billiboo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα βοήθεια για να διαλέξω συσκευή 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 € περίπου 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Αρκετά 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) η χρήση του κινητού θα είναι social media (Facebook, messenger,insta κτλπ) ,μουσική, youtube και νετφλιξ. το κινητό είναι κοπέλα άρα έμφαση στην κάμερα . Μέχρι στιγμής είναι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 8 pro, xiaomi mi 8 lite, και πρόσφατα είδα το realme 5 pro το οποίο αν και φαίνεται ωραίο ξεφεύγει λίγο της τιμής. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη να προσθέσω ότι θα ήθελα το κινητό να είναι και λίγο future proof με την λογική του ότι δεν προβλέπεται αναβάθμιση κάθε χρόνο κτλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από billiboo
Natha Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, billiboo είπε το κινητό είναι κοπέλα άρα έμφαση στην κάμερα . Μέχρι στιγμής είναι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 8 pro, xiaomi mi 8 lite, και πρόσφατα είδα το realme 5 pro το οποίο αν και φαίνεται ωραίο ξεφεύγει λίγο της τιμής και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει miui. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη να προσθέσω ότι θα ήθελα το κινητό να είναι και λίγο future proof με την λογική του ότι δεν προβλέπεται αναβάθμιση κάθε χρόνο κτλπ. Εγώ θα σου λεγα redmi note 8 pro, έχει και μεγάλη οθόνη, 6 γιγα ραμ, για νετφλιξ μια χαρά. Είναι μέσα στο μπάτζετ σου, και τις προάλλες κάποιος εδώ μέσα έγραφε ότι βάζεις και g cam και ξεφευγει στη φωτογραφία. 1
adtakhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billiboo είπε Καλησπέρα θα ήθελα βοήθεια για να διαλέξω συσκευή 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 € περίπου 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Αρκετά 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) η χρήση του κινητού θα είναι social media (Facebook, messenger,insta κτλπ) ,μουσική, youtube και νετφλιξ. το κινητό είναι κοπέλα άρα έμφαση στην κάμερα . Μέχρι στιγμής είναι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 8 pro, xiaomi mi 8 lite, και πρόσφατα είδα το realme 5 pro το οποίο αν και φαίνεται ωραίο ξεφεύγει λίγο της τιμής και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει miui. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη να προσθέσω ότι θα ήθελα το κινητό να είναι και λίγο future proof με την λογική του ότι δεν προβλέπεται αναβάθμιση κάθε χρόνο κτλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτό. https://www.germanos.gr/product/tcl-plex/20390356/ Στα 200€ καλύτερο δεν υπάρχει. Πολύ καλές κάμερες, καλή οθόνη, ποιοτική συσκευή, έχει πάρει android 10, 6Gb ram /128 rom , Bluetooth πoυ συνδέεται με έως και 4 συσκευές ταυτόχρονα. κ.λ.π. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από adtakhs
billiboo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Natha είπε Εγώ θα σου λεγα redmi note 8 pro, έχει και μεγάλη οθόνη, 6 γιγα ραμ, για νετφλιξ μια χαρά. Είναι μέσα στο μπάτζετ σου, και τις προάλλες κάποιος εδώ μέσα έγραφε ότι βάζεις και g cam και ξεφευγει στη φωτογραφία. Με τον mediateck τι παίζει γτ είχα κακές εμπειρίες σε δικές μου συσκευές. 47 λεπτά πριν, adtakhs είπε Αυτό. https://www.germanos.gr/product/tcl-plex/20390356/ Στα 200€ καλύτερο δεν υπάρχει. Πολύ καλές κάμερες, καλή οθόνη, ποιοτική συσκευή, έχει πάρει android 10, 6Gb ram /128 rom , Bluetooth πoυ συνδέεται με έως και 4 συσκευές ταυτόχρονα. κ.λ.π. Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν ξέρω. Αν και μεγάλη εταιρεία η tcl δεν θέλω να το ρισκάρω με κινητό που θα πάρω για 3ο πρόσωπο.ειδικα με το θέμα software support.
adtakhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, billiboo είπε Με τον mediateck τι παίζει γτ είχα κακές εμπειρίες σε δικές μου συσκευές. Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν ξέρω. Αν και μεγάλη εταιρεία η tcl δεν θέλω να το ρισκάρω με κινητό που θα πάρω για 3ο πρόσωπο.ειδικα με το θέμα software support. Το έχω αγοράσει το κινητό και είναι το βασικό μου εδώ και περίπου 30 ημέρες. Προέρχομαι από NEXUS 6 . Το κινητό βγήκε τον Νοέμβρη με Android 9. Έχει πάρει ήδη Android 10 !! Η τιμή που παίζει σε όλα τα άλλα Ελληνικά καταστήματα είναι 280€ !! Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, δεν μιλάμε για παρα εισαγωγή . Εχει σχεδόν Stock android με δυο -τρεις εφαρμογές της TCL . Από εκεί και πέρα η TCL μπαίνει για τα καλά στον χώρο των κινητών. Δεν είναι τυχαία εταιρία. Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής πάνελ οθονών στον κόσμο είναι. Στα νέα του Forum θα δεις τις νέες συσκευές που έρχονται . Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από adtakhs
nk9 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Συγγνώμη κιόλας, αλλά ποιος σας είπε ότι υπάρχει απόθεμα Tcl στα 199€;;; 2
Natha Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billiboo είπε Με τον mediateck τι παίζει γτ είχα κακές εμπειρίες σε δικές μου συσκευές. Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν ξέρω. Αν και μεγάλη εταιρεία η tcl δεν θέλω να το ρισκάρω με κινητό που θα πάρω για 3ο πρόσωπο.ειδικα με το θέμα software support. δεν έχω εμπειρία με mediatek. Περίμενε μήπως πάρεις άποψη για το θέμα επεξεργαστή, αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν ξέρω αν έχει και πολύ σημασία, ίσως στη φωτογραφία. Το redmi note 8 πάντως βγαίνει με snapdragon, λιγότερη ram βεβαία, αλλά και πάλι για τη χρήση που το θέλεις ίσως και να μην φαίνεται καν η διαφορά. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Natha
seseji Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 εχουν γινει απειρα reviews για το redmi note 8 pro δεν εχει κανενα θεμα ο mediatek αυτα ειναι απομειναρια αλλων εποχων οπως καποτε λεγανε για τους amd γυρω στα 200 κ παραπανω δεν εχει αντιπαλο 1
billiboo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Όντως στο λινκ το tcl δεν είναι διαθέσιμο .
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, seseji είπε εχουν γινει απειρα reviews για το redmi note 8 pro δεν εχει κανενα θεμα ο mediatek αυτα ειναι απομειναρια αλλων εποχων οπως καποτε λεγανε για τους amd γυρω στα 200 κ παραπανω δεν εχει αντιπαλο Όλα οκ με τα updates στους mediatek? Πιο παλιά θυμάμαι είχαν κάποιο κλείδωμα κ δεν βγαινανε android updates. Επιπλέον -αν και δεν αφορα τους περισσοτερους- νομιζω δεν πολύ υπάρχουν custom ROM(lineage κοκ).
seseji Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, @topos είπε Όλα οκ με τα updates στους mediatek? Πιο παλιά θυμάμαι είχαν κάποιο κλείδωμα κ δεν βγαινανε android updates. Επιπλέον -αν και δεν αφορα τους περισσοτερους- νομιζω δεν πολύ υπάρχουν custom ROM(lineage κοκ). η xiaomi εχει πει στην infoquest οτι θα παρει οσα updates παιρνουν κ τα υπολοιπα xiaomi για custom roms δεν ξερω αλλα φανταζομαι οταν εχεις να κανεις με ενα τοσο δημοφιλες κινητο ,ε ολο κ κατι θα υπαρχει ,δεν θα υπολογιζα σε custom ομως
chios Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 To note 8 pro καλό χρυσό αλλά ξεχνάς gcam custom rom και πειράγματα.
vargas Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, seseji είπε η xiaomi εχει πει στην infoquest οτι θα παρει οσα updates παιρνουν κ τα υπολοιπα xiaomi για custom roms δεν ξερω αλλα φανταζομαι οταν εχεις να κανεις με ενα τοσο δημοφιλες κινητο ,ε ολο κ κατι θα υπαρχει ,δεν θα υπολογιζα σε custom ομως Updates ως τώρα μια χαρά τα πάει . Custom roms το ξεχνάς
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλύτερη κάμερα έχει το redmi note 8 με διαφορά ιδικά στις βραδινές φωτογραφίες, ενώ καλύτερη επίδοση το 8 pro με όχι τόσο μεγάλες διαφορές παρόλο που το atuntu λεει αλλά. Σε αυτά τα 2 θα πήγαινα στο note 8 εφόσον σε ενδιαφέρει η κάμερα, διαφορετικά στο pro καθώς είναι ο πρώτος mediatek που δεν έχει τα αρνητικά που έχουν όλοι οι άλλοι. Θα σε βοηθήσει αυτό το review για την επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα