει την επιθυμια αυτη εντος 14 ημερων και δικαιουσαι τα λεφτα πισω μειον το ποσο οποιας φθορας εχεις προκαλεσει συν οτι πρεπει να πληρωσεις για την αποστολη της οθονης πισω στο καταστημα. αν θες να την κρατησεις και ειναι ελλατωματικη κανε χρηση της εγγυησης αυτα που λες περι να δωσεις πολλαπλασια χρηματα ή να κατσεις με χαλασμενη οθονη δε μπορω να τα καταλαβω.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
steve_89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε υπαναχωρηση μπορεις να κανεις αν εχεις δηλωσει την επιθυμια αυτη εντος 14 ημερων και δικαιουσαι τα λεφτα πισω μειον το ποσο οποιας φθορας εχεις προκαλεσει συν οτι πρεπει να πληρωσεις για την αποστολη της οθονης πισω στο καταστημα. αν θες να την κρατησεις και ειναι ελλατωματικη κανε χρηση της εγγυησης αυτα που λες περι να δωσεις πολλαπλασια χρηματα ή να κατσεις με χαλασμενη οθονη δε μπορω να τα καταλαβω.. Το λέω έτσι γτ η Dell δν δέχετε από αυτά που τους λέω ότι είναι χαλασμένη αλλά ότι είναι φυσιολογική λειτουργία το flickering τουλάχιστον από το τηλ. από εδώ δν μπορεί να έρθει τεχνικός λόγω της κατάστασης οπότε ή θα έκανα υπαναχωρηση όπως και έκανα ή θα εμένα με ελαττώματικο monitor(αν όντως είναι) μέχρι να φύγουν τα μέτρα περιορισμού. βέβαια οι άνθρωποι δέχτηκαν να κάνουν τον έλεγχο που τους ζήτησα και να μου απαντήσουν υπεύθυνα έχοντας δει το monitor από κοντά για να ξέρω τι ισχύει όντως στην πραγματικότητα!!! Οπότε αποφάσισα να μην το ρισκάρω και εμένα στον άσσο στο τέλος Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από steve_89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα