Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια εδω και μια εβδομαδα εχω αγορασει τον υπολογιστη της υπογραφης μου ομως δεν εχει ουτε dvds rom για την ανακτηση του λειτουργικου συστηματος αν παθει τιποτα ο σκληρος δισκος ουτε καν usb ανακτησης. Δημιουργω μια μοναδα δισκου ανακτησης στο δικο μου usb stick 32gb αν και η ανακτηση θα ειναι μονο 16gb ομως δεν ξερω αν αυτος ειναι ο σωστος τροπος. Και που μπορω να βρω τα dvd roms τους η το usb ανακτηση ; Θα πρεπει να στειλω καποιο εμαιλ να συπληρωσω καμια φορμα ηλεκτρονικη και να τα αποστειλω στην Lenovo για να μου τα στειλουν ;
Θυμαμαι οτι παλια τα δινανε τουχαλιστον τα dvds.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι DVD ή USB ανάκτησης, απλά βάζεις ένα USB με το  τελευταίο ISO των Windows και ενεργοποιούνται μετά την εγκατάσταση αυτόματα στον ίδιο υπολογιστή τα Windows καθώς η Microsoft έχει την υπογραφή του Lenovo σου, από την τωρινή εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odys03 είπε

Δεν χρειάζεσαι DVD ή USB ανάκτησης, απλά βάζεις ένα USB με το  τελευταίο ISO των Windows και ενεργοποιούνται μετά την εγκατάσταση αυτόματα στον ίδιο υπολογιστή τα Windows καθώς η Microsoft έχει την υπογραφή του Lenovo σου, από την τωρινή εγκατάσταση.

Μαλιστα αλλαξαν δηλαδη τα πραγματα τωρα τελευταια προς το καλυτερο να υποθεσω ;
Και τα προγραμματα της Lenovo τους οδηγους ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο σύστημα με εσένα από τον 11ο του 2017 (την έκδοση με τα 12GB), επιβεβαιώνω ότι δεν δίδεται τίποτα. Πλην όμως (αν και εφόσον κατάλαβα καλά την ερώτησή σου), για να φτιάξεις ένα backup του λειτουργικού σου (windows 10 Home 64bit) σου αρκεί το media creation tool, το οποίο και κατεβάζεις από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft. Επίσης, καλό θα ήταν να βρεις και το license number του λειτουργικού σου και να το σημειώσεις κάπου, σε περίπτωση που σου ζητηθεί κατά την επανεγκατάσταση - διόρθωση κ.λπ.

Δεδομένου ότι έχεις (έχουμε) digital license, τρέξε command prompt με δικαιώματα administrator και δώσε "wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey" . Εκεί θα βρεις το license, το οποίο και θα σημειώσεις κάπου.

Οι οδηγοί είτε θα ενσωματωθούν αυτόματα είτε θα κατέβουν ως update.

Τώρα για κάτι lenovo vantage και τέτοια, δεν ξέρω 100%. Δεν μου έχει τύχει σε αυτό το σύστημα να κάνω καθαρή εγκατάσταση μέχρι στιγμής, παρά μόνο σε ένα laptop lenovo που είχα.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thelos257 είπε

Μαλιστα αλλαξαν δηλαδη τα πραγματα τωρα τελευταια προς το καλυτερο να υποθεσω ;
Και τα προγραμματα της Lenovo τους οδηγους ;

Αν δεν κατέβουν μόνα τους με τις ενημερώσεις από το official site της Lenovo τα κατεβάζεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο σύστημα με εσένα από τον 11ο του 2017 (την έκδοση με τα 12GB), επιβεβαιώνω ότι δεν δίδεται τίποτα. Πλην όμως (αν και εφόσον κατάλαβα καλά την ερώτησή σου), για να φτιάξεις ένα backup του λειτουργικού σου (windows 10 Home 64bit) σου αρκεί το media creation tool, το οποίο και κατεβάζεις από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft. Επίσης, καλό θα ήταν να βρεις και το license number του λειτουργικού σου και να το σημειώσεις κάπου, σε περίπτωση που σου ζητηθεί κατά την επανεγκατάσταση - διόρθωση κ.λπ.

Δεδομένου ότι έχεις (έχουμε) digital license, τρέξε command prompt με δικαιώματα administrator και δώσε "wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey" . Εκεί θα βρεις το license, το οποίο και θα σημειώσεις κάπου.

Οι οδηγοί είτε θα ενσωματωθούν αυτόματα είτε θα κατέβουν ως update.

Τώρα για κάτι lenovo vantage και τέτοια, δεν ξέρω 100%. Δεν μου έχει τύχει σε αυτό το σύστημα να κάνω καθαρή εγκατάσταση μέχρι στιγμής, παρά μόνο σε ένα laptop lenovo που είχα.

Μαλιστα φιλε μου να σαι καλα με καλυψες πληρες σε ευχαριστω πολυ. Ετσι ομως ειναι νομιμο απο την εταιρια Lenovo και απο τους κατασκευαστες συστηματων ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς νόμιμο ;

Μα αυτή είναι η νόμιμη οδός για τα digital licenses των Win 10, που είναι ενσωματωμένα σε branded μηχανήματα.

Δημοσ.

Μπορεί να ζητήσεις από την Lenovo και να κατεβάζεις το original recovery disk και να το κάνεις download  ή να το γράψεις κατευθείαν σε δισκάκι.

Για τις επαγγελματικές σειρές δουλεύει σίγουρα. το έχω κάνει. Για τα ideapad δεν το ξέρω.

Δες ΕΔΩ

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, thelos257 είπε

εχω αγορασει τον υπολογιστη της υπογραφης μου ομως δεν εχει ουτε dvds rom για την ανακτηση του λειτουργικου συστηματος αν παθει τιποτα ο σκληρος δισκος ουτε καν usb ανακτησης

βρες ένα δίσκο και κανε κλωνο  τον υπάρχοντα και τέλος  Αν συμβεί στραβή τον βάζεις πάνω και σε 2 λεπτά έτοιμος Και καθε 2-3 μήνες update  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, newnick είπε

Μπορεί να ζητήσεις από την Lenovo και να κατεβάζεις το original recovery disk και να το κάνεις download  ή να το γράψεις κατευθείαν σε δισκάκι.

Για τις επαγγελματικές σειρές δουλεύει σίγουρα. το έχω κάνει. Για τα ideapad δεν το ξέρω.

Δες ΕΔΩ

@thelos257 Κοιτώντας τον σύνδεσμο που παραπέμπει το post του @newnick, νομίζω ότι προτείνει μια καλύτερη λύση (ideacentre βασικά, το ideapad δεν ξέρω πώς προέκυψε !). Ουσιαστικά δημιουργεί ό,τι δημιουργεί και το media creation tool της Microsoft, λαμβάνοντας υπόψη (μάλλον, κατά πάσα δηλαδή πιθανότητα) και όλο το συφερτό του προεγκατεστημένου λογισμικού της Lenovo (Vantage κ.λπ.). Οπότε, μάλλον είναι πιο πλήρης και ορθή αυτή η λύση, παρά αυτό που σου πρότεινα πιο πάνω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, newnick είπε

Δες ΕΔΩ

Καλησπερα ακριβως αυτο θα ηθελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...